Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, eu tot citesc de vreo saptamana pe DC despre diversificare aici si inca nu pot spune ca m-am luminat prea tare. Mai ales ca una citesc iar cand pun in practica se da totul peste cap. Ma refer la chestii de genul "pune-i lingurita pe buze sa suga continutul" - pai Carla sufla in lingurita daca fac asa. So, no comment. Parca Musette are cartea lui Spock, merita sa o luam?

Ma tot plang ca o toanta dar pe bune ca mi se pare extrem de greeeeeu . Dar cand ma gandesc ca n-am vazut inca adulti papand cu biberonul parca parca imi mai revin . Scary, isn't it?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Anca, din contra lingurita trebuie pusa in gurita si pe limbuta ( adica sa intre in gurita iar limbuta sa fie obligatoriu sub lingurita o parte si nu doar varful ) si apoi inclinata putin. Cand a inchis gurita asa i-o si scoti, cu coada putin in sus, nu stiu daca m-am exprimat bine...La primul copil am invatat manevra din spital din fericire imediat dupa nastere ca am nascut la Municipal si acolo biberonul era interzis si completare se dadea numai cu lingurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Deci: noi depunem dosarele unde am depus si de trusou?Si doar recalcularea se face in Hambarului, adica pentru cine a depus deja de 600 ron?Deci nu toata lumea in Hambarului,nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

http://www.youtube.com/watch?v=gC0sIwcAi1A

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

eu am depus dosarul la serviciu si ei s-au dus cu el
asha o fi si acum...
tr sa sun maine

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

felicic, mi-ai dat o veste buna
piolica, eu ii dau formula si asa am inteles eu ca trebuie dat si ceai sau apa ca sa nu se deshidrateze, ahhh...reduceri, nu-mi povesti ca nu mai am cu ce ma imbraca, as da o fuga in franta, pe la redoute..nu mai putem da comenzi, chiar am ramas cu un cec de 125 de euro, pe care va trebui sa-l returnez prin posta si sa imi bage banii in cont

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

stati cuminti putin sa fac capitol?

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Deci: noi depunem dosarele unde am depus si de trusou?Si doar recalcularea se face in Hambarului, adica pentru cine a depus deja de 600 ron?Deci nu toata lumea in Hambarului,nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

dap, cel putin ptr sectorul 4 stiu sigur ca asa este, asta a fost si logica celui de la ghiseu, la sectoare nu este asa mare balamuc, plus ca s-ar putea ca la noi sa nu dureze asa mult solutionarea cererilor ca la persoanele care depun ptr recalculare (de fapt,asa sper)
edit: eu una le-as pune in dosar tot, copii de pe contractele de munca, carnet de munca, state de plata, toate inregistrate la ITM, ptr ca prevad un mare balamuc cu verificarea lor

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

felicic, mi-ai dat o veste buna
piolica, eu ii dau formula si asa am inteles eu ca trebuie dat si ceai sau apa ca sa nu se deshidrateze, ahhh...reduceri, nu-mi povesti ca nu mai am cu ce ma imbraca, as da o fuga in franta, pe la redoute..nu mai putem da comenzi, chiar am ramas cu un cec de 125 de euro, pe care va trebui sa-l returnez prin posta si sa imi bage banii in cont

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

pai si eu ii dau tot formula si atit! fara apa sau ceai (i-am dat eu ceai cind era constipata acum citeva luni, insa de atunci ii dau numai lapte)

nu se mai fac livrari in Romania? pe bune? pai trimite-le cecul sa-ti dea banutii inapoi.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cucu. Hop si noi. Sunt ametita de cat m-au fugarit flacaii, abia am apucat sa citesc ce ati scris...

Diversificare - pentru noi a fost ok Capraru, cea noua, e foarte up-to-date. (roz, cartonata, a costat vreo 60lei) PLUS schema facuta de pediatra.

Eu nu am depus dosar deloc. MA duc joi pe 8 sa vad daca pot ridica trusoul, si poate au ceva info noi.
Tot sectorul 4, facem o claca mica acolo?

Deschideti capitol nou?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!

Mergi la inceput

capitolul 30

poze noi cu bebelushull