Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

gaia pai putem sa ne incuscrim , oricum amandoi se pregatesc deja de discoteca !!!
Ref la mese ma chinui si eu sa-i raresc mesele de noapte, cu ceai de anason+fenicul+chimen si sa i le indesesc pe alea de zi... ptr ca uneori mananca doar de 2 ori ziua (ptr ca doarme) si de "n" ori noaptea... Fac tot posibilul sa nu mai regurgiteze si invat pe parcurs cum si ce sa fac. Oricum e mai bine de cand am fost la budimex si ne-a dat dr de acolo oaresice indicatii !!!
Tu alaptezi?
Apropo, de la ce vine id-ul tau?
Super scumpi baietii tai!

fce de ce nu iti activezi mesajele private??? asta ca sa putem sa-ti trimitem cele solicitate - parolele de la conturile comune!!!
ps: am definitivat caruselul... am scos animalul ala mare si l-am inlocuit cu o luna zambitoare!

babytza super look-ul!

Intrebare: cand se retrag galmitele de la cap? Noi inca avem una care ba scade ba creste

maryb, gargaritza, lucutta pe unde sunteti?

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Jucarii_Loc joaca Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Craciun fericit !!!

In mod sigur am fost toate cuminti anul asta si am primit cate un cadou minunat de care sa ne bucuram. Si cred ca pentru fiecare in fiecare zi e sarbatoare si in fiecare zi descoperim impreuna cu puii nostri ce minune e viata.

Monica, Delphinas sunt sigura ca Doamne-Doamne are un gand bun si pentru voi si va avea grija sa primiti vestea minunata cat de curand.

Cat despre noi, Laura, CD, babytza, 300, Dya, Felicic, Tzitziri, musettepink, Mimihoo si toate fetele care s-au gandit sa imi transmita chiar si in gand un gand bun si o incurajare va multumim mult.

Tati poate ca pretuieste in felul lui ce are, dar eu nu mai am resurse sa mai lupt, prefer un ultim razboi si apoi sa reincep sa construiesc. Poate toate lucrurile se intampla in viata cu un motiv.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai primit cu colinda??? sper ca da...va doresc din tot sufletul meu sarbatori fericite, sa va bucurati de minunatiile voastre, sa va aduca cele mai frumoase bucurii si impliniri. sa aveti linite sufleteasca in suflete, sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos.
CRACIUN FERICIT
un nene doftor la care am fost ne-a spus ca anul care vine vom avea si noi bb mult dorit, dar intai sa se opereze domnu sot si sa facem cateva sedinte cu laseroterapie. domnu sot are vericocel si de asta ieseau asa aiurea spermogramele. oare asa o fi? sa avem la anu bb nostru??? ce bine ar fi...
toate mamicile si puiutii lor si un si pt tati sa aibe grija de mamici si puiuti.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sper ca toata lumea a avut o zi frumoasa azi

Noi am primit cel mai frumos cadou de la Davidut: un ras in hohote de vreo 5-10 minute....m-a facut fericita!Si mi s-a parut ca a fost cu adevarat cel mai frumos Craciun de pana acum!
Ieri a inceput sa prinda jucariile pe care i le intindem si sa le tina cateva minute fara sa le scape si azi rasul....Ce simplu e acum sa fiu fericita!

Delphinas, iti doresc ca la anul pe vremea asta sa simti si tu ce simt si eu azi si ce sigur au simtit toate mamicile la primul Craciun cu puiul lor...asa ca te rog sa te apuci de treaba serios

Irina, iti spun doar atat: cand lucrurile nu mai merg nu e bine sa te chinui sa le mai faci sa mearga.Mama a avut ca singura iubire a vietii ei pe tata....care nu a meritat nici sfert din iubirea ei.Si ne-a avut pe noi(pe mine si pe fratele meu) si ar fi fost muuuuult mai bine daca nu reincalzea de fiecare data ciorba ( a se citi a resuscita o relatie in agonie) si poate isi mai gasea pe cineva care chiar sa o faca fericita cat mai putea....Tu pari o femeie puternica, o femeie care stie ce vrea, asa ca ....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina, , mai stai stramb sa agndesti drept si vezi ce iese. Tonul asta amar al tau ma face sa ma gandesc ca parca nu te-ai hotarat 100% ce sa faci. Poate acum esti mult prea obosita si vezi totul in negru. Numai tu stii daca evenimentele din viata ta justifica intr-adevar o intorsatura asa de radicala, eu sper din tot sufletul ca, odata ce va fi trecut aceasta incercare, sa iesi tare si senina si sa ai forta sa mergi mai departe.

Si cu asta am incheiat ca nu vreau sa fiu pisaloaga.

Moni, Delfinas, pupici rosii in forma de mosh asa ca de sarbatori.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Irina sunt convinsa ca viata ta va fi plina de satisfactii ,iar fetitza ta iti va aduce fericirea pe care o meriti..viata merge inainte,chiar daca acum e greu va fi bine vei vedea

tzitzi mesajul tau adresat Irinei mi-a amintit de familia mea,asemanarile sunt izbitoare

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

gaia pai putem sa ne incuscrim , oricum amandoi se pregatesc deja de discoteca !!!
Ref la mese ma chinui si eu sa-i raresc mesele de noapte, cu ceai de anason+fenicul+chimen si sa i le indesesc pe alea de zi... ptr ca uneori mananca doar de 2 ori ziua (ptr ca doarme) si de "n" ori noaptea... Fac tot posibilul sa nu mai regurgiteze si invat pe parcurs cum si ce sa fac. Oricum e mai bine de cand am fost la budimex si ne-a dat dr de acolo oaresice indicatii !!!
Tu alaptezi?
Apropo, de la ce vine id-ul tau?
Super scumpi baietii tai!

fce de ce nu iti activezi mesajele private??? asta ca sa putem sa-ti trimitem cele solicitate - parolele de la conturile comune!!!
ps: am definitivat caruselul... am scos animalul ala mare si l-am inlocuit cu o luna zambitoare!

babytza super look-ul!

Intrebare: cand se retrag galmitele de la cap? Noi inca avem una care ba scade ba creste

maryb, gargaritza, lucutta pe unde sunteti?

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Jucarii_Loc joaca Sorina Gabriela

mersi mult ca mi/ai zis
nu stiam ca tb activate, trimite/mi te rog parolele

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara mamici.

Fac acum capitol nou

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cuscra, ce sfaturi ai primit la Budimex?

Alaptez la 9 dim, la 12 (sau mai repede daca iese cu scandal) si seara la 10 (adica acuma). In rest sunt ori prea varza de oboseala ori am treaba cu cel mare...

Gaia e zeita pamantului, Nevia vine de la zapada in italiana. E o combinatie care mi s-a parut mie ca merge, pe vremea cand citeam niste carti politiste cu actiune in roma antica, Danila Comastri Montanari, suuper faine de altfel. asta pe scurt ca pe lung am mai povestit si plictisim fetele

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput