Pepenasi de iulie-august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
cu Maria ies zilnic
o imbrac in body+strampi+bluza+pantaloni+geaca+cizmulite+caciula(si la noi e scandal cu caciula)
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bujo spune:
Mie-mi spui de senzatii din astea? e la noi un batranel care nu cerseste da vinde alune pe strada. Si cara o plasa grea cu el, si abia merge de garbovit ce e si il vezi pe strada, in restaurant, in baruri la 2 noaptea si mereu zambitor te intreaba daca nu vrei alune. Si ii dau tot timpu niste bani si mai iau si cate-o punga de alune sa nu se simta prost omu si tot timpu zice ca i-am dat prea mult.
Ca sa nu mai zic ca mi-am amintit de povestile copilariei si ma busheste plansu cand imi amintesc de "fetita cu chibrituri"
bujo mami de Filip
maitreyi spune:
noi nu iesim chiar zilnic da' cand iesim ii pun un body pe gat, hamletei si o bag in combinezon. cu caciula...nu zic nic
cert e ca o etapa obligatorie la imbracat o constituie infiptul suzetei 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
www.youtube.com/watch?v=KfjnxFv3gOA" target="_blank">film1
www.youtube.com/watch?v=FyS_sYak1GI" target="_blank">film2
www.youtube.com/watch?v=jKU5Y38hGO0" target="_blank">film3
www.youtube.com/watch?v=6xNzhFH7sGs" target="_blank">film4
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
moni_or spune:
ILE, BUJO, si mie parca mi se rupe inima cand vad batrani la cersit... Sau cand stateam in Bucuresti, langa patinoarul ala din Drumul Taberei erau batrani care vindeau tot felul de vechituri, papusi stricate, discuri, poze vechi, si acuma ma buseste plansul cand ma gandesc prin ce umilinte trebuie sa treaca unii ca sa supravietuiasca...
Ar trebui sa ne gandim mai mult la asta atunci cand ne plangem de diverse nimicuri (aviz mie in primul rand, ca eu sunt intruchiparea nemultumirii).
ILE, eu il scot cam jumate ceas pe zi, da in general il scot numai in curte, ca stau la casa, asa ca daca e prea frig intram urgent inapoi. Si il imbrac cum e in casa (adica body cu maneca lunga + salopeta din aia cu maini si picioare) + un costumas flausat si captusit format din pantaloni si geaca + caciula + patura groasa, flausata, pe deasupra in carucior. Am 2 fashuri din alea intregi dar sunt cam mari si e circul de pe lume cand incerc sa-l imbrac cu vreunul din ele, pt. ca fiind prea lungi manecile nu-si poate baga mainile in gura. Asa ca stau fashurile frumos in dulap si asteapta primavara ![]()
Luca a adormit acum, nici baie nu pot sa-i fac, imi vine sa lesin cand ma gandesc ce fresh se va trezi, iar ma prinde ziua de maine cu el in brate 
ILE, mai zic o data: daca te plictisesti in timp ce doarme Vladut pune-ne si noua pozeeeee!!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
dma2007 spune:
bai e fantastica maria
!abia astept sa faca si a mea la fel...
cristina stai linistita cu astigmatismul, mai asteapta sa mai creasca mihaita si apoi vezi ce si cum
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ileanna spune:
Deci 'tu-i mama ei de caciula. Vad ca e valabil la toata lumea.
bujo URASC din tot sufletul povestea aia nenorocita, si eu mi-o aduc aminte pana in ziua de azi!!! Si in ziua de azi la mine este maaaare tristete atunci cand desfac bradul pt ca din subconstient in iese cu o forta de necrezut alt rahat de poveste ... aia cu bradutul de Craciun care a fost inundat de fericire cand a fost luat din padure si facut maaare vedeta in casa. Si apoi tristetea lui interminabila si uimirea - cand s-a trezit in praf, in podul casei, pe intuneric - dupa Craciun. Acum 2 ani m-am rugat 1 saptamana de barbate-meu sa luam si noi un brad de plastic din motive ... ecologice. A venit asta cu argumente pro ... a intrebat lumea care se pricepe, numa si numa sa luam totusi natural. Mda ... si poveste aia a lu' Elena Farago cu gandacelul. Bai astea au fost HORROR la mine. Eu nu vreau sa citeasca copilul meu prostii din astea. Ori o fi bine ??? Ca devine si el mai milos??? Nu'sh ce sa mai cred ... dar urasc povestile alea. Le-am auzit la o varsta de nu mi le mai scoate nimenea din cap nici cand oi fi baba. Aviz amatorilor ... ce carticele albe sunt copiii astia. Putem scrie in ei pt totdeauna. Ideea e sa nu scriem in graba, la repezeala ....
moni mda, m-ai prins. Cred ca azi o sa sui neste poze pe webshotsu' meu.
Si Vladutz doarme 
Azi m-am gandit sa ii fac baia nu mai devreme ci mai tarziu, cum zicea si irolf. Adica fix cu 45 de min inainte de papica de 10 jumate. Nu o sa ma aleg eu cu program de voie de la 8 seara da' sper sa ma aleg cu mai putin leganat ...
Daca nu mere asta ... incerc baie inainte de masa ailanta (cea de 7 seara). Desi mi se pare cam devreme asta ...
Mah da' azi nu cred ca-mi ies socotelile ca cupilu trebuia sa mance pe la 6 jumate si ete ca e 8 fara iar el nik ...
moni_or spune:
XENA, e totala Maria, iar comentariul tau la primul filmulet e mortaaaal... Fa si tu o continuare la "Uite cine vorbeste", ca ai imaginatie .
Da spune, mai si doarme ceva Maria in timpul zilei? Ca altfel cred ca nimic nu apuci sa mai faci.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
bujo spune:
Inseamna ca io ma pot declara norocoasa ca al meu nu face scandal cand iesi afara decat daca mai zabovesc prin casa si il apuca caldurile. Io ii dau body, pantalonasi de casa sau shtrampisori, un pulovaras si combinezon. Nu riposteaza la caciula. Incepe doar sa se foiasca dar daca l-am ridicat incepe sa zambeasca, nu mai maraie.
bujo mami de Filip
irolf1 spune:
Moni
pt album. Am reusit sa pun poza, am pus numai una sa vad, dupa ce ii culc o sa pun poze mai multe si mici![]()
Diarux cum am putin timp iti explic cum 
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/