Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FETELOR,

Va rog spuneti-mi si mie la ce adresa trebuie sa-i trimitem lui babytza poza pt colaj, caci am uitat-o si abia acum am poza......

MULTUMESC

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

e pe prima pagina, jos de tot!
scrie clip bobocei

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu n-am reusit sa fac bradul...deci nici poza
acum s-a dus sotul sa bage pomul in casa...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MULTUMESC MULT CLAUDINNA

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Fetelor acum a venit un domn acasa cu actele sotului, bani, carduri, tot ceea ce a pierdut!!!! Nu-mi vine sa cred. deja ne pierdusem orice speranta! dar exista oameni cu suflet mare! Asta da minune!

Pozici
Mami super happy de Maya

ma bucur mult ca mai exista asemenea oameni. Bine ca nu stati in Bucuresti! Aici cu greu s-ar fi gasit cineva care sa faca gestul asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Da 300 am avut noroc, mare noroc de data asta. Sa ma fi vazut ca l-am pus la masa pe bietul om nu stiam ce sa-i dau, mi-au dat lacrimile sincer. nu-mi era de bani si acte, ci de gestul lui! era un om simplu, un sofer si a trebuit sa astepte sa-si termine cursa ca sa ne caute. si s-a invartit ceva in cartier pana a gasit blocul. si n-a vrut sa ia nimic, nimic. i-am luat doar numele sa-l pomeneasca socrul (care e preot) la biserica
Plecam sa colindam bunicii si nasii

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Fetelor acum a venit un domn acasa cu actele sotului, bani, carduri, tot ceea ce a pierdut!!!! Nu-mi vine sa cred. deja ne pierdusem orice speranta! dar exista oameni cu suflet mare! Asta da minune!

Pozici
Mami super happy de Maya

minune de Craciun...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetele!
intram si noi fe fuga sa uram tuturor mamicilor si puiutilor lor sarbatori fericite!
pup toate fetele
si ici speciali pt iubita noastra tori

eu sunt supi ca andu a racit un pic tuseste, avem muci si starnuta ,,,suntem pe tratament:panadol,picaturi pt nas si vit c solutie

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Craciun Fericit Tuturor!

Eu ma uit la minunea din bratele mele si inca nu-mi vine sa cred. Am avut parte de foarte multa dragoste toata viata insa nu am crezut ca poti iubi atat de mult... Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru familia mea...
Este cel mai frumos Craciun...dupa cel de anul trecut cand am vazut cele 2 liniute (pe 25 dimineata - a venit mosu')...

Bucurati-va in fiecare moment de puiutii vostri ... eu asa fac si ma simt cea mai fericita si implinita femeie de pe lume.

Astazi puiul meu a implinit 4 luni...4 luni de fericire pentru mine.

Multa sanatate tuturor si muuulta fericire ca avem de unde...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara mamici

Am intrat sa va urez si eu CRACIUN FERICIT !!!!!

Am vazut ca ati completat deja la Luminita. Pooop Tzitziri Luminita tu ai nascut pe 26 sept ? Ca am inteles in povestea nasterii ca pe 02.10.....Daca ai nascut pe 26 te stiu de la elias. Ne-am intalnit la alaptat...eu eram mamica cu cezariana care abea mergea si cu un pui miiiiiiiiiiiiiic de tot

Pentru clip este timp, nu ma apuc de el pana nu trimiteti toate pozele. Si chiar daca il pun pe prima pagina si mai este vreo mamica cu pozulica intarziata il editez si va aparea si aceea. In principiu as vrea sa fie gata pe 27, dar nu e bai daca mai dureaza o zi. Pana la urma e vorba de primul craciun al puilor si nu e nicio graba
Eu maine voi fi plecata toata ziua , deci ma apuc de el ori maine seara ori vineri.
Aaaaaaaaaaaaaa si inca ceva : pozele vor aparea in ordinea in care mi le-ati trimis si cum le-am salvat, nu am eu nimik cu ordinea lor.Nu le voi pune eu in vreun fel anume, dupa varsta lor sau alt criteriu. Pooooooooooooooooooooooop absolut toate mamicile si toti puiutii

Un gand special pentru Monica si o Si iti doresc din tot sufletul sa fi cat mai curand

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput