Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Multam fain pentru raspunsuri. Sunt stresata pentru ca la Teo am avut si plasture in calcai, si vanataie de la intepatura (asa un punct movuliu) iar la Radu absolul nicio urma.
Cand am ajuns cu el de la spital acasa si l-am bagat in pijamale, am remarcat ca nu e plasturele pe niciun calcai, asa ca am cautat intepatura si nu am gasit nimic.
Ori care o piele excelenta si se vindeca foarte repede, ori au sarit peste el la intepatura, habar nu am... ma gandeam ca daca tot ma stresez, poate ii recolteaza din nou... desi la cat de bine arata si creste si etc... sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de nimic.

Noi de celule stem am auzit () abia cand m-am internat sa nasc... La Teo nu se recoltau, sau nu se vorbea atata despre ele, si intre Teo si Radu, cu burta mare, servici, mama bolnava si tot asa... am scapat-o pe asta cu informarea. Asa ca nu am recoltat.
Din nou, ma rog la Dumnezeu sa nu fie nevoie. Nici la cei care au recoltat, nici la cei care n-au recoltat
Toata lumea sa fie vesela si sanatoasa, asa va dorim!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

La Dimitri nu se vede niciun semn cum ca i-ar fi facut BCG. La Alexei a colecatat a supurat si asta de doua ori pana la patru luni. La Dimitri nimic doar un rand scris cu pixul in carnetul de vaccinari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, bine ai venit, sa-ti traiasca flacaii!

Musette, si pe mine m-a incercat o raceala saptamana trecuta, am luat Nurofen si Hexoraletten asa ca am reusit sa o inabus in fasa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Muuh am inteles ca "rezultatul" vaccinului se citeste in functie de semnul lasat pe manuta, cam la varsta de 6 luni. Daca nu e semn, sau nu e corespunzator, se repeta vaccinul. Anyway poate sa apara semn si sa colecteze in perioada asta, fie mai repede fie mai tarziu... de ex la o prietena de-a mea care a nascut cu 5 zile inaintea mea, i-a colectat cam la o luna. La fetita mea la doua luni... deci mai ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

musette, celulele stem pot fi folosite si pentru membrii familiei, nu doar pt copil. uite: exista 50% sanse de compatibilitate intre parinte si copil, 25% intre frati si 6,25% intre veri.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, nu l-am facut...dr l care mergem are si ea o nepotica de cam aceeasi varsta cu noi si a zis ca ea nu o sa ii faca....plus c nu am fost foarte convinsa nici din alte informatii....
Deci la voi 3-4kaki/zi e norma?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mamici, spuneti-mi va rog prin ce magazine sa ma mai uit ca sa gasesc:
caciuli frumoase si mai groase, saci de dormit mai ochiosi si costumase mai grosute dar care sa se incheie usor si sa se traga direct peste pampersi....
Incerc sa incropesc o imbracaminte pe care s-o tragem pe copil usor si repede la botez...
a, si prosopoi gros cu gluga si super absorbant...
Nu mai stiu pe unde sa ma uit dupa asa ceva ca nu am mai iesit de muuuuult din casa.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Musette baga si tu repede oscilo ca sa o inabusi rapid.

Apropo de chestia cu vaccinul...m-am uitat de n ori pe bratele Alexiei nu se vede nici un semn cat de mic...Ce inseamna asta??Nu e facut ?LA calcai nu m-am uitat deloc...dar imi aduc aminte ca la noi s-a luat din degetele de la manuta.

oana tin pumnii sa fiti bine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

sabinel merci de info.o veste buna,sper totusi sa nu fie nevoie niciodata la nimeni.

Anca eu am bagat oscillo ca sunt cu tzitzi ,sper sa o anihilez si eu!

Andy

tzitziri,da la noi norma e de 3-4.Dar daca la voi e rotavirus,desi nu cred,eu stiu ca ar trebui sa fie f multi kk.....dr mi-a zis cand a venit sa-l vada pe Luca ca daca era rotavirus eram de mult la spital....deci eu inteleg ca e rau rau asa ca stai linistita nu cred ca e cazul la voi,eventual poate sa repeti analiza ca sa te lamuresti daca e pozitiva sau negativa la rotavirus.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Portret

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

superba

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput