Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica salutare! vin cu o problemuta...david s-a iritat pe fata iarasi doar pe o singura parte, banuiesc ca s-a lipit tac-su cu fata proaspat barbierita de el cu ce sa-l dau?ca saracutu e plin de bubite rosii si e caraghios tare doar cu o falca rosieazi am primit o veste super naspa de dim , o prietena buna a pierdut sarcina la 15s m-a terminat ma doare capul de dmineataam scris si noi povestea nasterii intr-un final de David-MihaiPoveste |
Nu cumva este de la transpiratie si saliva???Asa ne a zis doctora, cand si Karina a avut doar o parte de fatza cu bubitze rosii.I au trecut in 2-3 zile.Succes sa va fc bine.
Mami de Karina iubita mult mult
andy.p spune:
nusha
ma bucur sa te citesc![]()

nikolici nu mai ai timp sa-ti faci ceva??Sunt sigura ca tot iti vei gasi ceva
oana cum sunteti??Te-ai mai linistit??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nocom spune:
Neata,
In primul rand babymom75 BINE AI VENIT!!! Asa cum spuneau fetele scrie repede 12 mesaje scurte, ca sa treaca moderarea.... Cand te mai obisnuiesti cu noi sa ne pui poze cu cavalerii tai se ii cunoastem si ceva povesti...... Ma bucur sa aud ca esti dr, caci cateodata chiar avem nevoie de un sfat atuncicand dr nostru nu raspunde la telefon sau avem programare peste cateva zile... Multumim ca te oferi sa ne ajuti.
Fetelor care ati primit factura de la Cord Blood Center! Pe fisa mea scrie ca celulelel pot fi folosite pt un pacient cu greutatea max de 67 kg, ceea ce mi se pare fff putin. La voi cam ce valori sunt?? Multumesc
Si noi avem probleme cu ochiul care curge, asa a fost din maternitate. In prima luna am pus netacin, nu a mers. In a doua am dat cu unguent ophtagram, nu a mers. In a treia am pus picaturi Floxal, tot degeaba!!! Toate astea mi le-a recomanadat dr noastra dupa ce am luat cultura de la ochi si nu a iesit nici o infectie....si a constatat ca este canalul infundat. Acum am fost cu Daria la un dr homeopat (pt ca nu mamanca bine deloc) si ne-a dat niste pastlute pt ochi, sa vedem daca astea isi vor face efectul.... Daca da, va spun de ele, daca nu, nu are rost...
Si cum spuneam Daria manaca fff prost pt varsta ei. Mananca intre 50- si 80 ml / masa, la 3 ore. Problema nu este ca nu am lapte, sau ca nu este consistent....ci ca nu poate manca mai mult. Nu-i trebuie mai mult, insa nici in greutat nu prea ia. In 3 luni si jumatate a luat numai 2.1 kg (si 12 cm, asta e bine). De vreo 2 saptamani e si ff maraita si ziua dar si noaptea, se trezeste tot timpul plangand....sigur are ceva..dar nu stiu ce... si nici dr. Dr tot insista sa-i dau lapte praf, i-a dat dra tot 50-80 ml mananca, asa ca decat putin lapte praf mai bine puitn lapte de mama!!! Nu mai stiu ce sa fac. Dr homeopat ne-a dat ceva si pt pofta de mancare, sa vedem daca merge....
Hai ca m-am intins......... SCUZE!
PS monica_dicut esti supi pe mine??!?!?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Mersi de sfat! Pe linga ca sunt mama de 2 baietoi, sunt si medic neonatolog asa ca sper sa pot fi de folos cu unele idei medicale sau acumulate din experienta de mama. |
Salut si bine ai venit pe la noi!
Pai o sa te asasinam cu intrebarile
Io am deja una:
este posibil sa nu se fi recoltat pt testul Guthrie in maternitate?
Daca da, se poate face analiza mai tarziu (am nascut la 22 oct).
Merci mult.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy.p spune:
Am vrut sa mai zic ca am vazut poze si filmulete superbe ieri de:Eric de Ramo,Luca de Eva,Ania de Nausica,Irina de Clau...copii minunati cu totii
Alexia
Andrei
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Nu cumva este de la transpiratie si saliva???Asa ne a zis doctora, cand si Karina a avut doar o parte de fatza cu bubitze rosii.I au trecut in 2-3 zile.Succes sa va fc bine. Mami de Karina iubita mult mult |
e posibil sa fie si asta...eu am zis ca o fi de la taica-su ca nu vedeam alta posibilitate...sper sa-i treaca si lui david asa rpd...ai dat-o cu ceva???
laura

de
DavidPoveste
andy.p spune:
| citat din mesajul lui Nocom Si noi avem probleme cu ochiul care curge, asa a fost din maternitate. In prima luna am pus netacin, nu a mers. In a doua am dat cu unguent ophtagram, nu a mers. In a treia am pus picaturi Floxal, tot degeaba!!! Toate astea mi le-a recomanadat dr noastra dupa ce am luat cultura de la ochi si nu a iesit nici o infectie.... Acum am fost cu Daria la un dr homeopat (pt ca nu mamanca bine deloc) si ne-a dat niste pastlute, sa vedem daca astea isi vor face efectul.... Daca da, va spun de ele, daca nu, nu are rost... Si cum spuneam Daria manaca fff prost pt varsta ei. Mananca intre 50- si 80 ml / masa, la 3 ore. Problema nu este ca nu am lapte, sau ca nu este consistent....ci ca nu poate manca mai mult. Nu-i trebuie mai mult, insa nici in greutat nu prea ia. In 3 luni si jumatate a luat numai 2.1 kg (si 12 cm, asta e bine). De vreo 2 saptamani e si ff maraita si ziua dar si noaptea, se trezeste tot timpul plangand....sigur are ceva..dar nu stiu ce... si nici dr. Dr tot insista sa-i dau lapte praf, i-a dat dra tot 50-80 ml mananca, asa ca decat putin lapte praf mai bine puitn lapte de mama!!! Nu mai stiu ce sa fac. Dr homeopat ne-a drt ceva si pt pofta de mancare, sa vedem daca merge.... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Nocom musai ,musai sa ma tii la curent

...sper sa rezovati cu mancatul cat mai curand
Alexia
Andrei
sabinel spune:
neata!
felicia, mami de Gruia zicea ca pleaca la munte dupa anul nou, daca imi aduc bine aminte. sunt curioasa cum s-a purtat ginere-miu la aer curat.
amalia mea si-a revenit, slava Domnului! tot mai agitata ziua, deh, personalitate imprumutata de la tac-su. noi tocmai am ramas singure, tati diseara pleaca la durau cu gasca de la serviciu, noi nu servim ca nu stiu ce conditii sunt acolo. sunt curioasa cum o sa ma descurc singura 3 zile. daca nu-mi iau campii inseamna ca sunt pregatita pentru al doilea bebe![]()
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nocom spune:
andy.p sigur!!!
O noutate - Daria a inceput de 3 zile sa se intoarca de pe spate pe burta!!!! Insa inapoi nu mai reuseste. E asa de scumpa cu isi ridica ea amandoua piciorusele si se lasa #259;e o parte pana cand se rastoarna... parca e un hopa mitica!!! O ador!! Acum asta face, sta singurica in patut si se rostogoleste de pe spate pe burta, apoi eu o intorc, ea repeta.... si tot asa de vreo 10 minute!!! Draguta de ea....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
anca81 spune:
Andy
si ma bucur ca Alexia e mai bine.
Tzitziri, intr-adevar are ochii sotului meu, de fapt si trasaturile fetei tot de la el le-a mostenit.
Nushulica, pentru aer curat am dus-o la munte, oricum e un drum de 30 de minute cu masina deci chiar merita. Imi pare rau pentru prietena ta.
Noutatile noastre suna asa: diversificare - mergem inainte, dimineata bea cam 40 ml de suc (30 morcov si 10 mar) cu bibe iar la 30-45 minute diferenta ii dau lapticul. Dupa amiaza ii dau lapte intai iar apoi cereale de la Nestle, orez cu morcovi - le prepar din 30 ml apa + o doza apa + o doza cereale si le papa cu lingurita. Ieri a fost mai bine decat alaltaieri etc., deci avansam. Am gasit in sfarsit o lingurita care e buna, de la Chicco, din silicon, o recomand cu incredere. Deocamndata nu-i introduc altceva, nu e nici o graba, eventual maresc doza de suc. Pentru mine important e sa se obisnuiasca cu lingurita. Iar de suc de morcovi cu lingurita sa n-aud, e dezastru pentru hainute si pentru ea deopotriva. Asa ca lichidele doar cu bibe si solidele gen cereale, piure etc cu lingurita.
E inca in perioada de "greva sugarului", adica urla cand ii dau biberonul cu lapte, desi ii este foame. Aici cred ca am gresit si eu ca am tot incercat sa-i bag lapte pe gat desi nu-i era foame, ea saraca vroia sa-si scoate o masa si sa ajunga la 5 pe zi. Acum o las in pace, ii dau cam la 4-5 ore, invat din greseli ![]()
Se intoarce si ea intr-o veselie de pe spate pe burtica, isi scoate si manuta. A avansat rapid fata de saptamana trecuta cand se intorcea insa ii ramanea manuta sub burtica si incepea sa maraie. Parca e iepurasul de la Duracell, cum o pun pe spate se intoarce imediat sotul meu ma intreaba ce-i pun in biberonul portocaliu (adica in suc) de are atat de multa energie ![]()
De dormit doarme bine, de la 21-22 pana la 6 dimineata iar apoi pana pe la 8. Tot asa suntem, suzeta in gurita si nani, eventual uscatorul cateva minute daca risposteaza si nu vrea sa stea. Exclus adormit in brate. Kk in 3 culori, galen + verde + portocaliu. O singura data pe zi dar sanatos.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla

doar pe o singura parte, banuiesc ca s-a lipit tac-su cu fata proaspat barbierita de el
m-a terminat ma doare capul de dmineata