Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
felicic76 spune:
neatza!
vazut poze de Ania de Nausica(leit tati
) si poze de Irina de Clau(leit mami
)
Nausica: sa-ti faci si tu, mami, un baiat, ca se pare ca esti in inferioritate![]()
Ankussa: am vazut un clip foarte frumos si m-au topit doi ochisori albastri
Am vorbit cu Cuscra ieri, sunt bine, dar pentru ca nora-mea Miruna are multa personalitate, nu are timp sa intre, trebuie sa se ocupe doar de minune, care a descoperit dansul la mami in brate
despre noi, nimic nou, la fel de cumintei si mancaciosi, cateodata ma gandesc ca poate copilul meu are ceva
, nu plange, nu se matatie (in continuare eu nu-i cunosc plansul), rade la toata lumea si la toate jucariile,doarme unde-l pui, singur, cu toate ca tati vrea sa-l botezam Anubis(stargate)
el nu are nimic in comun cu personajul respectiv.
(acum, ca l-am laudat aici, sper sa nu si-o ia in cap, se apropie puseul de 3 luni
)
Mami de Gruia: unde sunteti? 
babytza:
spor la treaba in continuare, Davidut este un frumos indiferent de trusou
ramoncza: suuuuuper fetita! 
babymom: Bine ai venit!
(btw , nu esti madam Constantinescu de la Elias, nu?
)
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
monica_dicut spune:
Neatza,
irina si babytza aveti PM 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
anca81 spune:
Salutari tuturor 
Am lipsit 2 zile, al meu sot si-a luat liber asa ca am fost iarasi la schi. Cateva poze:
Looking at mommy
Back in shape
Love you sweetie
Brrrr, it's cold
I look just like my daddy
Eva,
Luca cu o mica intarziere. Felicitari pentru cele 4 lunite 
Monicule, felicitari draga mea, cu Dumnezeu inainte 
Simodina, multumim mult pentru sfatul referitor la lingurita 
Joy, Doamne fereste, bine ca ati sesizat la timp scurgerea, chestiile de genul acesta sunt foarte periculoase. Daca ai timp, te rog trimite cele 2 pagini legate de diversificare pe mail-ul comun.
Iriss, nu mai am timp sa calc hainutele Carlei, le scutur bine inainte de a le pune la uscat si gata ![]()
Cosmy,
Mayei si sper sa se faca bine cat mai repede.
Andy, eu folosesc in special mere galbene pentru suc, daca nu - sunt bune si cele rosii. Le curat insa de coaja.
Alexiei sa-i treaca ochisorul.
Nausica,
Aniei.
Clau_geo, bine ai revenit 
Lucutta 
Am fazut un Gavroche super dulce de Claudinna, o scumpete de Ania povestind cu mami si cu tati, Luca de Eva ciufulind jucariile, frumusete de ochi ai Irinei de Clau_geo si fundulet gol de Erik de Ramonzca.
Merg sa-i dau laptic Carlei si revin sa va spun cum stam cu diversificarea.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
tzitziri spune:
Nikolici, multumesc de raspuns
Babymom, bun venit printre noi
.O sa vad cand am timp sa te trec in listuta daca nu a fost vreo fata mai harnicuta!
Anca, si tu arati super dupa sarcina....si Carla are ochii lui tati?Sa nu te superi daca zic prostii![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata!!sunt bucuroasa ca Alexia nu mai are secretii galbene si nici azi noapte nu am vazut sa i se fi lipit ochisorul....multumesc tuturor ptr sfaturi si sptrijin ,sunteti minunate.

Babymom bine-ai venit
anca
mamicii si fetitzei doua frumoase
Da unde ,ergeti voi la schi??
Felicic pai tu ai un copil tare cumintel ..
si sa ramana tot asa.
babytza spor la treaba,mai ai??
Fuuug ca s-a trezit piti...revin.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babymom75 spune:
Nu, nu sunt.
Sunt o mare si infocata sustinatoare a alaptarii! Mai am adepte printre voi?
nikolici spune:
Neatza,
Am uitat sa va zic si eu...ieri am fost la mall sa mi caut ceva pt.botez.Nu incap in nimic...sunt micutza balena cu valuri pe burtica si aripioare...sunt dispe.N-am cu ceee ma laudaaaa!
Dar vi-o prezint pe fata mea!
Mami de Karina iubita mult mult
nushulica spune:
salutare!
vin cu o problemuta...david s-a iritat pe fata iarasi
doar pe o singura parte, banuiesc ca s-a lipit tac-su cu fata proaspat barbierita de el
cu ce sa-l dau?ca saracutu e plin de bubite rosii si e caraghios tare doar cu o falca rosie![]()
azi am primit o veste super naspa de dim , o prietena buna a pierdut sarcina la 15s
m-a terminat ma doare capul de dmineata
am scris si noi povestea nasterii intr-un final
mai mult s-o pot lista sa nu cumva sa uit detaliile, o gasiti la semnatura daca vreti sa cititi![]()
de
David-MihaiPoveste
gaia.nevia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui khristin La Multi Ani Luca, Miruna Anisia, David si Lucutta ![]() Sabinel, parca ai fi vorbit de fiimiu care de o bucata de vreme a inceput sa se scoale din 2 in 2 ore sa manance noaptea, el care se scula prima oara pe la 5-6 dimineata. Ma gandesc totusi c o fi puseul de 3 luni si vrem sa treaca cat mai repede ca altfel#8230; ![]() Simodina, exista multe locuri de recreere pe aici pt. mamici#8230;eu de ex. vreau sa reajung la masaj cat mai repede ca ma cam omoara spatele si muschii in general si cu parere de rau nu am ajuns pana acum din cauza alaptatului la 2-3 ore. Masajul tine cel putin o ora. Asa ca mai dureza un pic pana ce devenim independenti se pare#8230; Babytza, stiu genul tau de organism, la fel e si cumnata mea care la vreo 2 sapt. dupa nastere arata identic !!!!! ca inainte si intra in absolut toate hainele de dinainte de sarcina datorita arderilor mari din organism. Si eu fac miscare prin casa, alerg pe vreo 3 nivele, plus alergatura cu fiimea cea mare pe la fel de fel de activitati dar rezultatele se vad mai greu. Griji nu-mi fac ca stiu ca le voi da jos pana la urma, la prima sarcina am luat 30 kg, si am reusit cu vointa multa. Asta e ![]() Ramonzca, tare frumusel puiu in rochita#8230;adorabil ![]() Andy_p, sanatate multa sa treaca ochisorul ![]() Piersicutza, ca sa nu ne suparam facem toate trei un club impreuna cu Piolica #8211; maturele odiseei, ok? Cristina le bébé Chris Anthonynoi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB #8220;Arguing with a student is like mud wrestling with a pig #8211; you both get dirty and the pig likes it". |
Iou-iou-iou! niciun club al maturelor mame fara mine: 17 mai 74
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
nushulica spune:
anca m-am uitat la poze sunteti 2 frumoase
o invatati de mica pe carla cu sportul?![]()
de
David-MihaiPoveste

La Multi Ani Luca, Miruna Anisia, David si Lucutta