Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
maitreyi spune:
fetele super cadou am primit acum in ajun de ajun...pentru cine vrea sa ne vada si sa ne citeasca povestea nasterii suntem in revista mami de ianuarie

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
a.cicel spune:
Buna fetelor
Sun, iti multumesc pentru vorbele frumoase.
Legat de alocatie si indemnizatie, acestea intra in luna in curs pentru luna precedenta. E posibil sa intre alocatia inaintea indemnizatiei. Mult succes celor care se lupta pentru indemnizatia de 85%. Sper sa deschida ochii si alesii astia, ca nu stiu cum poti creste copilul cu 600 de lei. Noroc de taticii care au salarii mai mari.
Eu va urez tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multe bucurii si mosul sa aduca fiecareia ceea ca isi doreste.
Nu doresc nimanui sarbatori ca ale mele. Acum tot ce vreau e sa mor. Doar fetele ma mai tin pe linia de plutire acum.
Va pup cu drag
anaxena spune:
Sun ...nu gasesc cuvinte sa descriu cat suflet ai pus in mesajul tau si cata bucurie ai adus in sufletele noastre
Mada de Irlanda
dulce dulce ,cu drag a ta 
sunt restanta cu povestea de la intalnire..ma duc sa fac remembering
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Alina Maria spune:
Buna fetelor , va doresc si eu de azi SARBATORI FERICITE , caldura in casa si bucate pe masa .
Sun iubire , esti o femeie nemaipomenita , cum e posibil sa retii atata despre noi , wow nu am cuvinte . Multi pupici si de la noi 

Andreea , ce s-a intamplat ? daca potsa te ajut cu ceva sa-mi spui , vino daca poti sa vb. separat , adresa me-a de mensager ti-o trimit prin pm. sau poate te putem ajuta toate daca e vb. de bani . Nu stiu ce sa cred , scrie repede te rog ceva inapoi .
Pup fetele si baieteii , aveti grija de voi!
estrella80 spune:
Mitzi parerea mea este ca exista riscul sa mergem de pomana pe 5 ianuarie. In mod normal, normele fiind publicate ar trebui ca incepand cu 1 ianuarie sa se ceara ca dosarul sa fie completat conform noilor norme. Dar nu cred ca se vor dezmetici pana atunci, si vom face drumul de pomana. Eu una, ma voi duce pe la mijlocul lunii ianuarie sa depun dosarul ca sa fiu sigura ca s-au dezmeticit cat de cat.
Oricum, ideea e ca indiferent daca am depune dosarul acum in decembrie, in ianuarie sau in martie situatia ar fi oarecum aceeasi, in sensul ca oricum ne-am incadra, nu au cum sa ne excluda, sa fim discriminate,doar ca am apartine de alta litera din aliniatul sau articolul din normele metodologice respective. Nu au cum sa ne lase pe dinafara. Ce am pierde daca de exemplu am depune in martie??Doar diferenta dintre cei 6 mil si restul de bani pana la cei 85% ai fiecaruia pt lunile ianuarie si februarie.
Sa abroge legea nu este chiar asa de usor, pt ca totusi are putere de lege.... nu e un simplu act normativ( cum e de ex o hotarare de guvern).
Eu zic sa fim optimiste ca se va rezolva situatia, ce- drept probabil un pic mai tarziu decat ne asteptam sa ne primim banii. Vom avea ceva de asteptat!!!!
Caprioara spune:
Andreea, (acicel), ce s-a intamplat? Te putem ajuta?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gini75 Anka, vreau sa fac si eu salata meseriasa maine. Spune-mi te rog cum se serveste, se taie ca tortul si se ia cu paleta? |
Da. Sigur, nu iti imagina acuma ca se taie ca un blat, dar se poate taia frumos, fara sa se prabuseasca ingredientele.
dia_filipas spune:
Sun esti o fiinta nemaipomenita! Nu cred sa mai fi intalnit la cineva atata caldura, atata implicare si iubire pt. semeni! Esti o
pentru acest club asa cum ai fost si pt. odisee! 
Moni, Anna si eu am nelamuriri cu viratul banilor pe card. Eu am primit luna asta 800 lei cu titlul "alocatii". Or fi indemnizatia + alocatia. Ca luna trecuta am primit 1060 lei si pe atunci alocatia nu mi se vira pe card...o fi si banii pt. jumatate de sepembrie + octombrie?
Andreea ce s-a intamplat? Sper din suflet sa puteti gasi o solutie, indiferent despre ce e vorba! Te putem ajuta?
Acu am si eu o nelamurire, please
!!! De cateva zile Miruna nu mai doarme peste zi decat cate o jumate de ora, o ora, iar seara desi se vede pe mutritza ei ca e super obosita, se freaca la ochi, ochii ii sunt mici, nu reuseste sa adoarma decat cu greu. Adoarme, iar dupa 20 de minute se trezeste, cateodata repeta de vreo 2-3 ori faza asta cu trezitul dupa putin timp, apoi adoarme iar cate 4 ore. Acu nu stiu ce sa cred...maica-mea zice ca e de la mancare, ca de ce ii dau prea multe fructe in pireu. Miruna mananca 2 mese solide pe zi: dimineata pireu de mar, para si fie caise fie banana, fie toate 4, iar seara mananca pireu de cartofi cu morcovi si dovlecel sau conopida. cateodata ii dau cereale seara, sau ii pun o lingura in pireul de fructe de dimineata. Ce ziceti e prea complex amestecul si asta sa o deranjeze? Copii vostri cat dorm? Aaaa si mentionez ca afara doarme o ora dupa care se trezeste si cateodata adoarme imediat la loc, alte ori urla cate 10-20 minute pana sa adoarma iar. E normal??? Scuze ca m-am intins la explicatii, sper ca am fost coerenta...
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
estrella80 spune:
Chiar acum ma uit pe antena3 si e noul ministru al muncii. Spune ca va incerca sa aduca un amendament legii, in sensul sa se stabileasca un plafon maxim peste care cei 85% sa nu se mai acorde, si zice ceva de genula 2-3 salarii medii pee economie. Sa vedem ce va iesi.
A.cicel putem sa te ajutam cu cevea? Un sfat.... un gand bun??
O seara buan fetelor!!
anaxena spune:
La ora 11 plec din Pitesti,la benzinarie imi aduc aminte ca am uitat aparatul foto,ma intorc,la 11 40 eram pe autostrada,totul bine si frumos,copilul dormea,eu eram daramata(nu dormisem,ca iar am fost in club).Grijulie cum sunt o sun pe Bujo sa vad dc s-a descuracat,pai domnishoara ,caci doamna nu I se potriveste,era deja la mall,totul bine si frumos.O sun si pe Caprioara care tocmai alaptase matza,si ea gata de plecare.Ajung la mall,urcam la etj2,eu pierduta in spatiu,ca nu vedeam bebelushii…dupa ce ma dezmeticesc un pic,o vad pe Bujo si langa ea duamna Anca(ankalaura) cu barbatul din dotare si copii pauza.Ma infig in Filip,ca de mult vroiam sa tzin si eu in brate un om cu greutate si pasez copilul tacticos la Anka,sa vaza lumea ce cupchil linishtit am eu.Filip cuminte rau de tot,calm,mereu concentrat la cate ceva..de Bujo nu mai zic ca era toata un zambet si era exact cum mi-o imaginam,ca doar nu am stresato degeaba toata sarcina(iarta-ma!)…Anca grabita caci avea multa treaba,dar se vedea ca tare mult i-ar fi placut sa ramana cu noi.Sa-mi fie cu iertare ca nu am retzinut care cum au venit.Intre timp Filip adoarme si tati era exact ce-si dorea un bb pe post de patutz,asha ca si-a facut cupilul somnul si tati a stat calm si rabdator.Fetele cunoscute de la prima intalnire imi erau deja familiare ,dar problema care nu cred ca mi-am puso doar eu era cine x si cine e y,ok copii ii shtiam,dar mamicile..hmm??s-a rezolvat repede problema :Caprioara era la zi cu toata familia de pepenasi.Trebuie neaparat sa amintesc de Pica,care de altfel nu-mi sarise asha in ochi pe forum,incat sa-mi fac o parerea,dar mey fetelor femeia e super,sa nu zic de Sebi care e super mega tare de smecherash si un frumos…e dezinvolta,comunicativa si deschisa la orice..pe mine m-a fascinat Pica!!Caprioara era cu Ilinca in brate si ii luase babetzica de Craciun,imbracase fata in roshu sa nu o deoache lumea de scumpa ce era,i-am admirat dintzishorul ce se ivea din gingie precum si veselia ei,la un moment dat mami i-a facut si motz in frunte,in caz ca nu era prea adorabila.Tecky,scumpa si finutza ca de obicei…are o voce asha de blanda si se face placuta numai cand se uita la tine,Raluca o cumintzica si foarte preocupata de cizmutzele ei albe si sa nu uit de “shtampila” din ceafa,ce dulce era!!!Gally cu Xenia,are fetitza nishte ochi mariiii de te pierzi in ei si un zambet larg de-tzi vine sa o mozoleshti toata.Imi cer scuze ce nu shtiu cum o cheama pe Dma care a venit cu super mega cumintzica de Andreea Maria care nu a scos un cuvintzel,m-am avantat si eu sa o iau in brate si credeti-ma…e un om cu greutate!!!Neluand-o pe Caprioara in calcul(care este fffoarte slaba)era cineva cu un bb in brate care nu se incadra in peisaj,sa fie oare bona?nu,era Mitzi,auzitzi ce tupeu pe ea..cu 3 baietzi si sa arate in halul ala,copii au fost exemplari nici nu shtiai ca sunt si ei cu ea.Cel mai dulce si gingash pepenash a fost Sofia,doamne cum statea ea lipita de mami si se uita la noi,iti venea sa le pui pe amandoua in vitrina si sa le priveshti toata ziua…emanau atata dragoste !!!Mai tarzior a venit si Gini cu Irina,asha finutze amandoua…ce voce calda are Gini,am ramas cu ceva in suflet pt ele,mi-au transmis o energie pozitiva si o puritate sufleteasca…sa nu crezi ca te-am uitat draga mea cuscra,dar vroiam sa te tzin in suspans!!!Pe mess Flo e foarte vorbareatza,langa mine dc a scos cateva vorbe…cuscru e un zambaretz si tare mandru de baietzii lui.David foarte stapan pe situatzie si greu de intimidat,cumnatu era terminat dupa Maria,eu i-am propus sa i-o dau pe Maria la schimb il locul lui David,dar a zis un DA hotarat..bey si o pupa pe Maria si o mangaia,protector cumnatul!!!si cum ziceam de cuscra,are nishte ochi superbi si un par fffoarte frumos(si ea descria o matura,ufff)dar ori vorbeam eu prea mult si n-a avut loc de mine,ori n-am avut eu timp sa stam mai mult de vorba,caci eram ca titirezul si nu vroiam sa stau jos,vroiam sa profit de fiecare minutzel.Cand sa plecam a venit si Diana cu Andrei,care semana cu mama,clar!!!!
Acum sa revin la firul epic:Maria s-a plimbat din brate in brate,fericire pe mine ca puteam sa vad si sa ma bucur de toate si de tot,Sebi(pica) avea o super tare jucarie un din elastic si lemn,tare am ravnit la ea,deci clar vreau si eu!!S-a discutat despre scutece si am facut comparatzii intre firme,am avut 2 pishacioshi Sebi si Filip,Sebi s-a ales cu picioarele goale in urma schimbatului(fericirea lui) si Filip s-a ales cu o uitatura de-a mea la mandria lui!!!Maria a adormit si a aterizat pe masa,David a facut si el nanitza…iar Sebi era fenomenal,alimentat de altfel de zurlica de Anca(pica),chiar dc ma repet mi-a super placut de stilul ei de femeie dezinvolta.Am avut probleme cu pozatul,ca nenea de la securitate facea gura ca nu aveam voie sa facem poze si cum eu eram cu aparatul de paparazzi am tot atras atentzia.Ne strangeam in cerc si fiecare se uita la celalalt,unii se mushcau (Filip si Sebi),Maria ii baga degetele in ochi lui David,poate poate se prinde ca nu are inel pe deget,Ilinca gesticula in brate la mami,Raluca se tot certa cu cizmulitele,Sofia o strangea strans strans pe mami in brate,Irina statea in capul mesei si evalua situatzia,ash fi stat o veshinicie asta dc nu era scumpul meu de sotz care se cam plictisise si vroia acasa,ufff.Eu m-am simtzit extraordinar..m-am incarcat cu energie si promit sa fac tot posibilul sa fiu prezenta de fiecare data,asta dc nu cumva am suparat pe cineva.Cam asta mi-a ramas intiparit in minte din intalneala noastra.Acum imi vin in minte ochii albashtrii a lui Bujo si obrajii ei roshii,Ankalaura cu zambetul pe buze si privirea calda din ochii sotzului,ochii cuscrei in care te pierzi si fericirea din ochii cuscrului la asha familie,picioarele goale a le lui Sebi si veselia din glasul Ancai(pica),entuziasmul lui Dma care se lupta cu Maria,privirea calda a lui Tecky si ochii rimelatzi ai Ralucai,zambacioasa de Xenia,Mitzi care statea retrasa in coltz si privea cand la noi cand la baietzi,Sofia dependenta de mami ,le-am facut special o poza ca sa vedetzi si voi,Irina care se uita cu ochii ei mari sa vada ce se petrece aici si scumpa si draga de Gini,pe Alex,cumnatul cum o sorbea pe Maria din priviri si pe Maria mea care logic,ca nu statea locului.
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii