Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
Irina
, imi pare rau de ce se intampla cu voi.Dar uneori e mai bine asa, si macar ai o dulceata de copil caruia sa ii aloci toata dragostea ta.....si poate noul an va aduce sansa unui nou inceput....Imi pare rau cand stiu ca sunt in lumea asta si oameni pentru care Craciunul nu mai inseamna nimic, oameni singuri care nu au cui sa adreseze o vorba buna sau de la cine sa primeasca un cadou, dar la tine nu e cazul....pentru ca ai un pui de om care are nevoie de tine si de dragostea ta...asa ca pentru tine in mod special un Craciun fericit, primul alaturi de fetita ta
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Craciun Fericit mamici si puiutzi
Monica,Delphinas va doresc cel mai minunat cadou posibil

musette
tuturor si o zi minunata
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
felicic76 spune:
Ho, ho, ho Craciun fericit tuturor!
Noi nu am facut inca foto, ca bebelinu' ba aluneca pe parchet, ba isi baga mainile in gura, poze semiadormite primiti
?
monica: iti doresc ca Mosu" sa iti aduca in dar doua liniute rosii, iar anul viitor sa-l asteptati in trei
Un gand pentru ingerashul Andrei!
delphinas:
Fie ca dorinta ta sa se implineasca si Craciunul urmator sa te prinda cu darul cel mai de pret in brate!
ici speciali!
irina: mie imi pare rau ca nu te poti bucura de sarbatori asa cum vrei tu, ceea ce urmeaza, divortul, nu este decat un pas pentru a te bucura de sarbatorile viitoare. In ceea ce priveste cadourile, l-ai primit deja, cred ca pentru toate Craciunurile care vor urma. Nu uita ca aveti tot viitorul inainte
Multe

pentru curaj!
Io-s dusa cu capul rau, am bucatarit pana la 11 aseara si de oboseala, am intrebat-o pe nasa la telefon " Daca la copii a venit Mos Cracila
?(ma gandeam la craciun si gerila si uite ce-a iesit
) m-am dus si m-am culcat
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
_giulianna_ spune:
CRACIUN FERICIT!
Am citit din urma, ia sa vad ce-am retinut :)
Nocom aceleasi ganduri bune si multi pupici pentru Dariutza!
Cu intarziere ii spunem 

sa creasca mare si frumoasa!
Roxana wow ce bine iti sta! 
Laura frumos gest, uite ca mai exista si astfel de oameni. Si mie mi s-a intamplat, am fost in Cora si nu stiu cum am facut dar am ajuns acasa fara portofel, eu cred ca mi l-a luat cineva din geanta caci altfel nu-mi explic. Dupa ce am sunat la toate bancile sa-mi blocheze cardurile, imi luasem adio de la actele mele, actele de la masina, bani nu aveam prea multi...primesc un telefon de la un domn care-mi spune ca l-a gasit! Banii nu mai erau dar mi-am recuperat toate actele!
Cunosc sentimentul!
Acum aveti un Craciun fericit! :)
Cosmy minunate bomboanele rafaello! Mi-au iesit super super bune! Si s-au facut si repede. 
Claudinna ce simpatic e Razvanel, cum se bucura el inainte de baitza!
Moni si Delphi sa va dea Dumnezeu anul asta un test cu II!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babytza spune:
Marry Christmas !
Felicia eu ti-am zis ca primim si poze in cada ![]()
Iriss multa sanatate puiului tau Andu 
Ana de Teomaria 
Eva de rain_lover 
Dimineata cand m-am trezit si am luat puiul in brate mi-a oferit cel mai frumos cadou : un zambet stirb venit din suflet
Nimik pe lumea asta nu putea sa fie mai dulce si mai cald
Am cei mai dulci si mai frumosi copii pe care ii puteam avea.
Ii iubesc mai presus de orice si ma simt implinita.
Ps: abea astept sa vina si printesica acasa !!!! ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Hi, hi, tata ii spunea mereu "Mos Cracila" tocmai de la prostia comunista cu mos gerila.
Mimihoo, tati nu schimba baietii cand e cu ei acasa singur, daca se poate evita. Cred ca o singura data a stat destul de mult singur cu Radu cat sa il schimbe el. Iar la Teo nu mai e asa complicat, ca e maricel acuma. In rest face orice
, si baie le face, si igiena completa, si pe dinti ii spala, biberoane, mancarica, orice numai sa nu fie vorba de schimbat pampersi ![]()
Dragelor, azi in prima zi de Craciun noi va dorim sa fiti fericite, sanatoase si puiutii vostri la fel.
Dumnezeu are grija de noi si ne ajuta cand ne e greu, si ne da speranta. De aceea trebuie sa ne bucuram de tot ce avem cand ne e bine, si sa-i multumim Lui, iar cand ne e greu sa ne rugam cu incredere.
Ieri s-a mai intamplat o minune, Emma s-a ridicat din pat cand ne-am rugat cu toatele la ora 13, asa a scris mama ei pe forum.
Monica iti admir puterea cu care ai trecut prin ce ai trecut, si iti doresc si eu 2 liniute cu noroc, cat mai curand.
Irina, capul sus si bucura-te de puiul mic, roaga-te la Dumnezeu si o sa fie totul cum e mai bine pentru voi.
Craciun fericit!
Acum ca ma uit peste post mi se pare aiurea sa am in acelasi text si pampersi si comunisti si rugaciuni la Dumnezeu, dar asa e viata, compusa din toate astea, lacrimi, zambete, lumina, intuneric.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
EvaF spune:
CRACIUN FERICIT !!!!!!
JOYEUX NOËL !!!!!!
MERRY CHRISTMAS !!!!!!
FELIZ NAVIDAD !!!!!!
NATALE ALLEGRO !!!!!!
FROHE WEIHNACHTEN !!!!!!
Bisous 

Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
300 spune:
Craciun fericit!!!
Irina, primeste un gand bun de la mine pentru tine si pentru fetita ta. Esi o puternica si vei vedea ca vei trece cu bine prin aceasta incercare. Sotul tau poate nu pretuieste ce-i mai bun in viata daca s-a ajuns pana aici. Sa ai grija de tine si de comoara ta si sa scrii ca eu te urmaresc mereu
nu ma intreba de ce.
mami si bebe.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Codruta27 spune:
Bobocei frumosi, Mamaici si tatici, sa aveti parte de un Craciun Fericit, imbelsugat, cu multa santate si bucurii! Ati fost foarte cuminti si fara indoiala Mosul a fost darnic cu voi!
Multumim pentru urarile de pe 23! Bilantul de 3 luni: 6780, 63 cm!
Vladut e super incantat de brad, si de cadoul de la Mosul ( o salteluta de joaca). Dupa ce adoarme, punem si poze noi! Apropo de poze, Babytza, mai pot trimite o pozica si cu noi? Sau deja e gata clipul? Fug sa recuperez, ca de pe 18 nu am mai avut timp de net!
Pupici multi!

Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea

Mihnea-Cristian - 17.08.2008