Pepenasi de iulie-august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
violeta29 spune:
Baaaai, fata mea a adormit iar singuricaaaaa!Nu-mi vine sa cred
Si faza cea mai cea e ca e la pasarica goala
Ca sa stea cumintica o mai las dezbracata pe paturica, iar acum s-a foit, s-a sucit, si cand m-am dus la ea sa vad ce face adormise. Cand s-o trezi cred ca e plina si paturica absorbanta de sub ea si cea cu care am invelit-o. Na ca am si io fata mare![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ladymina77 spune:
Cristina,pupa ginerica pe ochisori sa-i treaca.Cum se manifesta canalele astea infundate?
Anka,eu sunt pe dinafara cu concediile.
Ati auzit de piureurile "prime pappe"?or fi bune oare?Am primit 6 borcanse pt 4+ de morcovi,am incercat unul si a fost super incantata.Am ramas surprinsa cum il molfaia.Scria pe ele ca sunt bio,sper ca sunt ok.
Xena,Maria debordeaza de energie,super bebe ai!
Ma striga gasca sa le dau papa.
Pe maine!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
anaxena spune:
noi am papat azi gutui+mere facute la steamer si eu mi-am pus la copt in cuptor...buuuna!!
in rest cum vedetzi...energie muulta si galagie pe masura...mai am filmuletze dar se uploadeaza
multumim pt laude,bucurati-va cat mai stau bbeii cuminti
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri si sfaturi cu privire la regurgitare.
Biri Vladut are 5 luni si inca da pe dinafara consistent. Si eu am inteles acelasi lucru de la mamicile cu 2 bebei de aici: ca se opreste odata cu statul in fundulet si diversificarea. Numai ca la Vladut discutia pe tema regurgitarii a venit odata cu un suflu ciudat, ca de efort, pe care dr-ita la observat. Eu mai sesizasem chestia asta de cateva ori in decursul acestor luni. Ea a ramas f f suprinsa si a zis ca daca s-ar lua dupa acest suflu ar baga mana in foc k copilu e super bolnav de ceva gen bronsiolita. Numai ca se vede cu ochiul liber ca el este bine merci. Dupa aia l-a intors pe toate partile insa nu s-a mai auzit nimic (eu tot asa l-am auzit: rar si numai cand era pe masa de infasat cu fata in sus). Cand i-am zis de regurgitare a spus ca de la asta este ... ca ii ajunge lapticul pe caile respiratorii. Asa k is oleaka speriata ...
michella daca n-ai decat oleak de diaree eu zic sa nu-ti faci pb. Mie mi-a zis ca posibile reactii sunt: febra, agitatie, lipsa poftei de mancare, diaree, varsaturi. Tb sa o sun pt reactii ingrijoratoare si am o lista de medicamente de avut in casa.
anaxena spune:
s-a redeschis sb de la mirese
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Fetili multumesc mumos mumos din nou ca m-atzi batut pe umar cu toatele cu regurgitatul si rotarixul. Nu nominalizez k atzi fost multe 
TeckyVladut are 8,13 kg si tb sa-i dau 5 picaturi de 2 ori pe zi. A fost un calcul pe care l-a facut dr-ita pe kg.
Papa Bio - dr-ita mi-a spus ca sunt cateva magazine unde cica gasesti si outze si alte alimente bio ... Nu imi e foarte clar ce inseamna asta dar ... bine ca stiu ![]()
Mai, copiii vostri stau in pozitie semi-sezanda??? Adica la 45'? Ca Vladut se crizeaza urat de tot cand il pun asa. Explicatia mea e ca din cauza ca si pt ca nu mai poate da la liber din maini si din picioare. Dar e cam enervanta treaba.
Alta: cat de des ii mai scoateti pe cupii afara???
Cum ii imbracati? Vladut crapa de nervi cand tb sa-l imbrac cu haine groase. Nu mai zic daca ajung la capitolul caciula ... Moamaa ce istericale faceeee. Noroc ca il zdrangan bine in carutz si adoarme repede.
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena s-a redeschis sb de la mirese |
Ce faceeeeee???
Ooops, e rost de cartonasheeee!!!
Cartonashe ieftine aveeeeeeem!! Cartonashe ieftine aveeeeeem!!!
Culori la alegere!!!

Mda, stai sa ma duc sa citesc sa vezi catamai ma'nervez io acuma. Ca si asa n-am pe ce-mi varsa nervii de vreo 2 zile.
ileanna spune:
Aaaaaaa
Pai Xeno tu ma iexciti degeaba mai fata!! Nu e nici un scandal acolo ... 
Ma duc inapoi in nelinistea mea metafizica.
Mah, io de felu meu is ultra sensibila la cersetori si caini vagabonzi. Dar bai nene ... de cand is mama ... ufff
Pana acuma lesinam la babutze care cersesc.
Ei ... acuma vad numai mame cu copii 

Azi la metrou Unirii era una cu un bebe cred ca de varsta lui Vladutz.
Bai nene, eu nu pot vedea asa ceva. Deci imi venea sa ma dau cu capul de ceva. Nu pooooot
. Bine macar ca nu mai is gravida. Ca atunci cand eram a tb sa ma bag cu fatza la un perete de cateva ori in magazine ca ma bushea plansu' (ex a cerut o babuta pastrama de 1.1 ron) si pur si simplu nu ma puteam stapani!!!!!
Ufff da' cu copiii astia ... io cre' ca innebunesc. Imi repetam in metrou ce zice Lazarev, cum ca este legea karmei si probabil ca au un subconstient care pune in pericol Universul si etc. Ei draci!!! ca nu mergea nimic. Imi venea sa ma duc sa iau pe careva de gat pt ca exista asa ceva pe lume ...
serbanica spune:
Buna.Am fost cu Serban la cumparaturi si a fost un sfint ,dar ce sa spun unde e multa lume acolo ii place,dar nu ii place fularul asa ca am simfonie cind il pun.La caciula aceeasi problema,dar asta e ne luptam si eu intodeauna cistig
.In schimb la pampers e razboiul stelelor ca ne place sa dam din picioare si tot strimbam, scutecul cred ca imi ia 5 min sa il schimb,dar tot reusesc.
Acu va doresc o seara placuta ca avem progran de baie laptic si somn daca dorim
.Noapte buna.
ileanna spune:
Bah da' au dat sarmalele shi caltaboshii in voi nene ....
Ca alta explicatie nu gasesc pt linistea asta. Las ca mi se scoala cupilu si plec shi va las, nu mai stau sa urlu la luna aicea.
Bagaboantelor!!!!