Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - si eu i-am dat Elizei Bebelac, dar ea nu a fsot fan cereale, si apoi am schimbat marca... Acum nu stiu daca as mai lua... La vremea aia eram... ca voi . Acum insa as prefera alta marca de cereale, diferenta de pret nu e asa mare, si parca nu degeaba exista ranking-urile astea cu alimentele pt bebelusi...
La vremea aia luam borcanele Gerber dar sa mor daca imi mai amintesc numele cerealelor (ceva spaniolesc, au si acum in Carrefour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

La Multe Lunite pepenasilor!

KARINA FRANCESCA (tiberica )

CONSTANTIN (danabb1)

RAZVAN MIHAI (monysorescu)

MIHNEA ROBERT (blueeyes2003)

Anaxena e superba Maria si are o energie...

Caprioara eu i-am dat lui Alex bebelac dar cam pe la 10-11 luni, ca vroiam sa-i le mai schimb, sunt cam dulci ce-i drept.

Cine ma ajuta si pe mine cu una bucata album picasa, ca nici eu nu am buton de upload, este ca o dunga asa doar daca pun sageata imi scrie upload, dar nu merge pana la capat. id-ul meu florentina_dn.

Ma duc s-o culc pe strumfa.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bai....nu mai am acasa net...cica pt ca nu am platit...pai cum mama naiba?...cred ca joia trecuta...maine o saptamana am primit factura.....bai astia sunt cu capu' rau de tot!!!

...asa i-am sunat..si m-am certat cu ei...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

bai....nu mai am acasa net...cica pt ca nu am platit...pai cum mama naiba?...cred ca joia trecuta...maine o saptamana am primit factura.....bai astia sunt cu capu' rau de tot!!!

...asa i-am sunat..si m-am certat cu ei...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

astia au devenit mai periculosi decat curentul sau gazele..

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy pai sa shti ca asha e!!
mie mi-a venit factura de net dimineata si pana seara mi l-au taiat!!l-am platit a2a zi si abia a3a zi am avut net

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Off, acum am reusit sa-l culc pe Matei si s-a trezit fata . Da io cand o sa mai dorm??? Noaptea nu, ziua nu .
Bai, Ilinca a inceput sa ma ciupeasca, da tareeee de-mi dau lacrimile. De sanul de care suge, de gat, de fatza, de muschiul de la mana de deasupra cotului. Iar in momentul asta ma trage de par .
Cu ce oi fi gresit, fratilor, sa patimesc asa?

Flo, pai de aia am luat si eu laptele asta, ca si io l-am avut gratuit la Matei si il stiam de atunci. Cum il alaptam, l-am folosit doar cu cereale si la branza, ca si tine . Da mai mult de cereale imi fac eu probleme acuma, ca scrie pe ele ca au zahar .

Anka, Irolf, .

Nu-s ce sa fac, sa nu-i dau acum cereale Bebelac? Sa astept pana cumpar Nestle? Ca daca incep o cutie si nu o consum, trebe sa o arunc .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Capri Noi am folosit lapte Bebelac 1 (il terminam azi la cereale) si i-a mers f bine cu el, eu l-am folosit pt ca din tot ce am citit n-a fost vreun copil care sa nu se impace bine cu el (laptele) dar la formula de continuare am trecut deja la Milumil 2.

Cerealele de la Bebelac am luat doar orez simplu, nu se dizolva la fel de bine ca si cele de la Nestle, eu le folosesc doar ca sa mai ingros fructele sau legumele daca ies prea apoase (piersicutele au mult suc si ies asa) Astea simple doar de orez nu au zahar. Mie mi-e mai comod cu astea de la Nestle, se dizolva mai bine, sunt vanilate, imi plac mai mult (si fetei). Io zic sa astepti, si sa iei ceva mai de soi ca sa incepeti cu dreptul.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - uite asta e un motiv pentru care o sa ma tund Iar de ciupit, nu o lasa. Eu ii prindeam o mana sub mana mea, la spate, iar pe cealalta i-o prindeam cu stanga (alaptand-o pe stanga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saliu.
Michellab numa de la 7 scaune in sus pe zi se poate vorbi de diaree. Daca e asa trebuie s-o hidratezi bine.
Ile nu te gandi la ce-i mai rau cu Rotarixu. Noi l-am facut si n-a avut nik. La prima doza park a mancat mai prost o sapt da n-as baga mana in foc ca a fost de la vaccin. Si cu kk tot de-atunci a rarit-o deci iar nu cred ca e o regula sa faca diaree, poate fi si constipatie, am citit pe prospect.
Borcanele Hame am luat io, da pentru mine Si tare mi-au placut dar au intr-adevar adaos de zahar cum zice Dianami. Crek de asta sunt si mai ieftine.
Fug ca aud un jet de kk.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput