Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Corect, La multe lunitze pentru CODRIN (MONALAC), MIRUNA (VIOLETA M TM), THEODOR (MOBRIQ).

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fete e Monalac mah, v-ati zuzit!:)

Sarbatori Frumoase si tie, Ana Maria si numai bine fetitei mari cu patutul jos!

Maine vin cu siroposul si cu urarile, uuuuhhhhh, se apropie cu adevarat Craciunul!

Seara frumoasa si dormicioasa pepenasilor!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am primit 2000lei de la stat!!!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

www.youtube.com/watch?v=VJaSOZAqL48" target="_blank">filmuletz Maria

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena e fenomenala Maria.
VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anaxena banii au legatura cu indemnizatia? Ca eu tot astept sa-mi intre si nimic. banii de trusou cica nu-s inca iar restul cand o vrea Domnu'

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Sun multumim di compliment

Anaxena daca fata vroia pe jos trebuia s-o oftici? Insistenta nu gluma, a si mie nu mi se pare deloc slaba, la asa energie crezi ca are timp sa puna pe ea? ca tare e haioasa

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara!

Mie ieri mi-a placut foarte mult la intalneala. Sunteti toate mamicile deosebite, iar despre bebelusi nici nu comentez, sunt scuuumpi, scumpi.

Am vazut si pozele. Sunt frumoase. Imi pare rau ca am plecat mai devreme, ma sunase o prietena ca vine pe la mine si cand iesisem din Plaza, mi-a dat telefon sa ma anunte ca vine alta data, eram nervoasa si nu m-am intors inapoi. Asta e, ne m-ai intalnim noi.

Nu prea am timp sa intru zilele astea, sunt prinsa cu pregatirile de Craciun, plimbat Xenia pe afara, caci e frumos. Sotul vine tarziu si eu tre sa ma ocup de toate, avem si musafiri a doua zi.Si pe langa gateli o am si pe Xenia, bineinteles ea fiind in prim plan.

Gata, va las, ma duc si eu la culcare, caci niciodata nu se stie ce se intampla noaptea.

Noapte buna la mamici iar pepenasii sa viseze cati mai multi ingerasi care sa le aprofundeze somnikul.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Acu am terminat si eu trebile. Si suntem la papa. Ilinca e vesela nevoie mare, nu da semne ca i-ar fi somn deloc; in schimb, mie imi este .

Sun, dadui copy/paste . Am editat, mersi de atentionare .

Xeno, indemnizatia sau altceva? Pentru ce luni? Vazut filmuletz cu Maria; ce ambitie are !

Ankule, dormirati sub brad, ca nu ne-ai zis ?

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Vazut minunea mica de Ana Sofia la sedinta foto pentru cv . Marina, ca intotdeauna, super poze .

pup you all,

poze

Mergi la inceput