Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
kamelya spune:
Mitzi poti conta si pe mine
fetelor sa va fie de bine intalneala; se vede ca v-ati distrat
buburuza mea
In asteptarea
si a 
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
am vazut si pozele de la intalnire; cea mai tare poza este cea in care MARIA de anaxena doarme pe masa 
buburuza mea
In asteptarea
si a 
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
iriss se poate sa-mi trimiti PM cu adresa ptr centuri-ham ca daca accesez link-ul spune reclama produse
buburuza mea
In asteptarea
si a 
de Daria 14.07.2008
SunSmile spune:
Vazut poze de la intalnire si da, m-am ofticat tare! Dar ma consolez cu faptul ca mai sunt muuulte alte ocazii in care sa va revad si sa-mi cunosc superbul Filipan si cuscra-mi minora:) Sunteti toate frumoase si aveti niste copii de exceptie!
Vazut si familia elfizata Moni si mosulica Luca, scump si expresiv!
Vazut dra "roade-tot", aka Mirunica de Dia, o mega scumpa cu ochisorii ca cerul!
Vazut Andreea de Flori, craciunita cu codite! Frumusica foc!
Vazut Nicholasul minunat si finut ca o fetita:), sub bradut!
Vazut Anaisul, in viziunea mea cel mai fotogenic pepenas, cu minunile create de nasica ei! Superba!
Vazut Nancy in costumas frumooosss, cu ochisori frumooosi, parul ondulat si mami renizata!:)
De dimineata m-am gandit la Soniuta si m-am rugat pentru ea. Nu stiu, am stat in umbra desi odiseea de mai-iunie 2007 am urmarit-o rand cu rand, ca o obsedata, inca de cand s-a deschis. Si mereu am fost atrasa de Oana, nu-mi explicam de ce. Citeam cu nesat fiecare randulet, fiecare descriere a Oanei vis-a-vis de teatru, m-a amuzat cum povestea atunci cand Alex a semnat cu b1tv, cum astepta hainutele pt Sonia pe care le aducea mama ei din Franta, cum isi dorea cu ardoare (ca si mine) inglesina zippy si cate si mai cate. Am stat cu sufletul la gura cand a nascut, am stat cu sufletul alaturi timp de 1 an si jumatate apoi! Si am ajuns in 22 dec 2008, ziua care, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, va insemna un nou inceput pentru micuta mare luptatoare Sosonica! Doamne Ajuta!
La multe lunite pt Miruna si Theodor si un pupic special pt cel mai mare pepenas, Codrin!
Am fost si noi astazi la controlul de 6 luni (nitel intarziat). Se pare ca si sanul a fost cu spor, avem 7,600 si 72cm. Duminica o sa incepem si diversificarea intr-un final. Cu legumite:)
Sper ca toata bostana (ca sa citam din clasici inca in viata:))) e bine, sanatoasa! O sa revin cu un mesaj siropos dar asa sunt eu si mi-e dor....
Pupinstain!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Tecky spune:
Foarte frumoase toate pozele de la intalnire.
VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
anaxena spune:
eu n-am avut juma de ora sa va povestesc intalneala,sper sa am maine
Ankalaura se anuntza rushii!!!mi-ai zis sa-tzi amintesc!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
buna seara 
noi am fost prinsi cu curatenia, pe care astazi am terminat-o, cu cadourile, cu apartamentul, creditul, etc.
azi i-am dat alexandrei patutul la urmatoarea treapta de jos. avem fata mare
care mai nou a inceput sa doarma de la 7 in loc de 5 si asa a mai incaput inca o masa in program. nu a mancat ea cine stie ce saptamana asta da' a luat in greutate bine, Slava Domnului!
am vazut pozici de la intalneala
aveti copii frumosi fetili
poza cu maria care face nani pe masa e cea mai tare ![]()
de maine incepem aranjarea meniului ca joi avem invitate neamurile la masa asa ca nu stiu cand voi mai intra. va urez de pe acum Sarbatori frumoase, albe si cu lumina in suflete! sa va aduca mosu' sanatate tuturor! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Violeta_m_tm spune:
pt Sonia, Dumnezeu sa o ajute , si sa fie alaturi de parintii ei.
Dr_anka am sters din poze , dar o sa pun maine poze recente cu Miruna.
Am vazut poze de la intalnire, super, sper sa ajung si eu sa va cunosc.
La multe lunite lui Codrin , Teodor si fetitei mele Miruna
Va multumesc pt urari
maitreyi spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI DE LA NOI, SCUZATI DE INTARZIERE, PITICILOR ANDREI CODRIN (MONOLAC), MIRUNA (VIOLETA M TM), THEODOR (MOBRIQ)
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Violeta_m_tm spune:
cine ma invata si pe mine sa modific pozele?
Ador poza Lui Nicholas (Atb), si eu vreau