Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Am citit cat de cat din urma! Am vazut si pozele puse de la intalneala. Superbe!!!Copii frumosi si mame fericite!!

Noi din pacate nu am putut veni, de fapt nici nu am mai intrat pe forum de cateva zile bune ca Maya a fost si este in continuare mucioasa... am apelat iar cu nadejde la batista bebelusului.. si asta nu a fost singura problema.. ci cea mai importanta e ca e maraita si nu mai vrea sa bea lapte din biberon... adica sa va explic... bea 5-10 ml scoate tetina afara... urmeaza pauza 5 minute... apoi din nou repetat procedura si tot asa!!! Stiu ca nu e deloc bine ce fac dar sa va spun de ce am acceptat.. am tinut-o si nemancata ca atunci cand o urla de foame sa bea cursiv... dar nu a facut-o!!!Tot asa a baut!!La un moment dat bea cursiv, cat de cat, adica cam 50 ml dupa care trebuie sa repetam operatiunea!Am sunat-o pe doamna doctor..... explicatie: fie e de la muci, fie o rod gingiile si din cauza asta nu poate tine tetina mai mult in ele!!!Ufff!!!
Prin urmare am si eu o intrebare: Fetele carora le-au dat dintisorii la bebei, si voi ati patin la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN super surpriza ne-ai facut.Iti multumesc mult pt cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat.Pentru mine tu ai fost si esti sufletul odiseei noastre.Imi amintesc cate bunatati gateai cand erai gravida si cum ai trait la maxim perioada de graviduta.Am stat cu sufletul la gura si ne-am rugat toate fetele cand ai avut probleme cu micuta Thea.Esti o fata deosebita cu un suflet mare,gata oricand sa ajuti pe toata lumea.Iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

MAI NE PUTETI VOTA POZA AZI SI MAINE:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
Mitzi am semnat petitia.
Marina foarte frumoasa felicitarea cu Sofia.
Fug sa fac un tort si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Continuam....

Ile noi folosim tetina cu flux regalbil de la Avent... fluxul cel mai mare il are la III!!!Iti spun ca noi la viteza III folosim!!Dar doat pt lapte cu cereale folosim aceasta tetina!!In rest, folosim 3plus de la avent!! Masurile de cereale(pe cutie scrie 4-5 linguri de ex).. eu pun doze din acelea de lapte praf(daca vei compara vei vedea ca intre o masura din aia si o lingura rasa nu e foarte mare diferenta, e un pic mai mare cantitaatea din lingura) si daca nu mi se pare ok... reglez din ochi dar sa ma incadrez totusi in dozajul recomandat de ei.

Anka fii optimista, chiar daca unele lucruri nu iti ies cum ti-ai propus sau din prima, nu dispera!!!Be happy!!E mai interesant sa dormi cu bradul deasupra capului!!

Sun iti multumesc!!!!Atenta ca intotdeauna!!

Mada voi pune si eu poze cu Maya craciunita azi sau cel tarziu maine...dar te rog sa imi spui cum sa fac sa iti trimit poza!!O alegi tu din albumul de pe picassa sau cum??

Mitzi am semnat petitia!!!Insa eu cred ca vor amana doar clipa acordarii banilor nu o vor anula de tot!!! Ideea e ca acesti 85% sunt dati printr-o lege adoptata in Parlament, nu o pot abroga asa de usor, ce-i drept o pot amana, mai precis pot amana punerea ei in aplicare printr-o ordonanta... eu am auzit explicatiile ministrei Maria Campeanu, si sincera sa fiu desi nu imi convine absolut deloc, erau logice!!Aceasta lege a fost data intr-un moment de campanie electorala, la sfarsit de an bugetar aproape, si asa cum a spus si ea sumele de bani pt acordarea lor nu au fost prevazute nici in bugetul consolidat si nici atat pe cel specializat!! Cine e de profesie contabil intelege ce vreau sa spun!!Eu nu sunt contabila de profesie... dar cam are logica ce a spus!!!!!Oricum eu cred ca la urmatoarea rectificare de buget vor aloca banii necesari si pt cei 85% ai nostri!!
Oricum e bine sa fim cu ochii pe ei!!!

mai era ceva si am uitat???

Ce stiti de varicela? Nepotul meu a facut... noi nu am intrat in contact cu el si cu parintii sai de 2 sapt insa am intrat cu socriii, care la randul au intrat zilele trecute in contact cu el!!!Cum se transmite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun si Mada de Irlanda, .

Mitzi, semnat si trimis mail .

Sunt si eu pe fuga. Vreau sa va spun ca nu mi-a primit dosarul de CIC, , pentru ca cererea e cu data de 5 ianuarie, si au dispozitie sa nu le primeasca decat dupa 5 ianuarie. Daca intram cu data de azi, maine sau 29,30,31 decembrie, cica mi-l primea, dar ce e din ianuarie, nu. Asa ca mi-a zis sa vin pe 6 ianuarie si ca atunci poate vor stii si daca se aplica legea cu 85% sau nu , si vor avea eventual alte formulare.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Am trimis pe mailul de yahoo normele care au fost publicate intr-un monitor de azi.
Anka, si la mine tot sictir.
Mitzi, cunosc persoane care au castigat in instanta diferenta dintre 6 mil. si 85% din salariu, chiar si cand nu era in vigoare legea. Asa ca daca vor modifica, avem mari sanse in instanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor si buna, SUN!Esti nemaipomenita...ti-a mai zis cineva?
Cum as putea sa ma supar pe tine?Tu ai fost corecta, eu am niste pasarele ( sunt geamana de 27).As vrea sa-ti trimit pe mail o poza cu baietii mei, imi permiti?
Iti multumesc mult pentru faptul ca ne reamintesti zilnic ca mai exista si oameni deosebiti .

Iarasi vin cu rusine si multumesc minunatelor fete care ne felicita in fiecare luna.Eu nu reusesc sa scriu, iar cind as vrea am doar intrebari.Va multumim!

Va doresc sa aveti un Craciun magnific, cu zapada, liniste si voie buna, alaturi de cei dragi!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sun esti o persoana deosebita, cu o capacitate imensa de a iubii, te admir mult, meriti tot cei mai bun

Va doresc la toate Craciun de vis alaturi de ingerasii vostrii si toti cei dragi. Este primul Craciun alaturi de puii nostrii, este sfarsitul unui an minunat, unic care v-a ramane vesnic in sufletul nostru. Va doresc ca Mos Craciun sa va daruiasca clipe unice, sa ninga deasupra voastra cu fericire si iubire.

Am pus si eu poze cu Craciunita mea pentru cine vrea sa vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

Anka am vazut ca ai luat pozele cu salata aia meseriasa, ordinea era asta:
rosii
telemea
ceapa
gogosari
vinete
maioneza
cascaval
?????

please spune-mi daca am retinut bine.

ps: tinem pumnii pana duminica

plange fata..... uffff

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

I-am trimis lui Mada pozele si ordinea ca sa le aseze impreuna cu celelalte retete. Pana cand o avea timp, reiau

Pe un platou intins, se aseaza in straturi suprapuse urmatoarele ingrediente
1. Rosii taiate semiluna
2. Telemea rasa (pe razatoarea mica)
3. Ceapa taiata bucatele
4. Ardei gras taiat fasiute
5. Salata vinete
6. Oua fierte taiate rondele
7. Maioneza
8. Casacal ras (pe razatoarea mica)
9 (optional) - ornament, sau ierburi diverse (macinate)

Pup

Mergi la inceput