Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Caprioara spune:
Corect, La multe lunitze
pentru CODRIN (MONALAC), MIRUNA (VIOLETA M TM), THEODOR (MOBRIQ).
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Fete e Monalac mah, v-ati zuzit!:)
Sarbatori Frumoase si tie, Ana Maria si numai bine fetitei mari cu patutul jos!
Maine vin cu siroposul si cu urarile, uuuuhhhhh, se apropie cu adevarat Craciunul!
Seara frumoasa si dormicioasa pepenasilor!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
anaxena spune:
am primit 2000lei de la stat!!!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
www.youtube.com/watch?v=VJaSOZAqL48" target="_blank">filmuletz Maria
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Anaxena e fenomenala Maria.

VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
irolf1 spune:
Anaxena banii au legatura cu indemnizatia? Ca eu tot astept sa-mi intre si nimic
. banii de trusou cica nu-s inca iar restul cand o vrea Domnu'
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
irolf1 spune:
Sun multumim di compliment
Anaxena
daca fata vroia pe jos trebuia s-o oftici?
Insistenta nu gluma, a si mie nu mi se pare deloc slaba, la asa energie crezi ca are timp sa puna pe ea?
ca tare e haioasa
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
gallyb spune:
Buna seara!
Mie ieri mi-a placut foarte mult la intalneala. Sunteti toate mamicile deosebite, iar despre bebelusi nici nu comentez, sunt scuuumpi, scumpi.
Am vazut si pozele. Sunt frumoase. Imi pare rau ca am plecat mai devreme, ma sunase o prietena ca vine pe la mine si cand iesisem din Plaza, mi-a dat telefon sa ma anunte ca vine alta data, eram nervoasa si nu m-am intors inapoi. Asta e, ne m-ai intalnim noi.
Nu prea am timp sa intru zilele astea, sunt prinsa cu pregatirile de Craciun, plimbat Xenia pe afara, caci e frumos. Sotul vine tarziu si eu tre sa ma ocup de toate, avem si musafiri a doua zi.Si pe langa gateli o am si pe Xenia, bineinteles ea fiind in prim plan.![]()
Gata, va las, ma duc si eu la culcare, caci niciodata nu se stie ce se intampla noaptea.
Noapte buna la mamici iar pepenasii sa viseze cati mai multi ingerasi care sa le aprofundeze somnikul.
Xenia (9.07.2008)
Caprioara spune:
Acu am terminat si eu trebile. Si suntem la papa. Ilinca e vesela nevoie mare, nu da semne ca i-ar fi somn deloc; in schimb, mie imi este
.
Sun, dadui copy/paste
. Am editat, mersi de atentionare
.
Xeno, indemnizatia sau altceva? Pentru ce luni? Vazut filmuletz cu Maria; ce ambitie are
!
Ankule, dormirati sub brad, ca nu ne-ai zis
?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Caprioara spune:
Vazut minunea mica de Ana Sofia la sedinta foto pentru cv
. Marina, ca intotdeauna, super poze
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca