Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
SUN sa iti dea Dumnezeu sanatate, ca restul ti-a pus in inima ta mare, asa ca nu imi fac griji ca vei reusi, alaturi de familia ta minunata, sa realizezi tot ce ti-ai propus in viatza asta
CRACIUN FERICIT!!!
Eu nu mi vad capul de trebi, si cred ca nu voi mai intra cateva zile, asa ca dati-mi voie sa va urez:
CRACIUN FERICIT, FIE CA MOSHUL SA VA UMPLE SUFLETELE DE BUCURII SPERANTE SI IMPLINIRI, SA FITI MAI BUNE, MAI CALDE SI SA IUBITI DIN TOATA INIMA!!!!!sA FITI FERICITE, DRAGELE MELE
Pupacesc toti pepenasii!!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ariadnabr spune:
Buna fetili,
De urat, v-am urat
, de iubit, v-am iubit
, ne nervat, v-am nervat
, de suparat, v-am suparat
...s-ar zice ca anu' ista le-am facut pe toate! ![]()

Nu-mi mai ramane decat sa va urez un craciun fermecat si minunat si stiu ca asa va fi, pentru ca pepenasii vor avea ei grija de asta...si un an nou, plin de descoperiri minunate, de primi pasi si prime mama si tata
, plin de pozne (pe care sa le fotografiati!!!!
)! Sa va fie casa casa, sa va fie masa masa, sa vi se implineasca toate dorintele (in special tie camy
)!
Desi va umbesc pe toate
, fara exceptii... am si eu ceva mesaje speciale pt fetili meli de suflet...![]()
Incep cu carmenela careia ii spun ca daca pana acum credeam mai putin in oameni, ea mi-a reinviat credinta ca prietenii adevarati exista! Te iubesc mult fata!
Si daca ma vrei alaturi, vin, oriunde faci operatia si stau cu tine de mana pana vedem fata rezolvata! Un an nou plin de zambete si fericire iti doresc!

Nu se poate sa las nici profa la o parte
tie, profa mea iubita, trebuie sa iti multumesc din suflet pentru toate momentele cand ai fost alaturi de mine, in nebunia mea, cu rabdare si suflet, esti un om minunat si mi-ai intrat in suflet
si-n mintea perversa cu care m-a inzestrat natura
(tot prind io tzatzanele alea odata!!)!
In anul nou...o mie de vise implinite sa ai! 

Mada tie nu pot sa-ti spun decat ca, daca imi erai sora, povestea ta nu putea sa fie mai asemanatoare cu a mea, simt ca te cunosc de cand lumea, si oameni ca tine mai rar! Jos palaria!! Tie in anul nou iti doresc sa ti se rezolve toate problemele si sa nu mai fi ingrijoarat never! 

Sun de tine ce sa spun...ca esti de aur inauntru si pe dinafara? si ca daca exista un alt om pentru care as trece muntii ala esti tu?
Sa nu mi te schimbi fata minunata, sa nu lasi pe nimeni sa-ti ia din iubirea de oameni si viata! Si-ti urez, din suflet sa uiti cosmarul si sa te vindeci de frica, si sa-i daruiesti copilului tau fermecat un fratior sau o surioara
Tie si lui Dragos insa, va urez deocamdata un an bun, lin si bland, plin de iubirea pruncului vostru 
Ano daca exista vreun om care a putut sa ma faca sa rad in cele mai negre zile si momente, ala esti tu!
Te iubesc si pe tine pana la ultimul fir de par
iar pe Maria, o ador si o consider una dintre cele mai frumoase pepenase, na! Un an nou bun si frumos! 
Dianami
...ca esti comoara la casa omului, ti s-a mai spus...te admir mult, esti o femeie cum rar intalnesti, plina de intelepciune, dragoste si calm...cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine!
Multumesc din suflet pentru tot! 
Pupici, iubirea si admiratia mea! Sa aveti parte de un an nou plin de impliniri! ![]()
Anka esti frumoasa si inteleapta si ma bucur ca am avut parte de un an in care sa te cunoasc! 
Muuuulti pupici...dulci de pe-aci!!!
Un an nou care sa iti aduca mult visata emigrare ![]()
Oanasm...cuscra
un an nou plin de iubire si impliniri!
sa ai grija de ginerica ca altfel...
![]()
Ileanna fata...tzatzo!!! te umbesc si pi tini, esti frumoasa rau si
ca l-ai dat pi Vladutz asa devreme, ce daca Sonia e mai mare, il luam
Un an nou frumos si fara nervi
de-aci un Guiness, its on me! ![]()
Narcisule gingasule! Tie iti urez un an plin de Anais si sot iubitor, sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta! 

Iza
buna si frumoasa, si tie un an minunat! 

Birule de tine m-am indragostit asa...din senin
da' nu-mi pare rau, ca esti o finuta si un om cum rar intalnesti! Sper sa te cunosc intr-o zi!! 
Un an nou plin de fericire si tie! ![]()
Ana
-multumesc pentru tot, stii tu de ce
, Flo- esti la fel de nebuna ca si cuscra-ta ![]()
,Marina
- multumesc pentru glumele trimise
, capri sa-ti traiasca "irlandeza"
sunt mandra sa o am in "neamu'" meu
, sa-ti traiasca si baietu' mai treci si scrie pi la poznasi, ca te citeam cu tare drag ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Mai am vreme de doua raspunsuri...
Boticelina fata daca pateste ceva lingurita aia, ai PM-ul meu, trimite io alta sa pape fata!
Aici e un set de 6 cu vreo 4 euro cred...io asa am luat, 6 sa fie...
Dr_anca multumesc pt aprecieri! 
Scaunul e de la Fisher Price. Noi avem doua, amandoua de la Sonia ramase. Unul mare gen chico, de la Bebe comfort, si asta mic. Pe cel mic l-am luat pentru ca e super simplu de instalat, si e foarte bun pt calatorii, etc. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
truli-luli spune:
Sunule iar m-ai facut sa lacrimez de emotie. Te
si iti doresc un Craciun de vis si un an nou care sa adauge muuulte bucurii sufletelor voastre. Dumnezeu sa va aiba in paza.
Craciun fericit tuturor familiilor de pepenasi si un An nou minunat!!!!
poze Ana si Victor
varsta Anei
ankuta_1982 spune:
Sun iti multumesc pt cuvintele spuse, iti urez si eu de asemenea Craciun Fericit si fie ca Domnul sa fie cu tine si sa-ti calauzeasca pasii numai spre lucruri bune! Iti multumesc deasemenea deoarece esti printre putinele persoane care ne baga si pe noi in seama( ar mai fii cateva persoane, dar putine) oricum eu va urez la toate un CRACIUN FERICIT alaturi de puiutii vostri frumosi! Va pup pe toate!
ankuta
Mitzi76 spune:
SUN
Pupam pepenoii si pe mamicile lor dragutze! Va iubim si va uram Craciun fericit si plin de bucurie!

Eu am fost ocupata cu problema cu indemnizatia. Cine este alaturi de noi rog sa semneze petitia. Am adaugat link la semnatura mea. Mi-am pus si adresa de mail pentru cine doreste pe mail informatii despre ce facem pas cu pas. Trebuie doar sa-mi dea un mail si eu ii voi salva adresa intr-o baza de adrese. Daca va fi cazul sa ajungem la proces va voi anunta pe toate si va voi spune si cum facem.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Marina_1609 spune:
Sun, iti multumim!

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ooka spune:
Sun multumesc
iti doresc un Craciun Fericit si cald alaturi de cei dragi si sa va dea Domnul multa multa sanatate, ca restul stiti sa le deslusiti voi!
mami de Sofi
M&M spune:
...Sunt pe fuga, prinsa intre drumuri si treburi multe, nu stiu daca mai apuc sa intru anul acesta..
CRACIUN FERICIT TUTUROR alaturi de familie , dar mai ales de noi membrii ai familiei , pepenasii si UN NOU AN 2009, plin de sanatate, liniste sufleteasca , realizari, impliniri si fericire !!!
Camy, in special pentru tine
sa iti aduca Noul An tot ce iti doresti..
Mina,
Deea
Sun, 
Va pup mamici si pepenasi ...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)