Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
EvaF spune:
Nausica, am citit raspunsul tau legat de repartitoare, am intzeles si treaba cu unitatile. Ce nu am intzeles este cum se face ca la voi pe scara nu a venit de anul trecut nenea care citeste repartitoarele. Noi le-am pus pe 5 si a doua zi pe 6 a venit nenea la toti pe scara. Are zi pe 6 a fiecarei luni de iarna. Noi cum nu aveam repartitoare, l-a rugat sotzul meu pe administrator sa afiseze cand vine la citit sa stim si noi si a aparut prin minune un afis in lift cu intervalul orar si ziua cand vine. La voi nu au pus? Si mai important, la voi nu a venit saptamana asta? La noi nu avea ce sa citeasca ca de-abia le pusesem...
Parca mi-ai zis la un moment dat ca voi va autoadministrati pe scara, poate de aia, habar n-am, dar e fff straniu daca la voi nu vine, nu mai pricep nik nik!!!
Nocom spune:
ANCA si eu sper sa fie doar o pwrioada, insa dureaza de 1 luna, deci....cred ca asa este ea. Multumim de pupic.
U back.
simodina daca asa zici tu, te cred. Deci sa fiu multumita. Multumesc de raspuns.
babymom teoria o stiu si eu cu fieare copil e unic si creste in ritmul sau, insa cand e vorba de copilul tau nu prea te poti abtine de la paranoia. Mai ales ca 2 dr mi-ai zis ca nu a luat destul in greutate si ca mananca f putin. Eu ma gandeam sa-i fac o eco la stomac sa vad daca nu cumva are vreo malformatie ceva care o impiedica sa manace mai mult... Mai asteptam putintel si vedem. Cu alapatatul nu ma las eu asa de usor!! Am facut tot ce am putut ca pe baiatul meu sa-l alaptez pana la 1 an si asa voi face si cu Daria. NU MA LAS! Multumesc
muuh si la noi scrie la fel, si ca si voi speram sa nu le folosim niciodata, dar ma rodea observatia asta cu kg. Acum m-am mai linistit. Multumesc Pupici pt baieti.
musettepink Deci stam bine...ok 
babytza si noi am descoperit metoda calmat cu suzi apoi scos si bagat repede tzitzi. Sunt asa de draguti cand sunt mici si ii prostesti usor...
monica_dicutz
mi-ai luat o piatra de pe inima. nu stiu de ce aveam sentimentul asta si imi parea tare rau....nu stiam ce s-a intamplat. Vezi ca sunt cu ochii pe tine la odisee. Te imbratisez cu drag!
KID multumesc 
iriss offf, chiar ca stam bine. Si eu care ma plangeam... (in lipsa de informatii), dra acum, parca ma simt mai impacata. Multumesc
luminita nu renunt eu asa de usor la alaptat! Desi imi place mult dr mea m-a cam dezamagit cu sftaurile legate de alaptat si formula. Cand i-am zis ca bebe a mea nu vrea lapte din biberon, mi-a zis ca atunci cand tre sa pape fata, sa-i dau mai intai biberon sa stiu sigur ca papa si apoi sa-i dau san, caci cica nu renunta ei asa de usor la san si atunci o sa manace si praf si san!!! No way!!Mi se pare o super prostie, caci am incercat o data si s-a saturat numai cu biberonul...!! Eu ii dau sa suga si daca mai vrea cumva si biberon ok, daca nu, nu!!! Si imi spunea ca daca nu-i ajunge laptele dintr-un san sa nu-i dau si din celalalt pana la varsta de 6 luni, daca nu-i ajunge sa-i dau lapte praf, caci daca ii dau din amandoi la o masa nu mai are timp nici un san sa faca lapte pana la masa urmatoare!!

Eva asa este a polizu, si la noi s-a intampat exact la fel!! Jos palaria pt ei!!
gaia.nevia asa este si la polizu, trebuia sa te programezi cu 2 luni inainte in functie de data probabila a nasterii. Chiar daca nu nasteai in intervalul mentionat in programare, era important ca ti-ai facut-o si iti dadeau rezerva. Eu mi-am facut programanre la inceput de septembrie caci imi spusese dr ca o sa nasc prematur caci aveam colul fff scurt inca de la 5 luni, nsa am nascut la termen si iesim din perioada rezevata dar nu au fost probleme, am avut loc in rezerva. Sunt destul de corecti si profesionisti...de aceea am ales sa nasc si a doua oara tot la ei...
dianyra cand vad ce bebe mare ai tu imi vina sa fug in lume... NU sunt invidioasa, doar va admir!!!
Va multumesc tuturor si va pup
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
denisa.g spune:
Andy-p – sper din tot sufletul sa-si revina si sa nu se ajunga la interventie chirurgicala. Muult sanatate voua si multi pupici.

Eva – am vazut filmuletele cu Luca – este un mare dragalas !!!

Anca am vazut pozele . Ce frumos se plimba Carla cu tati cu schiurile!! Si tu!! N-am cuvinte – nici n-ai zice ca ai nascut. 
Vestea cea mare este ca Edwinas de ieri incepand isi papa degetele de la picioare intr-o veselie!! Initial pe masa de infasat in timp ce-l stergeam la fundulet si s-a trezit cu piciorusele goale apoi cand l-am imbracat a inceput sa roada la sosete. Voi ce faceti sa nu-si roada sosetele? Nu pot sa-l tin cu picioarele goale dar asa le uda rau ca si baleste rau. Asa ca o sa am o noua ocupatie: schimbat sosete si cred ca usor usor o sa renunt la pantalonasii cu piciorus.
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
danadumitru spune:
multumesc mult luminita2008 dar problema este ca nu era asa de pronuntat cum este acum. ai dreptate ca toti copii au strabism dar eu stiu ca din ce trece timpul ar trebui sa se amelioreze nu sa se agraveze .si eu sperv din tot sufletul sa ai dreptate si sa nu avem probleme.

Ankussa spune:
Neatza si de la noi..mai la pranz asa ![]()
Babytza sar`mana ca te-ai oferit da` asa il las ca n-am timp sa fac nimic cu fii-miu. Si asa pe ala l-am facut marti pe la 12 noaptea cand tocmai se culcase. Da` pe mess te adaug asa ca poate stam de vorba mai incolo cand o sa inceapa si al meu sa devina mai independent.
Felicic sarmana de complement, nici cu Falkone nu mi-e rusine ca e un dragalas si jumatate. Cand ma gandesc la el imi aduc aminte de poza in care tinea bibe si papa la 2 lunisoare
. Da` de ce Anubis bre ca ala era rau? 
Khristin eu stau la 2 camere cum sa fac sa dau jos ca de papat trebuie sa pap ca alaptez si mai am de dat jos 7 kg care parca s-au blocat pe mine. De o luna nimic nimic.
Danadumitru stiu ca se poate interveni cu ochelarei daca e cazul si nu trece de la sine dupa 3 anisori.
Babymom welcome to the club!!!!
Si acu` intrebare intrebatoare: voi la ce interval de timp culcati bebeii sau ii lasati sa dea ei primele semne de oboseala? Al meu doarme cam dupa 1 ora jumatate, doua, dar doarme putin, numai jumatate de ora sau o ora. Rar cand mi-a dormit (si numai pe picioare la mami) 2 ore.Daca il las mai mult si nu il culc devine marait rau si nu ma mai inteleg cu el. Nu mai stiu ce sa fac. 
C u later 
gaia.nevia spune:
Da Eva, glumesc si eu pe seama lacomiei unora.
Am intalnit asistente (si la Elias si nu numai) care nu se uitau la tine pana nu la bagai ceva in buzunar, si tot asa.
Eu inteleg ca e saracie, ca sunt prost platite si abia se descurca.
De accea mi se pare normal sa le ajut, daca am cu ce.
Asa vad eu treaba asta. Un ajutor din partea mea, ca mi-a ajutat Dumnezeu sa ma descurc mai bine, iar ele fac o meserie de asa o daruire si-s platite cu nimic.
Dar cand vezi ca zero daruire, zero amabilitate, zero mila, te apuca nervii.
Ma rog, am deviat de la subiect, ca nu are legatura cu vaccinul ![]()
Nu am fost prezenta la intepaturi, nici la Teo nici la Radu. La Teo ne-a chemat Constantineasca si ne-a facut instructaj. Ne-a spus de toate vaccinurile, ce sa facem in primele zile acasa, etc. Si ne-a zis sa nu ne speriem de plasture.
De audio test nu am auzit in viata mea, chiar ma gandeam la Teo ca unul din semnele bolii mele putea fi surzenia si nu verifica nimeni nimic. Ma rog, bine ca a fost bine.
La Radu, era alta pediatra in loc, mi-a facut instructaj personal, mi-a zis ca ii face acum vaccinul BCG, nu i-l facuse inca (dar de ala macar mi-e clar ca nu l-au uitat, se vede pe mana), si a fost mult mai succinta in explicatii, ca de, eram la al doilea copil.
Si m-a izgonit de-acolo, alta mamica la rand.
Te testul Guthrie mi-am amintit abia acasa cand nu am vazut plasure, si stiam ca la Teo a fost... am cautat pe net, si am inceput sa ma intreb daca l-au facut sau nu.
Nestiind raspunsul... incerc acum sa aflu daca se poate repeta mai tarziu, ca sa stiu ca e totul ok.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
bitza2008 spune:
DAaaa, cu siguranta al meu e cel mai pirpiriu!!!Are 64 cm. Andy.p ce lungime are Alexia ?
Noua nu ne-a facut nici test audio, nici Guthrie(acum aud de el) 

Monica_dicut ma bucur nespus pt tine!!
uitam sa te felicit!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru Buna Ziua! Speram ca va mai aduceti aminte de noi ... si ne cerem scuze ca intram mai rar sa va scriem, dar va citim mai des. As avea nevoie de cateva din sfaturile voastre pt ca am fost la controlul de 3 luni si am ceva nelamuriri. La varsta asta credeti ca este prea prematur sa imi fac probleme in privinta strabismului? mentionez ca din ce trece timpul parca mai rau se observa iar dr. pediatru ne-a dat trimitere pt spital cu diagnostic strabism. Sunt asa de necajita din cauza asta stiu ca nu este ceva grav dar sper din tot sulfletul sa fie bine si sa ne treaca , sa nu avem probleme cand vom creste mari.Cealalta problema: sub barbita pe piept i-a iesit o iritatie ca o ciuperca dupa care se inroseste si se extinde. Creme am folosit bephanten, crema de galbenele si nimic, iar acum o dau cu betadina la recomandarea doctoritei, si nu stiu daca este k, ce ziceti ? As aprecia mult sfaturile si raspunsurile voasre ![]() ![]() ![]() va multumesc! Dana si Riana Maria |
Si bb meu a avut in primele 2 luni strabism dar pe parcurs s-a ameliorat si acum nu mai avem probleme.
In ceea ce priveste betadina eu stiu ca nu este deloc recomandata desi si mie dr mi-a dat-o pt buric (cand inca nu cazuse) si apoi pt o unghiuta (ii intrase in carne). Usuca foarte rau pielea si nu stiu cat e de buna pt piept, zona sensibile..
La ce doctor ai fost?
Nici eu nu-s multumita deloc de cum evoluam- adica nu de bb, de sfaturile doctorei - bb are niste pete care nu cedeaza deloc si nu m-a incantat deloc ce m-a zis doctora - dupa ce mi-a dat elocom si nu a cedat ( adica a cedat si apoi au revenit) acum mi-a zis sa dau ce bepanthen - cu care il dadusem initial si nu a avut nici un efect.
I-am zis ca face kk la 2 zile si mi-a zis ca nu e normal si sa incep sa-i dau suc de portocale - 2 lngurite pe zi si el are 3 luni si 3 saptamani - iar eu nu vreau nici o diversificare pana la 6 luni

de
Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
gaia.nevia spune:
Ref la kki... am tot vrut sa scriu si n-am apucat.
Radu face la 2 zile, destul de mult (galben mustar, pastos).
Face azi, maine nu face, si daca nici poimanine nu face ii pun intr-un biberon 3 ml Lass Baby, si face peste maxim 4 ore de la biberonul acela.
Si iar il las, a doua zi nu fac nimic, a 3-a daca nu face iar Lass.
Inainte de "programul" acesta, facea zilnic de 3-4 ori, ca de bebe (ca la carte).
Hope it helps. Eu chiar cred in Lassul acela, am folosit cu succes si la Teo care era constipat rau pe la 4-5 luni, facea odata pe saptamana, si m-am speriat.
Si am uitat: am folosit si eu, dupa ce am nascut. M-am reglat foarte repede.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Eva – am vazut filmuletele cu Luca – este un mare dragalas !!! ![]() ![]() |

Denisa, a propos de ce zice medicul tau: ca nu vrei sa incepi diversificarea pana la 6 luni te inteleg, si eu zic la fel, dar sa ii dea suc de porto de la 3 luni jumate, wow!!! macar de zicea mere, parca era altfel, desi merele sunt acide ca la balamuc, dar portocale, asa de acide la un pui asa mic!!!
Eu ma incapatanez cu 6 luni astea, parca sunt o placa stricata...nu stiu daca am dreptate dar asa am citit si s-a pus piticul. Daca nu mai aveam lapte de san mai bagam un mar, o ceva, o banana, ce stiu eu, numai sa evit laptele ala praf care ingrasa ca la balamuc, dar asa nu ii dau si basta, nu am motive. Tzatza e sfanta Denisa, nu ii da porto, asa face el, care e problema? Al meu facea la inceput la 2-3 zile, in prima luna, acum are zile cand face de 4-5 ori, lasa-l in pace. Il doare ceva? da semne ca se chinuie?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------