Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!

Nu mai stiu cine ma intrebat daca isi mai face efectul acum burtiera...habar nu am!Insa azi ma duc sa-mi cumpar si apoi o sa vad....
Eu ieri dintr-un moment de depresie asa...la vederea burtii mele urate si slaninoase am refuzat sa mananc...am mancat numa putin de tot si azi noapte Matei a stat agatat de tzatza mea toata noaptea...sigur ii era foame i-am slabit laptele cu nemancatul meu...asa ca m-am lamurit!Daca vreau sa-l alaptez in continuare va trebui sa-mi vad de treaba si sa mananc!Ca sa dorm linistita!El doarme toata noaptea, papa la san pe la 9 si se mai trezeste pe la 7 dimineatza...

Noutati nu am, de citit am citit pe diagonala...

anaxena, am vazut filmuletul cu Maria insa partial ca nu stiu de ce imi merge prost internetul! pe galagioasa mica!cum se intoarce ea de pe o parte pe alta pana ajunge la jucarii!!super!

Astept sa se trezeasca Matei...doarme de la 11.40 ca un urs...el care ziua nu dormea dar daca asta noapte sa foit non stop acu recupereaza...dupa ce se trezeste ii dau sa manance si iesim afara la cumparaturi ca avem soare si placut!
El doarme si eu motaiesc...imi este si mie somn insa nu pot sa dorm peste zi...plus ca am si mancare pe foc

O zi buna tuturor!Si sa auzim de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cine ma poate ajuta cu un calcul pt un medical? Help! Da' calcul contabilicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor raportez Serban doarme dar cred ca nu mult,iar e constipat de alataieri nu a facutcind i-am pus supozitor dar azi pina deseara astept.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vazut Maria luptandu-se cu crocodilu , da fara sonor, ca doarme Ilinca momentan. Xeno, e FENOMENALA fi-ta !

Noi raportam azi 2-3 linguritze piure de mar, dat pe razatoarea de sticla. Nu pare sa ne fi placut . Zilele astea facem 5 luni si noi, si am zis sa o mai incerc cu cate ceva... Mai ales ca ma termina noptile de cate ori se trezeste.
Noaptea astea s-a tot trezit, si se intorcea pe burta si apoi incepea sa planga ca nu mai reusea si invers . Plus ca nu facuse kk toata ziua, si a facut pe la 3 noaptea, de a trebuit sa aprind lumina si i-a fugit si somul ala putzin pe care il avea . Asa ca io sunt zombie, iar ea acum doarme .
Cu intorsul, de ieri, cum o las un pic singura pe o suprafata plana (patutzul ei, patul mare, canapeaua desfacuta), cum e pe burta. Si la scurt timp se chiraie ca nu poate la loc . Asa ca trebe sa fiu pe faza, daca nu vreau scandal. Pana acum se intorcea raaaar de tot. Ei, si acum m-a zapacit de cate ori face chestia cu pricina. Na, ca sa ma mai vait alta data ca nu face !

Intrebare: ce stiti de cerealele si laptele BEBELAC? Io am luat o data in graba, sa am in casa, si cum le luasem doar ca "sa fie", le-am luat pe astea ca erau mai ieftine si scria pe ele ca-s de la 4 luni. Da acu am citit atent si scrie ca au zahar cerealele (orez cu mar, sau orez cu banana). Ma batea gandul sa-i dau pe la 5 cateva linguritze, si acum am dubii daca sa-i mai dau. Sfaturi, please?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileano, ai primit pm de la mine? Ca nu zisesi nika.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

XENO ce tare e Maria, ambitioasa rau, si mai spui ca nu seamana cu tine

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

xeno e tare scumpica Maria ... la fimulet ne-am uitat toti: Dariu radea cand o auzea tipand, de e pe limba lor, sotul a zis ca e o scumpica ... si eu iti zic ca ai o floare de fetita ... sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Xeno frumoasa fetita ta,si dulce.Serban nu si-a luat ochii de la ea ce zici ne incuscrim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eeeeeee Serbanica stai in banca ta!!!.....deja e suflata de muuuult de la mumasa!

Edit: Capri eu am folosit la Alex laptele Bebelac (il luam gratuit) atunci , cateva luni, apoi am trecut pe Milumil si din el am facut branzica calcica. Am folosit de asemanea si cereale.
Sa stii ca la multi copii le-a mers bine cu el, nu stiu acum daca se mai da....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da ruxule, in sfarsit te-ai scos!!!!Saptamana asta

Poi n-am CEL MAI TARE GINERE!????????!!!!!!!Poi am!!!!!!!!!!
Si CEA MAI TARE CUSCRA si CEA MAI TARE NASA!!!!
Si CEA MAI TARE CLONA!!!!

I-am luat eu pe toti, na!!!!

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput