Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ooka, si eu am avut aceeasi problema la un picior dar s-a rezolvat cu masaj in primul an...
si Sofia a avut ceva semne...dar si la ea dupa cateva sedinte de masaj nu se mai vedea nimic...
daca vrei, iti dau tel lu tanti care ne face noua masajul. vine acasa pt 50RON/sedinta de ~45 min
Ea zice ca daca e o problema, se face la inceput in fiecare zi 1-2 saptamani si dupa aceea se mai raresc. la noi nu a fost nimic deosebit si facem de 2ori/sapt

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare! La multe lunite sarbatoritilor de azi!

DIANAMI, ai PM de la mine

KIMMY, eu stiu cA milumil e cel mai dulce lapte.Noi folosim cu succes humana, da sincera sa fiu eu nu l-am gustat sa vad cat e de dulce, imi vine sa vomit numai de la miros, da lui Luca pare sa-i placa. Asteptam poze cu freza noua.

DIDI, cred ca e o distractie la voi in casa...

OOKA, pupam labuta lui Purci, sa-i treaca repede cu masaj. Cu vigantolul nu stiu ce a zic, mie nu mi se pare ca ati crescut CHIAR asa fulminant, adica mi se pare f. bine pt. varsta ei, da nu chiar exagerat. Se zice ca la 4 luni ar trebui sa isi dubleze greutatea de la nastere, voi suntem aprox. pe acolo, deci e ok.Mie 4 pic. de vigantol mi se par cam multe, da acum nici nu sunt medic.

ILE, pupam Vladutul, sa treaca cu bine peste vaccin!

MICHELLA, pupam si vaccinata ta!

SYBILLE, cate necazuri ai si tu

MARINA, multa sanatate!

am vrut sa mai scriu da nu pot, ca Luca are nervi azi, ma duc sa-l scot afara, poate i-or trece...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

VIGANTOL eu ii dau 3 picaturi. avem fontanela cam mare dar nu e de speriat, mai are timp sa se inchida. cu greutatea stam ca la carte zic eu, daca la 4 luni strebuie sa aiba dublu ca la nastere. pai ea s-a nascut cu 3 si acum are 6

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am si eu in sfarshit internet!!!
culmea internetului la mine: mi-au taiat netul si eu victorioasa sa ma apuc sa platesc internetul prin internet banking cand nu aveam intrenet

citesc si revin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

foarte tare Xena

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky craciunita frumoasa si dulce foc!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus filmulet cu Maria pt cine are timp de vizionat

www.youtube.com/watch?v=DGv9K-BfqkQ" target="_blank">film1

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Anka multumesc, masam de zor purcelu si speram sa isi revina

Violeta multumesc de suport

Moni, despre vigantol e de fapt o combinatie intre o crestere buna si lipsa soarelui care s-o bata in cap, iar sa ma ierte Dumnezeu cine o fi inventat timpenia asta cu doua picaturi de vigantol in situatia in care daca nu le ia are semne de rahitism.. mi se pare aiurea rau de tot, mai e si uleios si nu poti sa il torni in nimic, masa pe gheata, l-am responsabilizat pe tasu

Marina multumesc frumos, la mica intzepata, noi avem vaccin azi la 3 si masa, adica moi, ca si tine are galcile cit casa, macar stiu ca mi se trage de la spalat pe cap la 6 dim si culcat cu parul ud.

Da-mi si mie te rog numarul Doamnei cu masajul sa il am, ca tb sa conving si pe tati ca tb, ca eu is semi - shomera.

E cineva interesat de o comanda mica la C-sale ca as comanda niste magic cup-uri de la avent..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

fetele si pepenasii
Eu ascult colinde, asa ma linistesc si ma fac sa uit de probleme.
Ooka si fetita mea a avut labutele strambe la nastere, i-am facut masaj, asa cum a spus Anka, de doua ori pe zi cate 10 min si acum este bine. dragalasa mica sa-si revina cu masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, mie mi s-a luat de csale asta, la cum ne-au tratat . Si-au cam batut joc de noi, desi aveam ditai comanda. Ne-au dublat transportul ultima oara, da asta dupa ce am dat comanda daca va puteti inchipui, ca cica a depasit 30 de kg, plus ca a durat saptamani. Deci, mi-au lasat un gust amar. Plus ca la mine s-a intamplat sa am si caruselul defect (avea un fir intrerupt) si vibratia la bouncer defecta. Noroc ca se pricepe soatza si le-a reparat . Practic eu am vrut un bouncer si un scaun de masa in ultima comanda, si atata le-au sucit cu e nu e pe stoc, trebuie sa marim taxa de transport, sau le-a crescut pretul pana am reusit sa ne confirme comanda, incat am cheltuit peste 50 roni in plus fata de cat calculasem initial, si ne-am facut si o mie de nervi . Carmenela saraca a pierdut o groaza de timp cu ei, certandu-se si ducand munca de lamurire.
Carmenelo, un si multe ca ai rezistat psihic la ce ne-au facut nesimtitii aia de unguri. Esti o eroina!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput