Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
CD27 spune:
uff,irina e tare trist ce se intampla cu voi, iti doresc sa ai multa putere, sa treci cu bine peste asta si sa fii fericita alaturi de minunea ta de fata
va dorim si noi Sarbatori Fericite, sa va aduca mosul tot ce v-ati dorit si multe, multe bucurii alaturi de puiuti
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
claudinna spune:
iti sta bine, babytza!
si bradul mi-a placut!
pup Davidutzul!
am trimis si eu poza, suntem ff seriosi...n-a fost chip sa-l fac sa zambeasca. el la poza sta serios. canda vede aparatul sau camera ramane masca. dupa ce am terminats edinta foto, am tras niste chiote...
abia astept clipul, mi se pare o super-treaba:))
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
sedinta foto
a venit moshul??
eu stau sa-l prind!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
Monica, iti doresc sa ai Sarbatori Fericite si Doamne Doamne sa iti indeplineasca dorinta
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Ooooofffff Irina imi pare atat de rau... Bucura-te de sarbatori alaturi de puiul tau si nu te mai supara. Eu m-am despartit de tatal Valentinei cand ea avea nici un anisor.Primul Craciun ne-a prins singurele , fara tati. Si am supravietuit si am fost tare fericite noi doua ! Capul sus mamico
cel mai frumos lucru din lume este Andreea si pentru ea trebuie sa fi fericita ! Pentru ca exista ! Te poooooop si iti doresc in mod special Sarbatori fericite!!! Poate asa vezi un pic mai roz 
PS: poate totusi reveniti la ganduri mai bune si va suciti cu divortul...nu se stie niciodata 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
monica_dicut spune:
babytza
esti frumoasa foc
. Ai ceva special, numai al tau iar noul look te prinde foarte bine.
claudinna si look-ul tau imi place
Si io am un look nou da n-am poze. Da fac cu prima ocazie ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
musettepink spune:
Craciun fericit!La multi ani!
Irina imi pare tare rau ca treci prin asa ceva,iti doresc multa putere pt printesa ta si poate noul an vine cu un nou inceput!
Babytza,wow
,esti superba!Nu am apucat sa trimit poza,diseara cred![]()

Andy
Monica
iti doresc ca noul an sa fie unul minunat si sa vina barza![]()
Delphinas la fel si pt tine,un an minunat si 2 liniute!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Mimihoo, sa va dea Dumnezeu sanatate ca m-am terminat de ras cu pagina zece a blogului Sofiei. Am patit si eu cu Teo cand era nou nascut. Desfacut pampers, explodat caca si m-am trezit singura acasa, plina de bucurii pe par, fata, haine, canapea... nu stiam cum sa ma ridic, sa apuc alt pampers, servetele, prosoape, ajutooor... De atunci mi-am facut o rutina salvatoare. Intai ma asigur ca nu se executa miscari de pedalare cu picioarele, care ar putea semnifica pregatirea evacuarii, apoi pun pampersul curat sub cel pe care trebuie sa il schimb, il desfac pe cel murdar, si tapetez totul cu servetele umede astfel incat sa nu se ia inapoi de pe pampers pe bebelus... si acum sterg funduletul. Cand e totul curat, harsti trag scutecul murdar si ramane cel curat de dedesubt. Nu o data au facut (Teo, Radu, nu conteaza) caca din nou, in pampersul curat si am luat-o de la capat. Dar macar nu am murdarit nimic in jur Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog |
Buna Gaia si Craciun fericit!
Ma bucur ca te-ai distrat citind. Povestirile sunt cu pataniile proaspatului tatic care cateodata este depasit de situatie :-), dar de fiecare cand face kk Sofia ma trimite pe mine sa o schimb ca, cica, i se face rau ... tare-s curioasa ce-o sa faca cand n-o sa fiu eu acasa, doar n-o asa copilul neschimbat.
Mi s-a intamplat si mie o data sa nu stiu cum sa fac ca iesise kk prin pampi' la spate si mi-era ca o ung toata pe cap. body-ul era din'ala care se scoate pe cap :-(, dar am reusit pan' la urma si copilul n-a plans. Eu stau cu kkta pana incepe sa planga din cauza placintei calde de la poponetz sau pana trece destul timp de la ultima sfotzare. Nu mi s-a intamplat sa mai faca dupa. A, Sofia raaaar iese normal, de obicei ii pun la 3 zile o juma' de supozitor cu glicerina care de obicei iese intreg dar ce sa-i faci ....
jurnalulsofiei.wordpress.com
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Buna seara, sarbatori fericite! ![]() Eu sunt in butoiul cu melancolie azi, maine, poimaine si toate sarbatorile astea. Sper sa nu va molipsesc. Anul trecut aveam un craciun obisnuit, in 2, impreuna cu cel pe care il iubeam. Anul asta am alaturi de mine cea mai minunata fiinta alaturi de care imi doresc sa petrec craciunul. O tin in brate si ma uit la ea, e perfecta, inocenta, pura. Si chiar daca iubirea fata de tati s-a stins, chiar daca nu mai sunt cadouri, chiar daca e linistea inaintea furtunii si inaintea divortului e in mod bizar cel mai trist dar cel mai fericit craciun din viata mea. CRACIUN FERICIT TUTUROR!!! fericita de Andreea-Maria |
Irina, intradevar esti cu cea mai minunata fiinta de pe lumea asta: copilul tau. Tatal este cel care a pierdut si pierde in continuare dc nu e alaturi de voi, si nici nu merita sa va aiba.
Sa fii fericita si sa ai un Craciun de poveste impreuna cu puiul tau!
Mimihoo spune:
babytza, sa-ti fie de bine noua tunsoare ca tere bine-ti shade. si lui claudinna ii shade bine, mi se pare ca mai bine decat inainte.
Monica, delphinas sa aveti un Craciun fericit si sa vedeti in curand 2 limniute si la anul sa va bucurati de minunea mica din brate.
Craciun fericit, fetelor si puiutilor!