Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
Piersicutza spune:
Doamne Anca ce frumoasa e fetita ta si ce mult par are in comparatie cu Anna a mea...E tare dulce si cand ma gandesc prin ce ai trecut si tu in sarcina la un moment dat si uite acum ce minune de copil ai
.
Fetelor care v-ati inscris in clubul maturelor, eu tot cea mai matura raman? Nu e chiar nimeni care ma depaseste
?
fericita mami de Anna
Piersicutza
Nausica spune:
Preety, sigur poti lua numai dulapul de la Ikea. Asta daca te temeai ca e vreun set sau ceva de genul asta. Altfel, sigur NU poti lua numai dulapul, adica o sa iei n-shpe alte prostioare pe linga. ![]()
Simodina, noi mergem in IOR dupa masa de dupa somnul de dimineata al Aniei. Adica in jur de 13-13:30 ajungem, la Potcoava, si dam o tura de lac, incepind de la biserica. Uite, acum papa Ania si apoi plecam.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
bitza2008 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui luminita2008
Apropos de masaj, pediatra asa ne-a spus si noua, sa le facem masaj, dar cand i-am dus la oftalmologul de bebici ne-a spus ca si cu masaj si fara tot aia e. Membranele alea se rup singure si se desfunda canalul, nu putem noi cu masaj sa facem nimica. Si tind sa cred asta, ca 3 luni am tot masat si degeaba... ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII Mai recente poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
La noi a functionat masajul!!!Chiar din prima...cand l-a facut dr sa ne arate cum se face! Am ajuns acasa si nu mai avea secretii deloc.Nici nu reuseam sa punem pic. de Nettacin cum ne-a explicat dr, dar nici n-a mai fost nevoie.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
mambishp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Am trimis pe mailul comun o carte "Ghid practic pentru cresterea copilului" cu activitati pentru bebei. Spor la joaca! Poze Harri Alexandru (10-sept-2008) http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
Buna dimineata
As dori si eu cartea daca se poate !
multumesc
Mambishp mama de Eric(21.09.08)
anca81 spune:
Piersicutza, iti multumesc mult 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
kid2003 spune:
Gaia si Muuh la Elias ca la nimeni!
Alexandra mea nu a avut semn pe manuta, sunt 100% sigura ca nu a facut vaccinul BcG (desi e trecut in carnet), nu s-a vazut deloc urma de la ac si va spun imediat si de ce cred asta. nu e mare bai, in Vest nu se mai face deloc acest vaccin (este optional, dar nu obligatoriu, se poate face pana in 2 ani), nu cred ca sunt mari riscurile daca nu l-a facut. In calcai Alexandra a avut o intzepatura si plasturele de rigoare.
La Maria e altfel. Am plecat cu ea din maternitate dupa ce asistenta aia grasa (si pe care am cinstit-o cu 50 RON ca sa ii puna cercei) ne-a alergat pe culoar, inspre iesire! Copilul era practic externat, carnetul de vaccinari cu toate trecuta, mi-a fost inmanat de dr Popa. Cu toate astea, asistenta a iesit in fuga dupa noi sa imi spuna ca nu a facut BCG ca s-a uitat ea in nu stiu ce registru si nu aparea nicio serie de vaccin la numele ei (si cu toate astea, de unde era seria de pe vaccinul trecut in carnet, cu parafa dnei doctor?). Ne-am intors cu copilul in maternitate, a dezbracat-o si mi-a zis victorios: "Vedeti? Nu a facut vaccinul, trebuia sa se vada urma acului, cat de mica". Nu se vedea nimic si nici la Alex nu s-a vazut si astfel mi-am primit confirmarea. Am banuit tot timpul ca nu l-a facut, din pacate am auzit despre testul IDR dupa ce implinise 2 ani, nu mai avea rost sa ii fac testul IDR pentru a afla daca are sau nu anticorpi pentru ca, oricum BcG-ul se face pana in 2 ani! Maria are intepatura acum in umar, s-a vazut f f f fin in primele zile acasa(dar totusi s-a vazut), dar dupa aceea s-a facut bubitza, a supurat, tot tacamul.
In schimb nu a avut niciun plasture, niciun semn, cate de mic, la calcai. Sunt sigura ca nu a facut testul Guthrie...e imposibili sa nu se vada un mic semn de la ac, asa cum imi zicea si asistenta zeloasa!
Noua Cord Blood Center ne-a dat un maximum de 37 de kg, deci voi chiar sunteti norocoase! Oricum bolile astea grave, care pot fi tratate prin transplant apar de obicei in primii ani de viata, sau cel putin asa zic astia pe net, sper oricum sa nu avem niciodata nevoie de ele.
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Sunt o mare si infocata sustinatoare a alaptarii! Mai am adepte printre voi? |
Si eu, si eu...pana la 6 luni exclusiv.
Bine ai venit!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
gaia.nevia spune:
BCG-ul s-a vazut de la inceput, iar acum e chiar umflatel si vinetiu.
La Teo a supurat, la el vad ca nu,
iar in calcai, cum ziceam... niciun semn, atunci in ziua cand am iesit de la maternitate. Asa ca am tras concluzia ca l-au scapat...cumva.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
iriss_04 spune:
hello fetele,
doamne ce harnicute ati fost in dimineata asta ca abia am reusit sa ajung la zi
laura:ma bucur ca nu mai aveti secretii galbene,,,o sa treaca sunt sigura
Babymom: bine-ai venit 
anca :carla e frumoasa foc
,,,si mi se pare ca este leit tati(sa nu te superi pe mine)
,,,eu una sunt un pic geloasa ca mi se pare ca andrei incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tati
Felicic:tu ai un copil tare cumintel ..bravo
Nocom: max de 67 kg este super ok crede-ma,,noi avem 29kg si am facut un soc ca nici nu am mai vrut sa le platesc,,,noroc cu tati care a zis ca e mai mult moral sa le platim si nu vom avea niciodata nevoie,,,Doamne Ajuta la toata lumea sa fim sanatosi!!!
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
musettepink spune:
In Elias am nascut si eu si la noi Luca avea un plasture la calcai cand am ajuns acasa.
Anca f frumos portretul!![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae

Eduard Mihai si