Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am scris un mesaj lung si s-a dus naibii

din pacate nici acum nu pot sa scriu in detaliu despre intalnirea de ieri dar in concluzie mi-a placut mult. e prima data cand vin si cu siguranta voi mai veni. imi pare rau ca nu am putut sta mai mult. data viitoare va fi mai cald si in parc o sa putem face muulte poze fara nici o restrictie. Am vazut multe mamici minunate si de bebici nici nu mai zic...

Xena, am vazut filmul cu Maria. ce m-am distrat cum se arunca ea

Am pus si eu POZE cu Sofia mosulet pe Picasa. sper sa va placa am ales si o poza pentru filmuletul facut de Mada. am si cateva poze cum ma ajuta draga de ea la treburi prin casa

va invit sa vedeti si voi FILMULETE cu Sofia AICI: cum e curtata de un bebe Paul si Aici: cum isi da cu pumnul in fata

am vazut si eu muuulte poze, tare frumoase toate!!!

pup all

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ioi, ce tari sunt amandoua!!!!!!!!!!!!Rad de ma stric

Sunisor, succes cu diversificarea!!!Ati luat bine bine in greutate!Si sunteti niste frumoase cu super umor!!!Multumim de compliment, aici e si meritul nashicii...Si cum spuneam, slava Domnului ca avem niste frumuseti de copii

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mai dar Maria isi lua elan cand se arunca...Ce tareeeeeee!!!Ii place extreme sport!!!Ioi Xeno ce va asteapta!!!!

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

va dau repede o ca tre sa ma apuc de treburi:calcat, facut supitza la buburuza,cumparaturi ca mai avem niste maruntisuri de luat

intru mai tarziu

o zi usoara sa aveti

buburuza mea

In asteptarea si a

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

ANTONIA GABRIELA (IRDA)

ANDREI (DIANAMI)

VICTOR ANDREI (ROXANA01)

ANNA ALICIA (SIBYLLE)

CEZAR GEORGE (RALIRALI)

VLAD (INAC)

ANDREEA MARIA (IROLF)

DAVID STEFAN (ILEANNA 83)

buburuza mea

In asteptarea si a

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , cine da o cafea ca nu am putere sa ma ricic si mai imi e si lene .
Rayan e iar racit nu stiu ce sa-i mai fac .
Fetelor aveti vre-o poza sau site cu pos=ze sau poate sa imi explice cineva ce e batista bebelusului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata!
Azi se anunta o zi superba,abia astept sa se faca ora 12 sa o scot pe Ralu la plimbare.
Marina foarte frumoase pozele cu Sofia,cele cu ea in ghiuveta sunt dementiale.Videoclipurile foarte haioase.
Kamelya spor la treaba!
Gallyb imi pare rau ca nu te-ai mai intors daca tot se contramandase vizita.
MAI NE PUTETI VOTA POZA AZI SI MAINE:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Alina, uite www.bebecurier.ro/product_info.php/products_id/1442" target="_blank">aici poza si explicatii

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata fetelor si LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!

MARINA, e supeeerba Sofia, iar filmuletul cu bebe Paul e mortal. Poate sa fie mandru tati ca nu se lasa fata lui impresionata de primul venit. Si apropo de pozele de la intalneala voiam sa-ti spun ca nu stiu cum esti tu asa slabuta si finuta cu toate bunatatile pe care le gatesti.

Sonia a trecut cu bine peste operatie! A pus mama ei si poze cu puiul mic dupa. Eu ma regasesc cumva, intr-o mica masura, in problema ei pentru ca si eu m-am nascut cu un defect la inima si am fost operata cand am fost mica si desi nu-mi mai aduc nimic aminte din ce-mi povesteste mama e teribil prin ce a trecut cu mine, si azi, dupa 25 de ani, se roaga in fiecare zi pentru medicul care m-a operat, desi nu mai stim nimic de el,nici macar daca mai traieste, a plecat din Romania.

Noi am inceput ieri impodobitul bradului dar cum e mare nu ne-au ajuns nici globurile, nici beteala, plus nu era buna instalatia de lumini, asa ca terminam azi impodobitul. Nu stiu daca mai intru pana la Craciun asa ca VA DORESC TUTUROR UN CRACIUN MAGIC, IAR NASTEREA DOMNULUI ISUS SA VA INTAREASCA IN CREDINTA, SA REINVIE SPERANTA SI SA REAPRINDA IUBIREA IN SUFLETELE VOASTRE SI ALE CELOR DRAGI VOUA.

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata,

Uram si noi La multe lunite pentru sarbatoritzii zilei: ANTONIA GABRIELA (IRDA), ANDREI (DIANAMI), VICTOR ANDREI (ROXANA01), ANNA ALICIA (SIBYLLE), CEZAR GEORGE (RALIRALI), VLAD (INAC), ANDREEA MARIA (IROLF), DAVID STEFAN (ILEANNA 83).

Azi merg sa depu si eu dosarul de CIC. Sper sa nu fie coada.

Mai, tocmai m-a clampanit fata de san cu dintzisorul si ma doare rauuuu . Sper sa nu mai faca alta data .

Marina, vazut si filmuletzele .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput