Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna Ziua! Speram ca va mai aduceti aminte de noi ... si ne cerem scuze ca intram mai rar sa va scriem, dar va citim mai des.
As avea nevoie de cateva din sfaturile voastre pt ca am fost la controlul de 3 luni si am ceva nelamuriri. La varsta asta credeti ca este prea prematur sa imi fac probleme in privinta strabismului? mentionez ca din ce trece timpul parca mai rau se observa iar dr. pediatru ne-a dat trimitere pt spital cu diagnostic strabism. Sunt asa de necajita din cauza asta stiu ca nu este ceva grav dar sper din tot sulfletul sa fie bine si sa ne treaca , sa nu avem probleme cand vom creste mari.
Cealalta problema: sub barbita pe piept i-a iesit o iritatie ca o ciuperca dupa care se inroseste si se extinde. Creme am folosit bephanten, crema de galbenele si nimic, iar acum o dau cu betadina la recomandarea doctoritei, si nu stiu daca este k, ce ziceti ?
As aprecia mult sfaturile si raspunsurile voasre
va multumesc!

Dana si Riana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare fetele,

Babymom, bine ai venit si din partea noastra!

Musette si multa, multa sanatate, sper sa treaca repede!

Lucutta si la voi ma gandesc cu drag, sper sa va faceti bine cat mai repede. Am vazut ca ii dai ceva picaturi ptr nas.... vroiam sa-ti zic doar ca noua pediatrul ne-a zis sa nu le dau cu nimica ptr desfundare nas, doar sa rezolvam cu batista bebelusului.... cica sunt prea mici la 3 luni si pana la 6 luni nu e cazul sa dam cu ceva.... dar poate la voi e alta situatie? ptr ce ii dai picaturile de nas, ptr desfundare?

Nocom - si eu zic ca Daria e ok, nu trebuie sa-ti faci probleme. Fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Si in niciun caz nu trece la lapte praf... lapticul tau e mult, mult mai bun decat cel praf.... mie imi e asa o ciuda ca n-am mai avut laptic dupa o luna. Sa ne tii la curent!

Anca mamica si fetita superba!

Laura, apropos de semn pe manute de la vaccin, la noi a fost asa: la Robi s-a vazut din prima saptamana, chiar mi se parea ca arata rau, la Edi a aparut dupa vreo 3 saptmanani.... tati nu a avut niciodata semn pe mana.... deci nu e chiar obligatoriu.

Babytza, apropos de greva foamei, si ai mei fac la fel de vreo cateva zile, daca ii las cumva un minutel in plus decat ar vrea ei fara bibe.... se potolesc intr-un final, dar e cam naspa daca ii apuca pe amandoi odata .... ca eu nu le-am dat suzi si se linistesc doar in brate, plimbati prin casa.... e cu cantec rau... si e cam greu sa fac asta cu doi.... de acum ii pandesc, am biberonul gata cu 10 min inainte, altfel e jale...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Salutare fetele,

Babymom, bine ai venit si din partea noastra!

Musette si multa, multa sanatate, sper sa treaca repede!

Lucutta si la voi ma gandesc cu drag, sper sa va faceti bine cat mai repede. Am vazut ca ii dai ceva picaturi ptr nas.... vroiam sa-ti zic doar ca noua pediatrul ne-a zis sa nu le dau cu nimica ptr desfundare nas, doar sa rezolvam cu batista bebelusului.... cica sunt prea mici la 3 luni si pana la 6 luni nu e cazul sa dam cu ceva.... dar poate la voi e alta situatie? ptr ce ii dai picaturile de nas, ptr desfundare?

Nocom - si eu zic ca Daria e ok, nu trebuie sa-ti faci probleme. Fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Si in niciun caz nu trece la lapte praf... lapticul tau e mult, mult mai bun decat cel praf.... mie imi e asa o ciuda ca n-am mai avut laptic dupa o luna. Sa ne tii la curent!

Anca mamica si fetita superba!

Laura, apropos de semn pe manute de la vaccin, la noi a fost asa: la Robi s-a vazut din prima saptamana, chiar mi se parea ca arata rau, la Edi a aparut dupa vreo 3 saptmanani.... tati nu a avut niciodata semn pe mana.... deci nu e chiar obligatoriu.

Babytza, apropos de greva foamei, si ai mei fac la fel de vreo cateva zile, daca ii las cumva un minutel in plus decat ar vrea ei fara bibe.... se potolesc intr-un final, dar e cam naspa daca ii apuca pe amandoi odata .... ca eu nu le-am dat suzi si se linistesc doar in brate, plimbati prin casa.... e cu cantec rau... si e cam greu sa fac asta cu doi.... de acum ii pandesc, am biberonul gata cu 10 min inainte, altfel e jale...

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Gaia si Muuh la Elias ca la nimeni!

Alexandra mea nu a avut semn pe manuta, sunt 100% sigura ca nu a facut vaccinul BcG (desi e trecut in carnet), nu s-a vazut deloc urma de la ac si va spun imediat si de ce cred asta. nu e mare bai, in Vest nu se mai face deloc acest vaccin (este optional, dar nu obligatoriu, se poate face pana in 2 ani), nu cred ca sunt mari riscurile daca nu l-a facut. In calcai Alexandra a avut o intzepatura si plasturele de rigoare.

La Maria e altfel. Am plecat cu ea din maternitate dupa ce asistenta aia grasa (si pe care am cinstit-o cu 50 RON ca sa ii puna cercei) ne-a alergat pe culoar, inspre iesire! Copilul era practic externat, carnetul de vaccinari cu toate trecuta, mi-a fost inmanat de dr Popa. Cu toate astea, asistenta a iesit in fuga dupa noi sa imi spuna ca nu a facut BCG ca s-a uitat ea in nu stiu ce registru si nu aparea nicio serie de vaccin la numele ei (si cu toate astea, de unde era seria de pe vaccinul trecut in carnet, cu parafa dnei doctor?). Ne-am intors cu copilul in maternitate, a dezbracat-o si mi-a zis victorios: "Vedeti? Nu a facut vaccinul, trebuia sa se vada urma acului, cat de mica". Nu se vedea nimic si nici la Alex nu s-a vazut si astfel mi-am primit confirmarea. Am banuit tot timpul ca nu l-a facut, din pacate am auzit despre testul IDR dupa ce implinise 2 ani, nu mai avea rost sa ii fac testul IDR pentru a afla daca are sau nu anticorpi pentru ca, oricum BcG-ul se face pana in 2 ani! Maria are intepatura acum in umar, s-a vazut f f f fin in primele zile acasa(dar totusi s-a vazut), dar dupa aceea s-a facut bubitza, a supurat, tot tacamul.

In schimb nu a avut niciun plasture, niciun semn, cate de mic, la calcai. Sunt sigura ca nu a facut testul Guthrie...e imposibili sa nu se vada un mic semn de la ac, asa cum imi zicea si asistenta zeloasa!

Noua Cord Blood Center ne-a dat un maximum de 37 de kg, deci voi chiar sunteti norocoase! Oricum bolile astea grave, care pot fi tratate prin transplant apar de obicei in primii ani de viata, sau cel putin asa zic astia pe net, sper oricum sa nu avem niciodata nevoie de ele.

Mai fetelor, ma face sa ma minunez Elias-ul asta mult laudat. Pai unde se vaccineaza copiii acolo? Se pitesc? Nu in prezenta voastra? Sa va zic cum ne-a facut noua la Polizu.
Data de 10.09.2008, ziua externarii
-control mami, fisa externare
-in rezerva noastra vine dr pediatru seful garzii si il examineaza general
-vine medic II pt audiotest, fara de care nu ne externam
-vine medic 3 si ii face, in prezenta mea si a lui tati, BCG, ne explica ca trebuie sa supureze cam pana la 4 luni, sa fim siguri ca prinde, si sa nu ne ingrijoram, nu ne lasa sa nu stim nik; apoi il inteapa in calcai, tot sub ochii nostri, ne explica ca se cauta 4 boli genetice, ca se cheama testul Guthrie, etc (blabla, detalii multe si marunte) si mi-au cerut adresa reala, nu de buletin, sa ne trimita in 4 luni doar daca iese pozitiv la ceva, daca nu sa stam linistiti.
-apoi ne-au dat ditai pachetul cu cadouri si prostii de la Bella si Pampers(aleze, scutece, minuni, jumate de pachet l-am aruncat)

Cu carnetul de vaccinuri complet, cu numerele medicilor trecute acolo(si le-au trecut singuri si insistau sa ii sunam la orice problema sau intrebare)cu vizitele medicale la zi, am achitat rezerva si p'aci ti-e drumul.

Noi stim exact ce vaccinuri a facut Luca ca s-au facut sub ochii nostri, asa cum e firesc!!!!

La tine cum a fost Alina, in Polizu?

Anca&Carla, welcome back, sportivelor! Ce poze frumoase!!!

Cineva zicea pe aici de un bebe care are la 2 luni jumate 7kg500 si 60 si un pic de cm, wow!!!
Noi ne-am cantarit ieri, avem la 4 luni 7800kg si cm peste 70 dar astept sa zica medicul cati sunt sa nu mai masor doar eu!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Iris Medeea de Anis
Mihnea Andrei de Paula Laura

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu repede ca azi suntem cam maraici:
Monio mie
TOTUL VA FI BINE DE DATA ASTA !!!!!
Si inca ceva eu presimt ca vei avea o fetita!!!

Noi am facut ieri vaccinul si suntem cam maraiti in rest nici o reactie
Exista si un puseu la 4 luni?????????
Si vroiam sa va intreb de unde cumparati apa termala Avene???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

legat de compatibilitatea celulelor stem eu am intrebat la cord blood center si mi-a zis ca pt frati compat este de 25%iar pt parinti mai putin de 25%

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Noi aveam la 2 luni 62cm si 6k800.
Acum avem cam 7k500, dar m-am cantarit cu el/fara el pecantarul meu... astept controlul de 3 luni.

apa termala, in farmacii, spray.

puseu... la Teo din 3 in 3 saptamani, si maream doza de lapte. Pana dupa 6 luni am tot avut pusee. De fapt si acum are zile cand mananca de sparge, putine, si tot cam la 3 saptamani odata!

la Polizu, lux, doamna! la elias... poate daca luam rezerva ne baga si pe noi in seama... dar mi-a zis ca trebuia sa anunt cu 2 luni inainte data nasterii... pai eu de unde sa stiu cand se hotaraste bebe?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eva felicitari pentru grasunel.
Si pentru ca am vazut ca ai scris dimensiunile mi-am adus aminte sa scriu si eu la 4 luni:8200g si 72 cm.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Danadumitru - nu ai de ce sa te ingrijorezi in privinta strabismului, decat daca el persista dupa varsta de 1 an. Toti bebelusii au strabism, ei nu u nervii oculari suficient de bine dezv si nu ii pot controla, de asta le tot fuge ochisorul...

Nushulica - ti-am citit povestea, mi-a placut f mult!! mamica si puisorul scump!

Bebeii mei sunt asa linistiti acum, nush cat ii tine, dorm deja de o ora jumate... sau poate doar trag cu ochiul la ce scriu eu pe forum, ca sunt chiar in spatele meu...?? Au dormit bine si azi noaptea, nuai mami se uita nush de ce la cai verzi pe pereti.... sa vedem cum e noaptea urmatoare.... bine ca maine e sambata si e si tati acasica!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput