Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
fce spune:
CRACIUN FERICIT! Sa va aduca mosul tot ce va doriti!
iriss te
pe tine si pe andu si imi pare tare rau ca a racit puisoru

. ii dorim insanatosire grabnica si ca sa/i treaca mai repede
inca o data si ii trimitem cateva poze noi cu tori
ma rusinez
poza sexy - dedicatie pt andu
salutari de pe insula
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
tzitziri spune:
Babytza,
..am trimis si noi poza azi.Sper sa fi ajuns la tine si sa nu fie prea giganta![]()
Viiiiine mosu'....de-abia astept sa vina maine dimineata sa gasim cadourile sub brad...pentru ca mosul exista, nu?
...trebuie sa ma reobisnuiesc cu ideea asta ca sa am timp pana la anu' sa nu ma scap vreodata de fata cu Davidutu.Deci exista!
Monica,sper sa fie un mos darnic cu tine si sa iti aduca doua liniute cat de curand.Si mai sper inca de pe acum ca anul care vine sa fie cel mai frumos de pana acum si sa vina bebe frumos si sanatos
Mamica implinita de David (17.09.2008)
babytza spune:
Pentru Delphinas un gand frumos si un nou samburic la ea in burtica ! 

noul look mami
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Apropo de poze : SUNT SUPERBE !!!!!!
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Matei de Alexam
David de Nushulica
Ioana de Julax
DAria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte
Luminita cu somnicul trebuie sa ai rabdare...Nu exista o metoda care sa le regleze somnicul si nici o anumita varsta la care incep ei sa doarma mai mult. Fiecare copil este unic , nu trebuie sa urmeze un tipar. Stiu ca iti este greu, mai ales ca sunt doi , dar nu prea ai ce sa faci....Muuuulta rabdare 
Cu cerealele trebuie sa iti spun medicul pediatru cand e mai bine sa incepi.Oricum , dupa 4 luni cred ca e cel mai bine. Despre tip ..cred ca cel mai bine este sa iei de la aceeasi firma cu lapticul. Dar nu stiu daca e obligatoriu, tot cu dr vorbesti.
Iar cu puseul e mult de zis. Daca ai timp da un search pe google si gasesti tot ce doresti despre subiectul asta. 
Soricelul meu iubit
iriss_04 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babytza Pentru Delphinas un gand frumos si un nou samburic la ea in burtica ! ![]() ![]() ![]() noul look mami Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
mami frumos noul look ,,,iti sta fff bine

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui fce CRACIUN FERICIT! Sa va aduca mosul tot ce va doriti! iriss te pe tine si pe andu si imi pare tare rau ca a racit puisoru![]() ![]() . ii dorim insanatosire grabnica si ca sa/i treaca mai repede inca o data si ii trimitem cateva poze noi cu tori ma rusinez poza sexy - dedicatie pt andu salutari de pe insula Mami de Erica (27.10.2008) tickerpoze |
azi facem si noi niste pozici si o sa ttrimitem
ici dulci si multeeeeee

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
_irina_ spune:
Buna seara, sarbatori fericite! 
Eu sunt in butoiul cu melancolie azi, maine, poimaine si toate sarbatorile astea. Sper sa nu va molipsesc.
Anul trecut aveam un craciun obisnuit, in 2, impreuna cu cel pe care il iubeam. Anul asta am alaturi de mine cea mai minunata fiinta alaturi de care imi doresc sa petrec craciunul. O tin in brate si ma uit la ea, e perfecta, inocenta, pura.
Si chiar daca iubirea fata de tati s-a stins, chiar daca nu mai sunt cadouri, chiar daca e linistea inaintea furtunii si inaintea divortului e in mod bizar cel mai trist dar cel mai fericit craciun din viata mea.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
fericita de
Andreea-Maria
andy.p spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Buna seara, sarbatori fericite! ![]() Eu sunt in butoiul cu melancolie azi, maine, poimaine si toate sarbatorile astea. Sper sa nu va molipsesc. Anul trecut aveam un craciun obisnuit, in 2, impreuna cu cel pe care il iubeam. Anul asta am alaturi de mine cea mai minunata fiinta alaturi de care imi doresc sa petrec craciunul. O tin in brate si ma uit la ea, e perfecta, inocenta, pura. Si chiar daca iubirea fata de tati s-a stins, chiar daca nu mai sunt cadouri, chiar daca e linistea inaintea furtunii si inaintea divortului e in mod bizar cel mai trist dar cel mai fericit craciun din viata mea. CRACIUN FERICIT TUTUROR!!! fericita de Andreea-Maria |
Irina imi pare tare rau ca se intampla asa ceva in viata ta ,iti doresc totusi sarbatori minunate alaturi de minunea Andreea

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
citat din mesajul lui babytza noul look mami Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Imi place noul look mami

LE: astept sa vad si eu pozele
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei