Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Claudinna, astia de la DC se joaca cu nervii nostri, scrie te rog a s a. Cu spatii intre litere. Si multi ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
nu mai scriu, ca mi-o iau
:))
poate pe mess
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
laura, sa stii ca seamana mindrele. a mea are falcile mai mari, ca zici ca e un hamster si nu alta.
frumoasa foc Alexia, ce mi-a placut de ea in rochita roz si cu pelerina! e super frumoasa si in body-ul ala cu bretele! abia astept sa vina vara si sa le tinem pe fete numai in bretelute!

Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Buna fetelor! N-am apucat sa citesc din urma dar recuperez acum. Pana atunci va invit sa vedeti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7c8977d52ad634482d5c4a&source=category&category_id=all" target="_blank">ce am facut eu azi Pup! Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Filmulete cu bebe Edi M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
super clipul! sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de Eduard!
claudinna spune:
in leg cu dr. spock, a nu se intelege ca nu-l consider util. insa nu pot sa zic ca fac diversificarea numai dupa el...mi se pare putin, nu e suficient de detaliat...asha mi se pare mie
pe alte probleme mi se pare f bun
e o carte pe care merita sa o ai, daca nu o iei numai pt diversificarea alimentatiei
poze noi cu bebelushull
CD27 spune:
hello
ce credeti ca am facut pana acum?! i-am 'pompat' lu' fimiu apa in gura
, adica am strans de tetina ca sa ii intre lui apa in gura (el nu vrea sa bea apa) si am am facut asta pana s-au scurs 30 de ml
. dar toata treaba asta l-a amuzat fantastic si acum se uita la mine si rade
baby_boy dupa cum vezi pe langa leganat mai am si activitati din astea haioase, nu prea pot sa fac mare lucru, cand se joaca el, 10-15 min spal vase, fac dus..asa lejer, m-am resemnat ca n-o sa pot face mare lucru prin casa
. Si ziua doarme in reprize de maxim 30 min, dupa mese nu il las din brate pret de jumate de ora, el inca mai regiurgiteaza si incerc sa-l tin in brate, sa stea mai linistit. cam asa imi trece ziua, seara dupa baie adoarme relativ repede, in brate![]()
deci asa cu cei 85%, din tot Bucurestiul se depun doasare in acelasai loc?
voi ziceti ceva de 60 de zile termen in care se depune doasarul, dar pentru astea 60 de zile in care nu am nici medical, nimic, o sa mai iau bani, retroactiv sau....Ca daca se dau retroactiv eu as mai astepta ca am de umblat cu botezul acum, cu doctori, vaccin de 4 luni etc![]()
nikolici zici de salariu defalcat pe 12 luni, dar parca ziceau ca se dau 85% din venitul net, nu doar din salariu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
tzitziri spune:
Poate va ajuta cu ceva...vad ca la sectorul 6 au actualizat azi www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49" target="_blank">siteul.
Sunt si ce documente trebuie si formularele....sper sa va ajute, pentru ca in mare ar trebui sa fie aceleasi documente peste tot...desi nu m-am uitat daca formularele au pe ele ceva specific sectorului 6.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui nikolici Fetelor eu nu ma las...dupa multe insistentze la directia muncii, fara nici o izbanda de a mi raspunde careva, am sunat la directie la sectorul 4 din nou, implorand ajutor, sa mi zica si mie ce acte imi trebuiesc pt CIC 85%. Mi-au zis asa: 1.Carte de identitate copie+original 2.certificat nastere bb copie+original 3.adeverintza cu salariu defalcat pe ultimele 12 luni de la nasterea copilului 4.cerere scrisa de mana ca vreti 85% Si cu toate acestea acte si cu numarul dat de dosar de la sector unde ati depus actele, se merge pe strada Hambarului 6. Sper ca v am fost de folos, insa nu bag mana in foc pt tot ce mi a zis o tanti la telefon Mami de Karina iubita mult mult |
cine te-a sfatuit sa pui dosarul inainte de ianuarie, rau a facut

te-a complicat rau
ai 42 zile postnatal obligatoriu+60 zile de la expirarea concediului medical, deci 3 luni si o saptamana, te incadrai ptr depunere in ianurie
tot in sectorul 4 sunt si eu, am fost pe 3 nov, am depus ptr trusou si prima, dar ptr alocatie si indemnizatie nu, ptr ca mi s-a explicat ca trebuie sa mai vin ptr legea noua, in ianuarie, si nu acolo, pe oltenitei,ci undeva la mama dreaq, in hambarului,
mie mi-au explicat calm, de la ghiseu si am inteles, am luat dosarele acasa si trebuie acum sa merg sa ridic banii de trusou si prima, am programare pe 7,8 sau 9 ianuarie.
sper ca nu te-am incurcat mai rau, dar nu inteleg de ce nu ti-au explicat si tie de la ghiseu cum mi-au explicat mie si acum trebuie sa mai faci un drum (mi-au spus ca in Hambarului este omor de lume
)Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
piolica spune:
CD, de ce vrei tu neaparat sa-i dai apa? laptele tine si de foame si de sete.
in alta ordine de idei, chiar ma gindeam la tine putin mai devereme... aici incep soldurile maine si mi te-am amintit cite comenzi dadeai tu pe la redoute.
claudinna spune:
aveti o surpriza pe mailul comun
poze noi cu bebelushull
felicic76 spune:
cd: indemnizatia se plateste cu luna imediat urmatoare expirarii concediului postnatal, indiferent daca tu depui peste 60 zile, nu ramai in aer decat cu vreo fractie de luna neacoperita de concediul postnatal 
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mamica fericita de
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla