Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
Gini75 spune:
Anka, vreau sa fac si eu salata meseriasa maine. Spune-mi te rog cum se serveste, se taie ca tortul si se ia cu paleta?
moni_or spune:
SUN
ce-as mai putea spune eu ce n-au spus fetele? Esti un MARE OM, mi-as dori tare mult ca intr-o zi sa pot sa te cunosc personal. Sotul si fiica ta au cea mai mare comoara de pe lume pentru ca te au pe tine ca sotie si mama. Si jos palaria si in fata parintilor tai pentru ca au stiut sa te creasca asa incat sa nu-ti pierzi bunatatea, iubirea si lumina din suflet in ciuda tuturor greutatilor si relelor din lumea asta. As vrea sa pot si eu face asta pentru copilul meu.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Tecky spune:
Intru putin sa-i raspund Estrellei in legatura cu varicela.Cumnatul meu care locuieste cu socrii a facut varicela acum o saptamana si eu am sunat medicul pediatru sa intreb daca putem intra in contact cu socrii si mi-a zis categorica ca NU pt ca cei care au avut varicela pot fi purtatori de virus desi pe ei nu ii poate ataca.
NE MAI PUTETI VOTA POZA AZI SI MAINE:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
Didi81 spune:
Dragele mele, zilele astea nu am mai apucat sa intru pe forum pentru ca am fost foarte ocupata, sunt bunicii Aidei la noi, am facut muulte bunatati, ne-am bucurat impreuna de micuta noastra minune
pe care o tin acum in brate in timp ce scriu.
Sun, esti absolut minunata! 
Va spun si eu de pe acum tuturor:
Craciun fericit alaturi de cei dragi!!! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Mitzi76 spune:
S-au publicat normele. Sa dea DD sa le si aplice, sa nu ne mai facem ganduri negre, mai ales de sarbatori!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
dr_anca spune:
La multi ani pepenasilor din ziua de 23 
Sun multumesc ca m-ai mentionat si pe mine in mesajul tau esti o persoana demna de lauda, ma gandesc doar la cat timp ai rapit de la treburi si de la stat cu Thea numai ca sa ne scri la toate cate ceva
pepenasa fotomodel (dupa inaltimea scrisa de tine) sa creasca si sa va aduca numai bucurii.
Multumesc Mada de Irlanda am sa mai studiez problema. A pus si Mada de Anglia un link cu ceva textil care poti sa adaptezi la scaune.
Azi la un supermarket in parcare m-am intalnit cu Anaco si am sarit la ea sa o salut de cred ca am bagat-o in sperieti
. Si am uitat sa-i urez Sarbatori fericite personal ca eram pe fuga.
pepenasa Mara care era in brate la taticul ei.
Noi am fost la tati la spital si ne-au pupacit colegele lui si ne-au luat in brate de am ras la toate sa nu se supere vreuna. Si a venit Mosul de doua ori pe acolo ca e cam singurul bebe de prin zona. Ne-am intalnit si cu colega care a pierdut bebele de curand si mi s-au muiat picioarele cand am vazut-o cum o privea cu drag pe Sara si cum i-a pupat manutele
.Sper sa-i daruiasca Dumnezeu un bebe sanatos cat mai curand.
Eu nu va urez inca ca nu prea am treaba maine ca sunt iar singura cu bebe si mai intru sa vad ce faceti.
Fetele cu indemnizatia sper sa rezolvati cumva problema. Eu nu ma agit ca nu aveam mai mult trecut salariul. Sper sa reusiti ce va propuneti ca in tara asta merge numai cu panarama sa-ti castigi ceva ce ti se cuvine de drept.
La noi in bloc au sosit un grup mare de colindatori
pacat ca Sara doarme.
Oricum fetelor sa stiti ca am ras alaturi de voi, am mai bodoganit cand am mai citit ceva ce nu-mi convenea dar tot aici reveneam
ca imi sunteti dragi.
Si mie imi pare rau de Danangie si Monalac pentru ca erau foarte active pe vremea odiseei si le citeam cu drag, poate ne revedem in 2009!
all!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
kamelya spune:
Mitzi semnat petitia
Sun nu incetezi sa ma uimesti!!!eu sunt de parere ca nu exista cuvinte care sa caracterizeze o persoana ca tine;
(nu stiu daca m-am facut inteleasa)
eu nu cred ca mai reushesc maine sa mai intru asa ca :
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ALATURI CEI DRAGI!!!
buburuza mea
In asteptarea
si a 
de Daria 14.07.2008
dr_anca spune:
Pentru Estrella si bebe a intrat in contact cu baiatul nasilor care dupa cateva zile de la intalnirea noastra a facut varicela.
Pediatra ne-a zis ca ramane de vazut cam in 4 sapt ce se va intampla dar are incredere ca e alaptata. Mi-a zis ca e la limita oricum sa faca.
Eu nu m-am agitat prea tare deoarece cred ca nu va face
.
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
moni_or spune:
FETELOR, O INTREBARE: INDEMNIZATIA CIC INTRA PENTRU LUNA IN CURS SAU PENTRU LUNA DIN URMA, CA SALARIUL? ADICA IN DECEMBRIE IMI INTRA INDEMNIZATIA PE DECEMBRIE SAU PE NOIEMBRIE? Pentru ca mi-au intrat mai putini bani decat trebuia si inseamna ori ca mi-a intrat numai indemnizatia, nu si alocatia ori ca nu mi-au dat si pe decembrie indemnizatia+alocatia. SE POATE SA PRIMESC ALOCATIA MAI TARZIU DECAT INDEMNIZATIA DACA AM DEPUS DOSARUL IN ACELASI TIMP PENTRU AMANDOUA?
Multumesc si va mai urez o data CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Moni habar nu am cum lucreaza astia. Cred ca ar trebui sa scrie la lege cum se procedeaza. Am sa va spun ceva celor ce nu au depus inca dosarul:
SFATUL MEU E SA MERGEM PE 5 IANUARIE. ACUM AU NORMELE, NU VOR PUTEA SA NE REFUZE. SA APUCAM SA DEPUNEM CATEVA DOSARE PANA NU FACE MINISTRUL ASTA CEVA SI APOI DACA ABROGA LEGEA, PUTEM DA IN JUDECATA PENTRU DISCTRIMINARE, CACI CINE APUCA PE LEGEA ASTA ASA RAMANE, DAR DACA O ABROGA DUPA, CELELALTE NU VOR MAI PRIMI!!!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com