Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
LUCUTTA spune:
Buna dimineata ,va invit la o 
BB a dormit bine azi-noapte de la 12 la 7 cand l-am trezit eu sa-i dau antibioticul si apoi iar somnic pana la 10.De dimineata l-am schimbat si tare mai miroase urina lui a antibiotic.A papat si apoi a ragait cu muci ,i-au iesit mucii pe gura saracul ,asta dupa ce l-am aspirat.
Babytza,Claudina,multumesc pt sustinere si pt pupicii la bb ,sper sa se faca bine si sa nu mai fie probleme.Acum parca mi-e frica sa-l mai scot afara iarna asta sau cel putin pana se face bine nici vorba.Tare ma mai necajesc cand vad cate medicamente bag in el.
LUCUTTA spune:
Am uitat sa va spun ca o sa-l rog pe tata sa ma ajute sa pun poze cu Sergiu sa-l vedeti si voi.Asta diseara cand vine acasa,sper sa reusim.Poate imi spune-ti voi cum se procedeaza si incerc eu mai repede.![]()
babymom75 spune:
Nushulica E buna ideea de a da cu apa termala insa atentie! fara sa stergi zona - poate accentua iritatia. Poti incerca si Bepanthen.
musettepink spune:
Buna dimineata!
Kristin
spor in lupta cu kilogramele,sunt sigura ca vei invinge!
monica Felicitari!Ma bucur pentru tine.Doamne ajuta sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos in septembrie!
Andy ma bucur ca Alexia e mai bine cu ochisorul,sa speram ca nu e nevoie de interventie.
tzitziri cum mai sunteti cu kk?eu pt cei 7 kk i-am dat nimic,au trecut de la sine.Noi facem cam 3-4 pe zi,destul de apoi si explozivi dar eu cred ca asa e el setat!![]()
Nocom si eu zic ca stai bine cu kilogramele de sange placentar.In legatura cu folositul pt alti membrii eu stiu ca nu se poate folosi decat la frati si nici atunci nu e sigur,trebuie sa fie compatibili,la ceilati membrii ai familiei eu am retinut ca nu se poate,sper sa ma insel.
Babytza spor la pregatiri!
ai gasit "copacei" ![]()
suficienti?
Anca bine ati revenit iar de la ski.Carla va fi o mare
sportiva!![]()
Felicic
!
Eu am reusit sa racesc
.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
babymom75 spune:
Dragos doarme de la 9.25, Victor e la gradi, asa ca profit sa stau de vorba cu voi. Tare imi place ce vad aici! O comunitate de mamici care se sustin in momentele astea speciale!
LUCUTTA esti oradeanca de-a mea. Te sfatuiesc sa incerci si homeopatie in tratamentul bebeului pt. a mai renunta la antibiotic. Il stiu pe dr. Mesesan daca te interesaza.
Plinge bebe!!!
tzitziri spune:
Musette, sa treaca repede raceala
.
Pai am sunat dupa coprocultura si nu e nimic...dar acum e rotavirusul pozitiv.Nu stiu de ce ieri la testul rapid nu era nimic si acum e..dar incerc sa imi explic ca sunt mai multe tulpini etc....tratamentul e acelasi: smecta+hidrasec si san la discretie...deocamdata nu a mai facut nici un kaki si o veste buna e ca ia medicamentele fara sa mai comenteze...sper sa fie bine!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Multam fain pentru raspunsuri. Sunt stresata pentru ca la Teo am avut si plasture in calcai, si vanataie de la intepatura (asa un punct movuliu) iar la Radu absolul nicio urma.
Cand am ajuns cu el de la spital acasa si l-am bagat in pijamale, am remarcat ca nu e plasturele pe niciun calcai, asa ca am cautat intepatura si nu am gasit nimic.
Ori care o piele excelenta si se vindeca foarte repede, ori au sarit peste el la intepatura, habar nu am... ma gandeam ca daca tot ma stresez, poate ii recolteaza din nou... desi la cat de bine arata si creste si etc... sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de nimic.
Noi de celule stem am auzit (
) abia cand m-am internat sa nasc... La Teo nu se recoltau, sau nu se vorbea atata despre ele, si intre Teo si Radu, cu burta mare, servici, mama bolnava si tot asa... am scapat-o pe asta cu informarea. Asa ca nu am recoltat.
Din nou, ma rog la Dumnezeu sa nu fie nevoie. Nici la cei care au recoltat, nici la cei care n-au recoltat ![]()
Toata lumea sa fie vesela si sanatoasa, asa va dorim!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Musette, sa treaca repede raceala .Pai am sunat dupa coprocultura si nu e nimic...dar acum e rotavirusul pozitiv.Nu stiu de ce ieri la testul rapid nu era nimic si acum e..dar incerc sa imi explic ca sunt mai multe tulpini etc....tratamentul e acelasi: smecta+hidrasec si san la discretie...deocamdata nu a mai facut nici un kaki si o veste buna e ca ia medicamentele fara sa mai comenteze...sper sa fie bine! Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Sper totusi sa nu fie vorba de rotavirus.....voi ati facut vaccinul?
Minunea a venit!

de Luca Nicolae
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Clau bine ai revenit ![]() Bitza pai nu ziceai maica sa ne vedem prin oras ? Parca asa am inteles si ma tot uitam sa vad daca ai postat ceva ... Chiar ma gandeam aseara daca mai esti in oras...bagam si noi un parc cu bebicii...Ma bucur ca sunteti bine si nu v-a obosit drumul. Data aviatoare poate facem o intalneala cu mai multe mamici ![]() Iris de anis ![]() Mihnea de Paula ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Nu am zis nimic de intalneli pt ca stiam ca e timp putin si cumnata a facut program!!Am fost in mall-ul din Vitan si ma uitam la mamicile si bebeii din carucioare sperand sa recunosc pe careva
ce-mi ia barbatu' din Austria, Olanda de la H&M, C&A, Prenatal sunt adevarate ieftineli, chiar fara reduceri!!Am cheltuit 7 mil si mare lucru n-am luatFERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
preety spune:
gaia ptr screening la a mea i-au luat din degetelele de la manuta... deci e posibil sa nu vezi intepaturile. Analiza se face obligatoriu. Eu am luat rez la 6 sapt din spitalul de unde am nascut, dar au zis ca daca era depistata vreo problema ceva ne sunau ei.
Fetelor nu mi-ati zis ce-i cu gargaritza???!!!!!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela

Iris de anis