Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
Nausica am vrut sa zic si eu da m-am gandit ca poate pe noi nu ne considera de grup![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nausica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Iou-iou-iou! niciun club al maturelor mame fara mine: 17 mai 74 Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) |
Ma bag si eu, da? Cu ianuarie '75.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
babytza spune:
Hello 
Anca si David urla uneori si refuza biberonul desi este rupt de foame. Dar este atat de nervos ca nu ne-am miscat mai repede incat face greva. Eu procedez cam asa: ii dau suzi cateva minute pana cand il vad ca se linisteste , apoi fac schimb repede cu biberonul
nici nu stie ce s-a intamplat , dar nu mai comenteaza si papa linistit. Daca nu fac asa nu mananca si il iau nervii si mai tare. De curand am descoperit metoda asta...bine ca sunt mici si tolomaci ![]()
Pentru iritatiile de pe fata : eu il curat cu apa termala de la Avene dupa ce mananca si la nevoie dau cu Cicalfate de la Avene sau dupa baita cu Trixera. Momentan functioneaza
Dar cremele le folosesc doar atunci cand e foarte iritat, altfel doar cu apa termala.
Musette nu am gasit copacei suficienti , asa ca am luat paharelele acelea cu suzeta. 
Anca ce dulce eeeeeeeeee !!! 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
tzitziri spune:
Musette, am vazut ca are nu stiu cate tulpini si rotavirusul...o fi o forma mai usoara.O sa repet poate sapt viitoare daca persista, ceea ce sper ca nu...deocamdata nu ma impacientez si daca ar fi pentru ca nu ne-a dat medicamente ' de forta' sau alte masuri extreme...continum smecta si hidrasec.
Pana acum nu raportam nici un kaki....sper sa fie de bine.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
preety spune:
Gaia in Unirii la et 3 sunt 5-6 magazine cu hainute de bebi toate la un loc. Sigur ai de unde alege. La Piciul de ex au prosopele super ok si super moi... eu de acolo am luat si prosopele si salopeta ptr bebe si fas... deci eu zic ca e cel mai ok sa mergi acolo.
monica_dicut spune:
Nocom 

Doamne fereste sti doar ca am o feblete pt tine 
Miruna, parca pe tipa asta am vazut-o acum la noua odisee cu bebe 2. Mai stiu cazuri la fel. O sa fiu si eu printre cazurile astea acum
. Sigur o sa fie bine de data asta, sunt ferm convinsa.
Nausica,
nu pot sa cred ca esti nascuta in 75. Eram convinsa ca esti mai mica decat mine
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
preety spune:
Fetelor stiti cumva un centru medical unde pot face kinetoterapie prin sectorul 4 (aproape de tineretului)???
anca81 spune:
Babytza, Andy 
Babytza, yeap, si la noi merge uneori varianta cu suzeta. Alteori degetul meu, uscatorul, toate la un loc etc. Gaseste mama metode ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
LUCUTTA spune:
Babymom,nu stiu ce sa zic ,nu prea am incredere in homeopatie ,poate de ce nu cunosc detalii sau nu stiu de ce am sentimentul asta.
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Fetelor stiti cumva un centru medical unde pot face kinetoterapie prin sectorul 4 (aproape de tineretului)??? ![]() |
Uite ce guglaii io:
http://www.ghidul.ro/index.php?menu=firma&FirmaID=45281
http://www.informatiamedicala.ro/cabinete-medicale/Kinetoterapie-68/SANYS-MEDICAL-1040.html
http://www.beautycenter.ro/companie/704/cabinet-medical-dr-chiriac-ovidiu
dar nu stiu din proprie experienta... doar sa suni si sa intrebi ce si cum.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!