Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bravo, vladutz de codruta!!

la caracal a inceput sa ninga!!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

un Craciun asa cum vi-l doriti, sunt sigura ce pentru toata lumea este cel mai frumos din cate au fost pana acum! la moldova ninge de ieri, s-a asezat si tare-as mai iesi la o sanie sau macar o punga. din pacate ma dor toate oasele, asa c-o sa zic pas de data asta. va pup si petrecere frumoasa acolo unde este cazul... sau nu.

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor va uram si noi un Craciun cat mai fericit, plin de bucurii si de tot ce va doriti voi!!!

Gaia voiam sa-ti spun ca la comportament pitica mea seamana perfect cu Raducu al tau... tot "pasare de noapte" si tot cu mancat din asta haotic pe timpul noptii si apoi regurgitat
Amuzant este ca amandoi sunt nascuti pe 22 octombrie 2008

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Jucarii_Loc joaca Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

HO HO HO CRACIUN FERICIT HO HO HO

In mod normal as scrie mai mult, insa al meu copil nu se acomodeaza deloc la munte, imi plange de 2 zile non stop si cred ca are si colici pt.prima data ca se strange seara in somn si geme...sunt capiata nu am dormit insa este primul nostru Craciun impreuna si asta imi da putere, daca ma gandesc mai asa, in profunzime la insemnatatea acestui prim Craciun, imi vine sa plang...insa gemetele fetitzei mele nu ma lasa sa stau eu in gandurile mele cele mai profunde

Doresc tuturor mamicilor, taticilor si bebeilor si nu in ultimul rand aspirantelor noastre Moni si Delphinas sanatate multa o sarbatoare cat mai calda si liniste in suflete.
Va imbratisam pe toti
Karina cu Nikolici si cu tati( care nu stie ca va imbratiseaza)

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Preety, pai ne facem si noi "cuscre", hi, hi, sau mai bine zicem ca avem gemeni
Eu am inceput sa fortez mesele la 3 ore, mai ales daca sunt de lapte praf. Poate de la san merge sa suga si la 2 ore, dar lapte praf nu-l mai las. Regurgiteaza mai rar, si vad ca nici nu mai urla chiar asa. Ne mai luam cu salteluta, jucarele, mai un ceai de fenicul...
In plus masa de 3 noaptea de vreo 2-3 nopti am inlocuit-o cu ceai. Noaptea asta, nici nu s-a mai trezit . A dormit de la 1 cand a fost ultima masa pana la 6 dimineata iuhuu!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Craciun fericit, plin de lumina si luminite!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Felicic, tot ma gandesc la tine, ce mai canta barbat'tu?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Am pus si noi poze noi:

Zici ca vine Mos Craciun?
Blue Christmas
Dii, renii mei!
Mom's dearest Santa
Leagan, leganus

printre altele ...

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am pus si noi poze noi:

Zici ca vine Mos Craciun?
Blue Christmas
Dii, renii mei!
Mom's dearest Santa
Leagan, leganus

printre altele ...

... once upon a time ...

amalia tocmai s-a indragostit de ochisorii frumosului gruiaeste absolut superb! pupici dulci pe falcute si unul pentru mamica cea frumoasa.
babytza, voiam sa-ti zic ca esti....o aparitie de senzatie iti sta suuuper!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Felicic, tot ma gandesc la tine, ce mai canta barbat'tu?

... once upon a time ...

deocamdata tot aia si tot doar cantat(daca-l aduce pe fi-miu in pat cu noi)

apropo: cine a facut prima ceza de Craciun? Dr. tau. a fost la stiri, pe Antena, tot simpatic

eu il stiu de cand am nascut, a asistat o tipa in acelasi timp cu mine, super simpatic, mai ales comentand la adresa taticului care a asistat sa filmeze si a lesinat de doua ori

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput