Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna seara...dar mai bine as zice noapte buna....

Off eu nu ma contenesc cu treburile, m-a ajuns oboseala, nu mai pot sa fac fata la rutina asta ...(mancare, spalat, calcat, curatenie, copii)...

Trebuie sa fac neaparat analize, poate am lipsuri ceva...

Sun multumesc frumos pentru vorbele tale1! Chiar esti o

Ariadna

Mona multam de urare, la fel si tie, ce mai fac baietii?

Alocatia copilului intra mai intai pe card, apoi indemnizatia, nu va speriati, va veni retroactiv.

A.cicel, ma sperii, cum adica ai vrea sa mori? Plese, cu ce te putem ajuta?

Mada_mxm ce mai faci? presupun ca esti taaaare prinsa in pregatiri, sa ai spor!

Eu sper sa mai intru pe forum chiar daca e Craciunul, ca pe 27 v-oi implini 1 anisor de cand am devenit membru pe DC

Daca nu...va urez tuturor un

Craciun minunat si Mosh cu daruri muuuulte!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ariadna, te rog pune inca o data link-ul ala cu cei trei dansatori (cu urari de sarbatori), ca vreau sa fac si eu cu familia mea si nu mai gasesc. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena foarte frumos ai descris intalnirea.
a.cicel ce s-a intamplat?
Flo saracuta de tine,te cred ca iti este foarte greu.
Va pup,noapte buna!
ULTIMA ZI IN CARE NE PUTETI VOTA POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cuscra multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!

Deci iti place parul meu ??? Ce sa zic.....asa e el, ce-i drept ascultator cand e vorba de coafat, cea care ma tunde zice ca-i frumos da nu prea ma nimereste mereu la tunsoare ca e ondulat, si ea il indreapta....

Il citisi pe cuscru bine, e maaaandruuuu de baietii lui!

Eteteee la ce ora ma pusesi la comentarii!!!

Mai vorbim!!! ...cum zice Alex la telefon, taie macaroana imediat!

Eu zic ca nu am avut spatiu adecvat pentru socializat ! Noua ne-ar trebui un camp si fara soti, sau eventual ei cu copii si noi la taclale ...hi hi hi

Hai noapte buuuna ca io maine mai am treabaaaaa

toata bostana! vorba cuiva....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sun, ce Om minunat si ce bucurie sa impart cu tine o odisee si un club. Ce bucurie sa te cunosc, chiar si numai virtual. Ai gasit cuvinte si ginduri frumoase pentru fiecare din noi. Iti multumesc!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SUN multumim frumos.

ANNABABY alocatia poate fi virata o data cu indemnizatia intr-o singura tranzactie pe card. Asa s-a intamplat si la mine.

ANAXENA frumoasa descrierea intalnirii noastre. Multumim.

Eu va urez tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Sa va de-a Dumnezeu multa sanatate, multe bucurii si mosul sa aduca fiecareia din familia voastra ceea ca isi doreste.

Eu am mari emotii : ESTE PRIMUL CRACIUN SARBATORIT IN 3. Imi vine sa plang si cu siguranta o sa plang zilele astea de fericire.

Anul acesta a fost o binecuvantare pentru noi toate, sa avem asa comori nepretuite cum sunt copilasii nostri.

toti pepenasii si pe mamicile lor

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Estrella,Tecky, fetita mea are acum varicela, Matei a avut acum 4 ani, stiu ca sint contagiosi doar pina cind toate bubitele s-au cojit si au cazut. Asta inseamna cam 7 zile de la aparitia primelor bubite.

http://www.nhs.uk/Conditions/Chickenpox/Pages/Introduction.aspx?url=Pages/what-is-it.aspx

http://kidshealth.org/parent/infections/bacterial_viral/chicken_pox.html

Dia, nu stiu daca are legatura cu mincarea dar nu cred, parerea mea este ca se pierde momentul cind incepe sa-i fie somn si din cauza asta intra intr-o faza de super-oboseala cind pur si simplu nu mai poate adormi singura sau daca adoarme se trezeste repede.
Cred ca trebuie sa-i urmaresti primele semne de oboseala, primul cascat de ex si s-o pui la culcare imediat, daca se trezeste repede incearca s-o adormi la loc, cu suzeta sau cu muzica,mingiieri etc

a.cicel, imi pare rau ca te simti asa, orice s-ar fi intimplat, nimic nu e mai importat decit sanatatea ta si a fetelor tale, gindeste-te la ele si incearca sa fii puternica ! Si in primul rind ai grija de tine !

eu sint intre friptura, varza calita, ciorba de perisoare si cozonaci ( pe astia de fapt ii fac miine!)
CRACIUN FERICIT MAMICI DE PEPENASI FRUMOSI SI UN AN NOU CU IMPLINIRI SI IUBIRE!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Intru si eu pe fuga, intre doua sarmale si-un cozonacsunt prinsa pina-n gat cu pregatirile, nu fac mare lucru dar ma tot lungesc ca al meu copil nu ma lasa deloc.
Am vazut pozele de la intalnire, superbe mamici si frumosi foc pepenasiAm admirat si pozele noi, in special pe cele cu craciunei si craciunite.Maine mai facem si noi cateva poze cu bradul si pun si eu una ptr filmulet
SUN, esti incredibila, cum ai gasit tu cate o vorba frumoasa pentru fiecare, ne-ai inseninat ziua

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumesc Anka
multuemsc Marina, uitasem de oo

Sun esti speciala, multumim din suflet.

multumim tuturor pentru urarile frumoase in prag de sarbatoare.

va urez si eu de pe-acum

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sunisor, multumim din suflet pentru cuvintele frumoase...Dumnezeu sa-ti binecuvinteze familia si sa va aibe in grija Lui.Esti un om special...

Ariadna, iti multumim pentru ce ai scris despre noi.Esti o persoana deosebita iar fetele tale sunt niste scumpe...Dumnezeu sa va binecuvinteze...

M-ati facut sa plang...

Am vazut si eu poze cu Sonia, ma bucur ca a reusit operatia si ca sunt bine...Lupta e lunga dar in numele Domnului Iisus vor fii bine pana la sfarsit

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput