Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
narcisa.s spune:
Andreea...nici nu stiu ce sa mai spun...sa te rogi.Cumva, nu stiu cum, o sa fie bine...
Va spunem si noi Sarbatori Fericite.Sa va bucurati de cei dragi voua, sa mancati o felie de cozonac si pentru noi si sa va amintiti ca, de Craciun, e ziua Domnului nostru Iisus Hristos.
Va multumim ca ne-ati acceptat si pe noi in Odiseea aceasta speciala, sunt tare fericita ca va cunosc si ca sunteti o parte importanta din viatza noastra...
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
Biribu spune:
Fete dragi, intru sa va urez:
LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII CU OCAZIA CELUI MAI FRUMOS CRACIUN!!!
SA VA DEA DOMNUL SANATATE, BELSUG SI MULT NOROC!
Trimit si un colind virtual:

Un gind si o rugaciune speciala pentru Camy
!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
vias spune:
am zis ca nu mai intru aici....nu de alta, dar speram sa nu mai sufar atat...dar se pare ca nu pot sta departe...cred ca de fiecare data cand intru aici...il regasesc pe Darius...si numai Dumnezeu stie ce greu imi e fara el...si cat dor port in suflet!
Andreea (A.cicel)...nu stiu care este motivul exact pentru care spui acest lucru...cum ca ai vrea sa mori....pot sa banuiesc doar, dar iti spun ca trebuie sa fi BARBATA!!!
Uite un remediu...stai in bucatarie...si munceste pana obosesti...acesta este sfatul meu, eu am facut atata mancare cat pentru o cantina, numai sa nu mai plang...
..si apoi, ai copii...eu cred ca ai tot...daca ei sunt sanatosi, nimic nu mai conteaza!
Mai fetelor, cred ca dupa cate rele s-au intamplat in viata mea, pot sa spun si eu macar 2 cuvinte...eu am pierdut sotul, am suferit, acum e langa mine, am avut firma, am pierdut-o, acum o am din nou, am pierdut casa, am plans, am suferit, am facut crize...si am recastigat-o, am stat si la soacra o perioada foarte scurta(3 luni) suficient cat sa vreau sa-mi pun capat zilelor...dar acum sunt la casa mea...
..l-am pierdut pe Darius...si pe el nu mi-l mai da nimeni inapoi!
suferinta asta nu se va termina niciodata, pentru ca un alt copil nu se poate schimba precum o casa, un sot...un job..ca si pe asta l-am pierdut...
..nimic nu se compara cu pierderea asta, zi de zi ma sufoc si ud pernele, zi de zi ma ridic si cad, zi de zi imi iau viata de la capat si tot nu e cum trebuie...ca-mi e asa de dor de zambetul lui, de obrajorii lui, de manutele si piciorusele lui, de mirosul lui, de tot!
Voi diseara veti arata bebelusilor un brad frumos...si va veni mosul...eu diseara cred ca ma mai apuc de inca o curatenie...sa nu urlu de durere...pentru ca nu trece deloc....doar sufar, si sufar..si sufar...si nu se termina
Andreea, stiu ca este greu...dar trebuie sa fim tari, zilnic sa ne reinventam...pentru ca pana la urma...chiar daca noi stam intr-un bloc pe partea unde este umbra, trebuie sa iesim din bloc si sa stam si noi macar putin la soare....daca soarele nu vine pe strada noastra, atunci eu cred ca voi pleca in cautarea unei strazi mai luminoase!!!
Va doresc la toate sarbatori pline de caldura, de iubire si de fericire! Copiilor vostri le doresc multa sanatate, si cadouri multe sa va aduca mosu'!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
a.cicel spune:
Buna fetelor
Nu e vorba de bani. Nu asta am nevoie acum. Am nevoie de iubire, am nevoie de dragoste.
Am nevoie de intelegere.
Din pacate sotul meu se pare ca nu mi le mai ofera. Am ajunms la capatul rabdarii. Oricat de mult il iubesc nu mai pot. Nu mai suport.
Aseara, pe langa faptul ca nu m-a anuntat ca intarzie, a venit si rupt in doua. Nici nu stiu cum a ajuns acasa. Si nu e prima data cand se intampla asta. La ora 7 seara am fost nevoita sa imbrac fetele si sa merg cu ele la farmacie sa scot medicamentele Biancai. Ca a terminat injectiile si continuam 5 zile cu ospen. Am venit acasa si bianca a venit la mine plangand si mi-a spus ca taica-su doarme in baie.
Am sunat la sora mea si am chemat-o sa o ia pe bianca la ea sa doarma.
Mi-a fost frica sa nu se intample si altceva. ACum 3-4 luni m-a invinetit cand a venit asa acasa.
Nu mai pot. iertati-ma ca va spun asta, nu vreau sa va intristez de sarbatori, dar nu mai pot. Vreau sa mor. V-am spus, doar fetele ma mai tin pe linia de plutire. Acum, de dimineata, a avut curaj sa ma sune sa ma intrebe ce trebuie cumparat. I-am spus sa cumpere ceea ce crede ca vrea sa manance ca noi oricum nu o sa stam acasa. Oricum, ii termin mancarea care am inceput-o aseara si apoi plec la mama. Iar dupa sarbatori ma gandesc serios la divort. Imi ajunge. Nu mai pot.
Am scris aici, ca oricum nu mai conteaza nimic.
pe toate
Marina_1609 spune:
Gini, uite AICI sunt dansatorii\
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kamelya iriss se poate sa-mi trimiti PM cu adresa ptr centuri-ham ca daca accesez link-ul spune reclama produse buburuza mea In asteptarea si a ![]() de Daria 14.07.2008 |
mai pun linkul o data, dar elimina tu spatiile
http://www. reclamamascata. ro/products/185-accesorii_pentru_plimbare/3449-bebe_confort_ham_de_siguranta_pentru_plimbare_scaun_de_masa.mbs
asta e modelul, tu poti sa gasesti pe mai multe situri
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena am primit 2000lei de la stat!!!!! Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Pt ce ai primit 2000 lei?? Mie nu mi-a intrat nici azi indemnizatia si alocatia, sunt f suparata

Craciun fericit tuturor pepenasilor si familiilor lor si multa dragoste!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)