Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, sar'na de sfat Deci azi zic pas la cereale bebelac, le pastrez pentru mai incolo. Si acum iau nestle.

Ankule, daca o tin se 'nerveaza. Da asa o sa fac, ca doar nu oi sta sa ma tortureze. Iar pleata o sa o strang mai bine la spate .

Sunt un zombie, sunt un zombie, tra-la-la, tra-la-la ! Tineti-ma de vorba sa nu adorm, daaaa? Ziceam ca ies un pic afara, da nu ma simt in stare...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Cu picassa, io am buton, da nu uploadeaza nika, e doar de decor . Din an in paste asa, mai reusesc, ceea ce ma nedumereste total, ca nu inteleg de ce. Poate cand e luna plina merge la mine ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ziua buna si de la noi!
Ileana cum ii dai metoclopramid lui Vladut?Daca te ajuta i-as da si eu Ralucai ca si noi avem aceeasi problema.Tin pumnii sa fie bine cu vaccinul.
maitreyi de cand am inceput diversificarea Ralu nu mai regurgiteaza decat lapte si ceai,piureurile si supele niciodata.
Anaxena ce-mi place de Maria,are o energie.
Va las ca plange fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi am fost astazi la oftalmolog, la o doamna dr foarte draguta...Intr-adevar canalele lacrimale sunt infundate, dar la 80% dintre bebelusi sunt sanse de vindecare pana la varsta de 1 anisor. Ne-a zis sa ii puneam doar picaturi, tobrex sau Nettacin, cand apar secretii sau ochisorii se inflameaza....Diana, multumesc mult.. Aaaa,,,si i-a descoperit un astigmatism!!! Sper sa ii treaca desi dioprtiile gasite sunt maricele....

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

S-AU APROBAT NORMELE LA LEGEA MAMELOR < AM VAZUR PE REALITATEA MIN MUNCII CAND ANUNTA CA SI CELE CARE S-AU INTORS LA SERVICIU POT INTRA ORICAND IN CIC PANA LA 2 ANI AI COPILULUI SI MEDIA SE FACE DIN ULTIMILE 12 LUNI INAINTE DE NASTEREA COPILULUI>
VA PUP

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Dara, super!!!.

poze

Mergi la inceput

Fetele, care ati comandat la baby point? Unde au punctul de livrare in Bucuresti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANAXENA, ce dulce e Maria si cate stie sa faca!

BIRI, e un dragut Anthony, cel mai mult imi place poza in care e cu surioara lui, ai niste copii tare frumosi!

CAPRI, si al meu de vreo 2 zile toata ziua e hop de pe spate pe burta si dupa aia scandal ca el ar vrea sa si inainteze da nu poate Asa ca are nervi la greu

NARCI, am innebunit cu toate gradele de rudenie, da spune=mi, cine e clona ta??? Sau a lui Anais??

FLORI, da ce-ai patit tu si diarux de vi s-a furat butonul? Cum sa te ajutam cu un album? Ca nu inteleg

CAPRI, asa agresiva e Ilincuta? Si cand te uiti la ea zici ca e un ingeras...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Moni, ii place sa apuce si sa stranga . A, si cu parul, e fascinata de el, l-ar "cuafa" tot timpul . Dar toti bbi trec prin fazele astea, mai devreme sau mai tarziu. Imi amintesc ca si Matei a avut "momentele" lui. De unde sa stie cupiii ca pe noi ne doare? Pana sa priceapa, mai avem cale luuunga .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, ce m-ai distrat . Si Maya are placeri din astea : adora sa ma traga de nas, gura, obraji. E o faza, las' ca trece.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput