Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor eu nu ma las...dupa multe insistentze la directia muncii, fara nici o izbanda de a mi raspunde careva, am sunat la directie la sectorul 4 din nou, implorand ajutor, sa mi zica si mie ce acte imi trebuiesc pt CIC 85%.
Mi-au zis asa:

1.Carte de identitate copie+original
2.certificat nastere bb copie+original
3.adeverintza cu salariu defalcat pe ultimele 12 luni de la nasterea copilului
4.cerere scrisa de mana ca vreti 85%

Si cu toate acestea acte si cu numarul dat de dosar de la sector unde ati depus actele, se merge pe strada Hambarului 6.

Sper ca v am fost de folos, insa nu bag mana in foc pt tot ce mi a zis o tanti la telefon

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna fetelor!

N-am apucat sa citesc din urma dar recuperez acum.
Pana atunci va invit sa vedeti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7c8977d52ad634482d5c4a&source=category&category_id=all" target="_blank">ce am facut eu azi

Pup!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Cocutica, cum spuneam mai devreme, si ai mei se trezesc noaptea din 3 in 3 ore... adevarat ca nu avem concert dupa, si de vreo saptamana nu ne mai jucam noaptea dupa masa, adormim repejor si singuri in patuturi... in plus, de vreo cateva zile, mi-am mutat si eu resedinta in pat langa sot, nu mai dorm cu ei in camera.... dar fac ture-ture la ei sa-i verific.

Anca

Piolica, frumusica foc Elsa!

Preety, multa sanatate!

Muuh, multumesc pentru site-ul cu diversificarea! Mi-e util, caut info pe acest subiect.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui piolica
!

Laura, acum am reusit si eu sa citesc ca ieri ai fost suparata! bine ca ti-a trecut, se intimpla si la case mai mari, stai linistita! e bine ca te-ai impacat cu pruncii tai si le-ai explicat ce si cum. unde sint pozele Alexiei sa o mai vad si eu?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Piolica ...pozele sunt pebobocei,sa-mi spui daca e asa sau numa mi se pare mie

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

imi trimiti si mie porola prin PM, ca nu o mai am.

Mamica fericita de bebelina Elsa

trimis

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si cine nu a depus deloc dosaru ce acte trebuie????
Cum zicea Irina la noi se deschide de abia in 12 la primarie deci nu avem pe cine intreba.....
Eu am avut ultima zi de medical pe 31 decembrie.Pana cand pot depune dosarul ca o sa am ceva de umblat dupa acte si nu prea am cu cine sa las copilu din dotare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Giuliannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e super clipul!! Edisor e un scum, scum, scum si tati trebuie sa fie taaare mandru! Frumos cadou de ziua lui... LA MULTI ANI si de la noi!!

Si LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi!!

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,in legatura cu cantitatea mare de kk dupa mai mult timp,uite o explicatie:fiind relativ fluide si deloc iritante materiile fecale ale sugarului alaptat nu stimuleaza peristaltismul intestinal si bebelusul ajunge sa faca caca doar cand cantitatea devine destul de mare incat sa exercite presiune asupra colonului.te-a convins?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Giuliannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e super clipul!! Edisor e un scum, scum, scum si tati trebuie sa fie taaare mandru! Frumos cadou de ziua lui... LA MULTI ANI si de la noi!!

Si LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi!!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Deh...un Ion avem si noi :)
Cadou pt maine

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Buna fetelor!

N-am apucat sa citesc din urma dar recuperez acum.
Pana atunci va invit sa vedeti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7c8977d52ad634482d5c4a&source=category&category_id=all" target="_blank">ce am facut eu azi

Pup!

Filmulete cu bebe Edi

f dragut,,frumos cadou
la multi ani lui tati

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Julax, prima data cand am citit cu 'peristaltismul intestinal' am crezut ca iti bati joc de mine
Dar atunci de ce la inceput faceau dupa fiecare masa?Sau asta e dovada ca sistemul lor digestiv se maturizeaza?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput