Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
monalac spune:
va doresc un craciun fericit si niste sarbatori minunate alaturi de puiutii vostri dragi!
ankalaura spune:
Salut fetele!
Tineti-mi pumnii, ca mai am pana duminica... Pana acum am reusit sa nu ma cert de-adevaratelea cu mama - chiar daca ieri i-a dat doua bomboane de ciocolata dupa ce ea s-a maimutarit la masa si nu a mancat mai nimic, si ii zisesem sa nu ii dea... ea a zis... ca a mancat totusi, ce mare crima e ca i-a dat niste cioco... - anyway, ne-am contrat doar de vreo doua ori.... Si cand ma gandesc ce simplu ar putea sa fie
Atata i-am zis ca vreau, sa respecte ce decid eu, in situatiile astea "delicate"... Nici macar nu am pretentia sa fie tot timpul. Atata.. In situatiile "cheie".
Anyway, am dormit a doua noapte sub brad (poate reusesc mai dupa-amiaza sa pun si pozici...). Prima noapte a fost nasol, adica ziua care a urmat a fost nasoala, ca nu ma odihnisem, de grija sa nu trag vreun sut crengilor.... Plus ca Erika era dincolo si saream in sus de cate ori o auzeam, si zau ca am auzit-o mai des decat daca ar fi dormit cu noi in camera....
Azi noapte a fost ok, m-am obisnuit cu vecinatatea globurilor si betelei, si am stat cuminte sub ele, iar ele nu m-au mai deranjat. Am rasucit nitel copacul astfel ca ajung si pe balcon, nu de alta dar am blocat acolo masa de calcat, si se poate sa nu calc eu azi???
Asa ca acuma ma grabesc sa mai bag niste rufe la spalat, sa le calc repede pe cele de ieri, pe Eliza o trimit in parc cu taica-miu, mama face sarmale, iar la 3 ne ducem la vaccin - azi facem si Rotarixul restant dar il facem si pe cel de 6 luni nitel mai devreme...
Cu laptele gratuit, i-am zis si eu asistentei sa ma puna pe lista, dar nu mi-a dat reteta pana acuma, cre' ca a uitat, si parca nici nu i-as mai cere. As fi vrut sa il iau, vorba Dianei, baremi il dau cuiva caruia ii trebuie, dar e cam complicat pentru mine sa ajung... e departe de mine, si pentru Ovidiu la fel... ori el ar consuma de mai multi bani benzina, ca sa nu zic de nervi si timp, ca sa ajunga sa il ridice... 
Am citit tot ce ati zis, dar nu am apucat sa vad toate pozele si nici filmuletele, dar revin mai pe seara...
Aaaa... MITZ - tine-ne la curent! Nu stiu ce sa spun despre ce va urma, asa sictir n-am simtit in viata mea, si scuzati cuvantul sictir, il folosesc extrem extrem de rar, dar de data asta chiar asa simt...
Gandesc egoist, e drept, dar nu imi doresc decat sa termin naibii mai repede dosarul ala si sa plecam de aici, ca deja mi s-a cam umplut paharul..... Cine ma cunoaste mai de mult stie ca sunt omul revoltelor si al reclamatiilor, omul care cere drepturi pentru sine si poate mai des pentru altii, dar acum chiar am obosit.....
Gata, fug la rufe
AnnaBaby spune:
Fetele care stiu, va rog spuneti-mi alocatia se poate sa fie virata o data cu indemnizatia dintr-o singura tranzactie pe card? De ce intreb, pt ca eu pana acum nu am primit alocatia, si s-au adunat vreo 4 luni adica 800 lei. Azi mi-am verificat contul si am primit, cu descrierea "indemnizatie..." suma de 1400 lei, de unde am tras eu concluzia ca e posibil s-o fi adunat si pe cea de 800 la cea de 600. Sau e o greseala si o sa mi-i ceara inapoi? Intreb ca sa stiu daca ii cheltui sau nu
...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE
!!!!!!!
Gabriela82 spune:
Anka am vazut ca ai luat pozele cu salata aia meseriasa, ordinea era asta:
rosii
telemea
ceapa
gogosari
vinete
maioneza
cascaval
?????
please spune-mi daca am retinut bine.
ps: tinem pumnii pana duminica
plange fata..... uffff
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Marina_1609 spune:
gabi, eu tin minte si de oua fierte...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
SunSmile spune:
Cum ziceam, mesajul siropos...
Stateam zilele trecute si ma gandeam. Ma gandeam cat imi e de dor de atmosfera de la Odisee si cat imi e de dor de mesajele fetelor tacute-tacute sau disparute fara urma. Si m-am decis sa scriu si, probabil, sa reusesc sa umplu singura o pagina intreaga de forum! Nu e obligatoriu sa ma cititi, stiu ca sunteti ocupate. Eu am vrut doar ca acum, in pragul Sfintei Sarbatori a Craciunului, sa va simt iarasi aproape!
S-o iau cu inceputul...
Ma gandeam la Mona, care a fost greu incercata in timpul sarcinii. Ma gandeam cum o sunam noi fetele si cum "ne intreceam" cu vesti pt fetele de pe forum. Ma gandeam cat de ingrijorate am fost toate cand i se mai intampla cate ceva si cat de bucuroase cand am aflat ca s-a nascut Codrin si totul e bine. (eu am fost cea mai mandra, odiseea nasterilor se deschisese chiar de ziua mea, pfuaaai, pocneam de incantare). Apoi Mona s-a suparat, ne-am suparat si noi pe ea si tot asa. Imi pare rau ca ai renuntat la noi, Mona! Iti doresc numai zile senine, acolo unde esti! Si copilasi sanatosi!
Ma gandeam la Dana(ngie). La cum a deschis ea odiseea...eram pe faza atunci, citeam din umbra. La cum era atat dar atat de tematoare pana a trecut de primul trimestru. Ma gandeam la cum s-au furisat ea si sotul, impreuna cu (,) cumnatii, sa-l vada inca o data pe Alessio pe un ecograf (care nu era pt bblusi). Ma gandesc cum am citit a doua zi dis de dimineata mesajele ei din timpul noptii si cum Vic a fost acolo alaturi de ea. Ma gandesc cu drag la povestea nasterii, desi atunci mi s-a parut nitel dramatizata dar apoi am inteles cat de tare o afectase pe Dana. Ma gandesc cu drag la puiutul creol si bumflei Alessio. Imi pare rau Dana ca ai ales sa nu mai faci parte din odiseea pe care tu ai deschis-o. Va doresc numai bine si un bebe dormicios si sanatos tun!
Ma gandesc cu drag la Irda. Iaca-ta, in noaptea asta s-au implinit 7 luni de cand Antonia a venit pe lume, dupa o lupta incredibila a minunatei ei mamici. Ma gandesc ca "o mana de om" cum e Irda, are atata putere si mi-e draga de nu mai pot! Sa fiti sanatosi si fericiti, fata frumoasa!
Ma gandesc cu atata drag la Louana care nu a mai scris de un car de luni. Ma gandesc cu cata indarjire se lupa cu beleaua de tensiune mare si cu cata duiosie vorbea despre "iubita mica". Imi pare rau, foarte rau ca am pierdut o persoana pe care o apreciam teribil! Sper ca sunteti bine, fata draga! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Nati, tulceanca mea zbanghie! Si la cum am stat cu sufletul la gura de cand am aflat ca Matei are probleme. Si la cum ne rugam mereu ca totul sa se termine cu bine! Iubita mea, sunteti foarte-foarte lipiti de sufletul meu si acolo o sa ramaneti mereu!
Ma gandesc cu drag la Ella care freca dom'le geamurile alea zilnic:) si care zicea mereu ca e grasa, desi nu era asa. Si ma gandesc cu cat drag si emotie isi astepta puiul, mai ales ca avusese o experienta cumplita inainte!
Ma gandesc cu drag la Silviutza, care nu scria foarte mult dar cand o facea era hazlie si foarte suava!
Ma gandesc cu drag la AlinaM, care mereu a avut un stil soldatesc si destul de telegrafic de a spune lucrurile dar mereu imi placea cu cata mandrie vorbea despre "tehnica" de facut baietel. Si mereu mi-a placut Mandy si mereu mi-a placut parul Alinei!
Ma gandesc cu drag la The_Andreea, o fata de-o complexitate uluitoare, desi nu o arata. Mi-e foarte, foarte simpatica si sper (stie ea) sa fie mereu aici!
Ma gandesc cu drag la Kla, pe care eu n-am prins-o dar citind din umbra stiu cand/de ce a ales sa plece. Si o stiam de la "asteptand un ingeras", ii cunosteam povestea. Si mi-a fost drag sa sap dupa ea si sa trecem pepenasul frumos si cu frac la listuta! Numai bine, fata frumoasa!
Ma gandesc cu drag la Roxana, care nu a mai scris de secole dar careia ii port sentimente frumoase in suflet!
Ma gandesc cu maaaare drag la Ana, la cum se vedea ea grasa din prima clipa, la cum ii era frica sa nu-i creasca Mariei putza:), la cum se plangea de toate cu atata dragalasenie! Mi-esti draga de mor, fata frumoasa si iubita!
Ma gandesc cu drag la Diana, o prezenta destul de rara in timpul odiseei, din cauza problemelor. Insa, de fiecare data cand intra, era ca o boare de gingasie si bunatate! O minunatie de fata esti tu si tare ce-mi mai esti draga!
Ma gandesc cu drag la Siby, si ea o prezenta destul de rara dar la fel de minunata. Ii stiam povestea, citisem povestea ariciului, admiram mereu puterea ei de a fi un om atat de bun si de integru in ciuda copilariei grele. Te admir din suflet, draga mea!
Ma gandesc cu drag la ralirali si ea o prezenta rara. Insa mereu o fata cu vorbe frumoase pt toata lumea, cu povesti minunate despre Anastasia, cu putere si incredere ca totul va fi bine!
Ma gandesc cu drag la Lori (Lcazangiu) si la cum activa ea cu mare spor la 2 odisei si era asa de energica. Imi era drag entuziasmul ei si nerabdarea cu care isi astepta juniorul! Sa va fie bine, Lori!
Ma gandesc cu drag la Rontzy, cea mai finuta dintre finute! O scumpa si-o draga, care si la intalnire a stat asa mai deoparte, care ma enerva cumplit cu silueta ei de vis si in luna a 9a. Tare draga imi esti!
Ma gandesc cu drag la Flo, care are niste baieti uluitor de reusiti! Imi amintesc ca ii era greu, Alex micut, facea mofturi, ea avea ambitia de a le face pe toate! Frumoasa familie ai!
Ma gandesc cu drag la Vicky si la toate informatiile care erau diametral opuse fatza de Romania si la cum ma rugam cu zilele (ca raia) sa puna poze:). Si-mi aduc aminte de calatoria la munte din sapt 37, parca, cu tot bagajul dupa ei! Sa fiti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Biri, nevi a mea. La cat de speciala mi s-a parut din prima clipa, la cum o admiram pt ca lucra cu atata drag desi avea o Anna mititica acasa si un Tony in burtica, imi aduc aminte de clipele de suparare, cand se parea ca bebe are ceva la inimioara. Ma gandesc zi de zi la tine, la voi, pt ca sunteti si voi lipiti de sufletul meu!
Ma gandesc cu drag la Miky. Imi aduc aminte cat a devastat-o pierderea sotului, cum incerca sa stea pe linia de plutire pt Delia si pt bebe, cum am facut conferinta pe 14 iunie sa-i spunem sa mearga la spital...hehehe, cine-ar fi stiut ca eu aveam sa nasc inaintea ei?! Ma gandesc cu drag la voi 3 si sper ca sunteti bine, sanatoase!
Ma gandesc cu drag la Irinuca, pt care am simtit mereu ceva aparte si mi-am confirmat asta la intalnire. Si nu pt ca ne leaga numele sotilor si al unei camere foto ci pt ca e o fata minunata, mereu cu mana pe burtica, mereu cu Amalia in gand! Mi-e dor de tine, fata draga!
Ma gandesc cu drag la Kimmy si la rabdarea si calmul ei. Imi aduc aminte ce fericita a fost cand a aflat ca va avea o fetita, imi aduc aminte cum ne povestea despre nunta ei la care era gravi deja! Mi-esti draga tare, ardeleanca molcoma!
Ma gandesc cu drag la Andreea (A.cicel) si la ce bucurie am avut sa aflu ca impartim aceeasi odisee. Ai fost o prezenta rara dar, pentru mine, o prezenta atat de placuta mereu! Pentru ca te stiam de multa vreme si ma simteam legata de tine si Bia! Va pup cu drag si va doresc muulta sanatate si muuulta putere!
Ma gandesc cu drag la Anka si la agitatia ei si la sefa ei nebuna si la incapatanarea Ankai de a se enerva mereu si de a lucra precum negrul pe plantatie. Ma gandesc cu drag la momentele de "ales numele", la pozele cu flori, la pozele cu baldachinul Elizei, la zecile de povesti care adesea pareau desprinse din filme sf:). Ma gandesc cu drag la tine bey gica-contra!
Ma gandesc cu drag la Gini! De cand a intrat prima data, am simtit ceva aparte...probabil asa trebuia sa fie, asta era scenariul si noi il jucam fara sa stim continuarea. Ma gandesc cu drag la mesajele ei scurte si blande, apoi la mesajele ei pline de informatii juridice foarte competente, apoi la faptul ca imparteam cumva un medic si aveam sa nastem la acelasi spital. Ma gandesc cu drag (desi a fost greu) cum am coborat in curte sa va luam si tu aveai contractii atat de dureroase, ma gandesc cu drag la Catalin care era alb si moale in asteptarea vestilor de la operatie, ma gandesc cu drag la mandria lui de nedescris cand a intrat sa-i faca primele poze Irinei! Imi sunteti dragi, dragi, dragi!
Ma gandesc cu drag la Gabriela si la cum ii zicea Mada mereu sa zambeasca in poze. Si la cum o invidiam toate ca merge pe malul marii. Si la cum isi astepta fetita cu emotie! Tare dragi imi sunteti amandoua!
Ma gandesc la Map, o prezenta rara dar frumoasa! Sa fiti sanatosi, Monica!
Ma gandesc cu mare drag la Didi, scumpa de ea. Si la cum a pictat Cristi camera Aidei de la parintii tai si la cum eram verde de invidie ca aveai programul asa flexibil si mai aveai si burtica mica. Uhhh. Imi sunteti dragi mai, tare dragi!
Ma gandesc cu drag la Tecky (Misha). Asa o prezenta blanda si atenta cu toata lumea. O fata eleganta si frumoasa foc. Si ce ne mai distram cu toate superstitiile pe care le auzea ea prin parcuri, ehehe. Sunteti 3 frumosi si dragi!
Mada sau sora'mea sau iubita mea! Ma gandesc nu cu drag ci cu cel mai mare drag mereu, zi de zi. Si sper ca visul meu si-al lui Dragos sa devina realitate (stii tu). Ar fi ATAT de frumos! Va iubesc tare de tot pe toti 4!
Ma gandesc cu drag la Boti, la povestea ei impresionanta, la puterea si curajul cu care a luat viata in piept, la operatia ei si schimbarile uimitoare, la dragul absolut cu care vorbea despre Gargaritza sufletului! Esti o puternica, fata draga si meriti numai lucruri bune!
Ma gandesc cu drag la Mariana si frumoasa si numeroasa ei familie M:). La cuvintele pline de intelepciune, la sfaturile pline de bun simt, la detasarea si normalitatea cu care povestea despre viata cu 4 copilasi ai al 5-lea pe drum! Mi-e dor de tine, fata draga. Si de mesajele tale!
Ma gandesc cu drag la Morcoveata, o prezenta pe ultima suta de metri, pe care n-am apucat s-o descifrez dar le doresc numai bine!
Ma gandesc cu drag la Ioana care nu intra decat foarte putin insa mereu era placut s-o citesti! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Madina. Ce fata frumoasa, Adina. Si ce rau imi pare ca nu mai stim nimic de ea si de copilasii ei frumosi! Sper ca sunteti toti bine, sanatosi, draga noastra!
Ma gandesc cu drag la Ileana si ea venita in ultima parte a odiseei. Si la povestile despre escapadele din Vama si din pustietati. Si la povestile despre cata burta are si cum nu poate sa se miste. Sa fiti sanatosi toti 3, sociopata draga!:)
Ma gandesc cu drag la Gally care si ea rar dar suav asa, exact ca ochisorii ei. Numai bine, iubita!
Ma gandesc cu drag la Tiberica. Si la povestea ei si la curajul de a o lua de la capat dupa atatia ani! Imi pare rau ca ai lasat furia sa te indeparteze de odisee! Sa va fie bine!
Ma gandesc cu drag la Anna. Si la povestile din banca si la colegul nesimtit. Si la cum o bateam toate la cap sa nu vrea anestezie generala si ea nimic:). Ma gandesc cu drag la voi doua, fete frumoase si speciale!
Ma gandesc cu drag la Dara, care intra destul de rar si avea un stil inconfundabil, care ma amuza mereu! Numai bine, Andreea!
Ma gandesc cu drag la Alina25 si la prezenta ei finuta si rara. Si la cum initial visase la o fetita dar uite ca e mamica de 2 baieti frumosi si luminosi! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Jovana, la cum se chinuia sa nu manance pt ca i se spusese ca s-a ingrasat prea mult, la cum a trecut peste superstitii si a inceput sa cumpere hainute. Mi-e dor de voi, Oana!
Ma gandesc cu drag la Capri, la pozele ei cu parul scurt:), la povestirile despre Matei, la bucuria venirii unei fetite dupa atata vreme, la vizita pe care mi-a facut-o plina de emotie la spital. Sa fiti sanatosi, Adri!
Ma gandesc cu drag la Ana_a, o prezenta rarisima pe vremea odiseei. Si imi aduc aminte de putinele momente in care intra si ne povestea despre jobul ei si despre Stefan si imi aduc aminte ca pe 16 mai i-am urat LMA si speram sa fi vazut. Sa va fie bine!
Ma gandesc cu drag la Mishuc. Nu mai stim nimic de ea dar sper ca sunt bine, sanatoase!
Ma gandesc cu drag la Dia, la entuziasmul cu care vorbea despre casuta lor si despre fetita din burtica si despre traducerile pe care le facea mereu si ne dadea teme de gandire! Sanatate multa, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Camy. Of ca greu incercata ai fost de la inceput si cu sotul in strainatate si cu dorinta de divort si cu soacra si cu sefa nebuna si cu fetita transformata in baietel si....cu ingerasul tau plecat la Doamne Doamne! Sa va dea Dumnezeu sanatate, liniste, intelegere si un rod al iubirii voastre, care sa va implineasca sufletele! Iar Dariusica sa va vegheze mereu pasii, de Sus, din ceruri!
Ma gandesc cu drag la Yael, la tara minunata in care traieste, la cele 3 comori ale ei. Si ea prezenta rara la odisee dar a fost mereu acolo iar povestea Eevi-ei e foarte frumoasa! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Mihamiha si la scurta ei trecere pe la noi. Dar asa o fata frumoasa sufleteste....Si cu niste nume absolut bestiale ale copiilor!
Ma gandesc cu drag la Bobitamica. Scria putin si cu folos, ca sa zic asa! O fata frumoasa si pe dinafara si pe dinauntru din experienta careia am invatat si eu cate ceva! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la CristinnaP. A scris putin, putin dar am pastrat-o mereu alaturi de noi! Numai bine!
Ma gandesc cu drag la Papurschimag. Magduta de ce scrii tu atat de rar? Tu care aveai ori de cate ori intrai numai cuvinte frumoase de spus? Toate cele bune!
Ma gandesc cu mare, mare drag la Narcisa. Cum o invidiam toate pt tara in care locuieste, cum ne-am facut griji cand din cauza carnavalului nu a mai scris o vreme, cum ne povestea despre viata si oamenii de acolo, despre Mr Leche, despre hamac si portocali. Sa aveti parte de tot binele, dragii mei dragi!
Ma gandesc cu drag la Bubuleana, o fata care mie mi-a placut din prima clipa. N-a scris ea prea mult dar e asa frumoasa si hazlie si hotarata! Numai bine, fata draga!
Ma gandesc cu drag la Ralu si la stilul ei atat de pasnic si asezat! Cum imi lumina fata mereu cu mesajele ei pline de candoare, ca si zambetele lor de la "acea" poza a nuntii!:) Numai bine, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Atb. Adriana era mereu in schimbul 3, mereu avea rabdare, mereu ii paream toate frumoase si destepte si bune! Asta pt ca ea insasi e o persoana deosebita! Numai bine, fata frumoasa!
Ma gandesc cu drag la Bujo. Ce-am mai tremurat mai Cuscri cand ati mers sa va convingeti ca Filipanul e ok. Si cum am fost noi primele cuscre ale odiseei, pe neve asa:). Si cat dar cat de hazlie erai...si esti! Va pupa "sun-femiliul" cu mare, mare drag!
Ma gandesc cu drag la Dr_Anca si la prezenta ei finuta si punctuala. Numai bine, fata frumoasa!
Ma gandesc cu drag la Violeta m tm si la candoarea ei si la bucuria amestecata cu teama cu care isi astepta copilasul, copilas care si-a dezvaluit sexul mai greusor! Numai bine, scumpa!
Ma gandesc cu drag la Ina_c care venea raaaar dar citea mereu! Sper ca a trecut supararea pe mine! Sanatosi si voiosi sa fiti!
Ma gandesc cu drag la Ada_S care a scris putiiiin dar suficient! Sper ca sunteti bine!
Ma gandesc cu drag la Motanik. Asa vesela am fost ca suntem la aceeasi odisee pt ca te admiram de muuuulta vreme pt bunatatea ta desavarsita! AristoCat-ule, sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Punca, greu incercata si ea si cu o sarcina cu probleme. Ma bucur ca Laura este bine si voi pe langa ea!
Ma gandesc cu drag la Ingry, un soi de tehnocrata asa! Imi placea ritmul ei nebunesc de viata, mereu intre proiecte si deadline-uri. Imi amintesc si marea mutare si nerabdarea cu care o asteptai pe mami si grijile vis-a-vis de descurcatul ei in aeroport! Numai bine!
Ma gandesc cu drag la Estrella. Era asa, parca altfel, scria intr-un mode aparte, misterios! Mi-a placut mereu acest "altfel" al ei! Numai bine, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Scumpi, desi prezenta rara, o fata simpatica foc si cu un Sebastian minunat!
Ma gandesc cu drag la Sursula si la tonele de admiratie pe care le aveam (si le am) pt meseria ei, pt frenezia din vorbele si sufletul ei cand era vorba de teatru! Numai bine, fata frumoasa si talentata!
Ma gandesc cu drag la Cristina_26, o alta fiinta serafica, zau. Era mereu atat de buna si de atenta si de prezenta pentru toata lumea! Sa va fie bine, bine, fata draga!
Ma gandesc cu drag la Carissma, o persoana care mi-a placut si imi place teribil! Pe principiul "tace si le face", cam asa era si ea! Si mai avea nitel si nastea la job! Imi esti draga, fata speciala!
Ma gandesc cu drag la Pica, o zuza si o zurlie cu adevarat, care ne trimitea poze din spital! Sa fiti sanatosi cu totii!
Ma gandesc cu drag la Clabur si la fetele ei dragi, la curajul de a mai face un bebe dupa multi ani, la hotararea ei in toate cele! Numai bine, scumpa!
Ma gandesc cu drag la Sisialberg! Scria asa putin si parca avea o teama sa nu deranjeze. Sper ca sunteti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu mare drag la Marimar! Ma gandesc la minunata tara de care s-au despartit pt o perioada, la sfaturile ei extrem de utile, la cum faceam pariuri pe seama sexului lui bb3, la cum ne indemna la rabdare, atunci cand toate vroiam bebicii in brate cat mai repede! Imi esti foarte draga, Adina!
Ma gandesc cu drag la Ariadnabr. Adica Maduta din Irlanda. N-a scris ea decat pe final de odisee si cam cu teama asa. Dar si cand a inceput sa scrieeeee, a facut-o in stil de mare, mare meseriasa. E o prietena la care tin enorm si pe care o apreciez pentru tot ceea ce este ea ! Si careia ii multumesc pt tot...stie ea! Te pup, fata draga draga!
Ma gandesc cu drag la Struluta, unguroaica noastra!La mesajele ei pline de finete, la tremurul sufletesc pe care-l avea in asteptarea minunii albastre! Numai bine oriunde veti ajunge!
Ma gandesc cu drag la Truli-luli! Mereu mi-a placut Cami, cu dragostea ei incredibila pt Ana si cu dragostea de oameni, in general! Sa va fie bine, scumpa!
Ma gandesc cu drag la Fiquelle. Dna profesoara Madalina, care n-a mai scris de un car de ani, desi atunci cand o facea era asa agreabila! Numai bine, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Bufi, care pe vremea burticoasa a scris putin si la obiect. E perfect ca scrie acum mai mult! Sanatate sa aveti!
Ma gandesc cu drag la Marina, o alta finete intre fineturi! Minunata fata asta, ca o adiere de vara, asa e ea! Sa va fie bine!
Ma gandesc cu drag la Dana81. Asa o fata frumoasa si zuza si prietenoasa. Am suferit cand au suferit pierderea cumnatului cu toatele! Sa fiti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Ladymina, o fata deosebita, inimoasa si asezata! Sa va fie bine, draga mea!
Ma gandesc cu drag la AndreeaOr, prezenta rara, punctuala si simpatica foc! Sa fiti sanatosi!
Ma gandesc cu drag la Iriss, care a scris putin si a disparut. Dar ne-am gandit mereu la ea. Numai bine!
Ma gandesc cu drag la Baby_r7, o fata deosebita. Dupa ce suferise o pierdere grea si apasatoare, a avut curajul si puterea sa spere mereu ca bebelina ei draga va fi bine! Si a fost! Te asteptam inapoi, Roxule!
Ma gandesc cu drag la Ooka, pe care desi n-o stiam, i-am aflat povestea de la sora ei si ne rugam sa fie bine si ea si Purci:). Sa fiti sanatoase, fete frumoase!
Ma gandesc cu drag la Blueeyes, o fata care a fost incercata si acum era atat de plina de speranta dar si tematoare! Mirelus, sper sa vii mai des pe la noi si va doresc numai bine!
Ma gandesc cu mare drag la Diarux. Cand a venit prima data si o citeam, ma lua cu ameteala. Am si intrebat-o ce materie preda, semana uluitor cu o profa de-a mea, la fel de repezita si alambicata:). Apoi a inceput ceva ce e marca pepenasilor - poezia! E o minune de fata, pe care ma bucur din suflet ca am putut s-o cunosc si personal! Va pupa mama cu drag!
Ma gandesc cu drag la Locca si la vizitele ei rare si la obiect. Si tot astept sa vina in vizita la socri (sau parinti?) si sa ne vedem si noi. Poate ne vizitezi mai des, Ruxandra! Numai bine!
Ma gandesc cu drag la Anaco, la pozicile ei in uniforma, la jobul ei atat de frumos! Si la mesajele ei pline de finete! Sa fiti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Cristina_p, care scria rar dar si cand o facea era atat de simpatica. Si sper ca au ajuns cu bine in tara si sunt sanatosi si luminosi!
Ma gandesc cu drag la Dma! La mesajele ei scurte si nitel pline de teama, la bebe albastru trasnformat in bebe roz, la intalnirea noastra de la Filantropia, la telefoanele ei minunate pe care nu le voi uita niciodata! Sa va fie bine, Monicule!
Ma gandesc cu drag la Turturica! La cum povestea ea mereu de job, la cum ea avea greturi si noi vorbeam deja de carucioare, la cum ea credea c-o sa nasca in 2011, i se parea mereu ca mai are atataaaa vreme. Ma oftic si acum ca nu ne-am vazut atunci! Numai bine, Deliut drag!
Ma gandesc cu drag la Carmenela, la povestirile ei dementiale despre catei si despre hazliul doctor, despre cum s-a "insorit si incuscrit" cu Ruxi. Ma simt legata de voi pt totdeauna si ii doresc Reginei drum lin iar voua putere multa! Va fi nu bine ci foarte bine! Sa fiti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu drag la Catilin si la problemele ei nenumarate cu soacra, cu tatal, cu viitorul tatic! Sper ca acum sunteti bine, sanatosi si impreuna!
Ma gandesc cu drag la Mobriq, la temerile ei legate de trimiterea lui Edy in tara, la munca sustinuta, la contratul nostru pe tema landourilor:). Sa va fie bine, Monica!
Ma gandesc cu drag la Andrey. La mesajele ei scurte, la dorinta de a invata si a sti cat mai multe despre bebe, la nasterea in alta localitate si gandurile despre ajunsul la timp! Sper ca sunteti bine!
Ma gandesc cu drag la Oanasm. Cea mai enervanta fiinta din odisee:), pt ca avea dom'le un corp de fotomodel! Si mereu hazlie si ghidusa, mereu povestea despre nasterea in Ungaria. O fata draga mie, sa va fie bine!
Ma gandesc cu drag la Serenity, pustoaica noastra. I-am admirat curajul, am fost langa ea toate cand problemele cu tati de bebe erau mari. Speram ca de acum lucrurile sa va mearga bine si frumos!
Ma gandesc cu drag la Violeta29, la sperantele ei, la dragul cu care isi astepta printesa atat de intarziata. Sa fiti sanatosi, draga mea!
Ma gandesc cu drag si la fetele care ni s-au alaturat recent dar la care tinem mult:
adelais - care apare si dispare ca o boare:) si are o minunata fetita despre care mai vrem vesti; maitreyi- ieseanca noastra ce merge la 2 facultati si are o bebica draga si o familie reusita; ali si bebele ei nascut mai devreme, carora le dorim numai bine, amalia1- despre care nu mai stim nimic dar speram ca sunt bine, sanatosi; Cami08 care a scris putintel si apoi a disparut dar speram sa ni se alature iara; danabb1- cu bebe Constantin, carora le dorim numai bine, monysorescu- pe care o asteptam cu drag inapoi; lilys- o alta prezenta rara dar speram sa revina printre noi;kamelya- o fata atat de draguta, frumusica, finuta si cu o bebelina minunata; laremi- "indianca" noastra pe care eu o admir teribil si imi este foarte draga si sper sa fie mai activa; moni_or - care ne-a mai dat o sansa si iata ce fata minunata e ea si ce bebelus frumusan are acolo; irolf1- o fata draguta cu 2 copii minunati; Anilansa- o mamica simpatica si aducatoare de cafea:); ankuta_1982- o brasoveanca draguta cu o bebelina frumusica foc si, acum, necolicoasa; michellab- o mamica draguta, curajoasa, careia ii dorim sa treaca peste probleme si sa le fie bine copiilor; Mitzi76- sau viitoarea socra cu 3 nurori:), o mamica frumusica foc si foarte dedicata; NinaG- o fata care nu ne-a scris dar speram ca sunt bine, sanatosi; serbanica- mamica unei comori asteptate cu sufletul la gura; ElizaClara- ultima venita in club, o mamica frumusica foc si un bebe pe masura; ileanna_83- o fata pe care o asteptam cu drag, ca tot ne intrebam cu le vom spune celor doua Ilene!
Ma gandesc cu drag si la prietenele noastre: Violeta69- floarea rara, Crisis81, Monik76, Tuchi123-in curand mamica , kity2004, Maryb- mami de Mario, , Marryanne, Aalina-in curand mamica,Rain-careia sper ca DD sa-i auda rugile, Mihaelaaa cu minunatul ei pui, despre care sper sa mai auzim, Crisarh-colega noastra care a trebuit sa-si lase puiul sa mearga langa ingerasi, dar careia ii dorim sa fie mamica foarte curand!
Sa va fie bine, fete dragi! Sa aveti bebeii sanatosi, familia alaturi, caldura in case si belsug pe mese! Sa va dea Dumnezeu lumina si speranta!
Sarbatori Fericite!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
maitreyi spune:
la multi ani bebeilor sarbatoriti astazi ANTONIA GABRIELA,ANDREI,VICTOR ANDREI,ANNA ALICIA,CEZAR GEORGE,VLAD,ANDREEA MARIA,DAVID STEFAN ce de-a sarbatoriti 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Sun NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!1

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
VINE
!!!!!!!
maitreyi spune:
Sun frumos dar de Sarbatori ne-ai facut tu
eu v-am citit toata odiseea din umbra...nu am vrut sa ma alatur voua atunci pt ca in afara de a sta in pat si de a vorbi cu bebe mic nu faceam altceva si nu as fi avut ce scrie...sau daca as fi scris nu vroiam sa para ca ma plang. multumesc ca ne-ai adus aminte de odisee, de perioada de neuitat pe care am petrecut-o impreuna anul acesta. va pup pe toate cu drag! iar celor incercate va doresc putere, curaj si credinta pentru a merge mai departe! Dumnezeu sa va binecuvinteze familiile!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008