Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vai...gandacelul...din aceeasi serie catelusul schiop si cri,cri, cri, toamna gri nu credeam c-o sa mai vii eu am comandat la sugestia lui narci cartea cu Craciunul de la editura crisan. are 24 de carticele mici cu povesti la fel de mici, ca barbata-miu zicea ca nu le intelege ca n-au intriga , da' is asa de faine toate pozitive, totul e roz...si ii mai citesc din "bunico spune-ne o poveste cu animale salbatice", la fel pozitive si din seria bocanila avem si bambi da' sarim peste pagina cand e vanata mama lui

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ce ziceti si de povestea "Puiul"?
Sunt multe astfel de povesti, dar daca stai bine sa te gandesti, si in Capra cu 3 iezi lupul mananca iezii, in Scufita rosie la fel, lupul o papa pe bunicuta, etc Toate contin astfel de scene horror daca stai sa te gandesti, dar au si o morala pe care o invata copilul, adica nu cred ca e corect sa auda numai povesti cu happy end din care sa inteleaga ca totul e roz si frumos in viata si orice ai face tot bine o dai.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

moamaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

sa inteleg ca io sunt mama denaturata???ca mi-am scos cupilu cate 3 ore si ieri si azi. a dormit bustean si io am impins la carutz non stop. cu o alta nebuna de mama denaturata. am intrat in casa cand m-a inghetzat...c...u.

Body+pantalonasi cu labutza+salopetica nu prea groasa+salopeta de schi. la caciula...e grele. trebuie sa fie gata de iesire de obicei cand ii pun caciula. da se linisteste repede afara la aer.nici mancare nu ii trebuie.asi daca maine e la fel de soare...mai iesim.Nu e bine????

si ieri...ne-am intalnit trei mamici cu carucioare. si un caine amarat de ii numarai coastele, plin de raie si scarpinator la greu, sa tot gudura pe langa noi. Io: "vai, mai catzel , mai in ce hal esti!si nu am nicio bucata de paine". Colega de carut: "cutzu-zutzu". asa ca...big mistake! nu ne-a mai parasit, ba chiar isi scutura puriceii inspre carucioarele noastre. Noi:"hai mai catzel, du-te acasa, ca nu avem ca sa iti dam." el si mai abitir dadea din coada si dupa noi. pe fata s-a urcat cu labutzele chiar la un moment dat.
trecem prin "carter" un caine mare se ia de asta, el ca sa scape, unde sa se piteasca? intre cele doua carucioare. io, galbena, ailalata curcubeu! na, caine ne-a trebuit. asta mare dupa el. am gandeam ca nuami muscata de caine nu am mai fost recent. (iar s-au inmultit caini in cartier si nu pare sa ii pese cuiva prea tare. umbla in haite de cate 10-11, fara nicio exagerare). Buuun. Ne intalnim cu a treia conducatoare de carucior. cainele dupa noi. Ce imi da mie prin cap.(ca slava domnului, are pe unde sa imi dea). Vad o scara de bloc, zic(in nemasurata mea deshteptaciune):"hai sa intram toate trei in scara blocului, lasam cainele afara si cand s-o plictisi, pleaca." si ne indreptam vertiginos catre scara cu pricina pe o alee. decat ca animalu, deloc prost se vede treaba, ne-a luat-o inainte. si unde s-a pitit? exact, in scara blocului cu pricina. Io, si mai deshteapta decat cainele (deja era o competitie cu dangerous minds) zic:"Bai, am scapat de caine, l-am prostit, hai sa fugim". Si o luam la fuga, cu carucioarele inaintea noastra, trei mame sanatoase la cap. Desi scara blocului era la o distanta apreciabila de noi, iar noi o maream (distanta) alergand cat ne tineau...carucioarele...ma uit satisfacuta in spate siiiii...STUPOARE!!!Cainele alerga dupa noi cu viteza vantului.A inteles el ca era o diversiune si s-a intors. Noi, dupa masini, taci ca nu ne vede, el ne iesea in fatza. Un fel de cucu-bau.a trecut o duamna pe acolo si "cutzu-cutzu"...el , dupa ea. noi, rasuflaram usurate, dar nu pentru mult timp. cainele si-a dat seama ca "ea" nu eram noi. si o luam de la capat. am scapat cand, isterizata, una din mamici, speriata de turma de purici cu care se putea duce acasa, a luat o vargutza si i-a aratat-o cainelui.
azi, ma intalnesc cu una din mamici in alta parte a cartierului, ce credeti, cainele again. ne-a urmarit neincetat prin toata locurile prin care am mers.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

eu am o amintire de cand eram mai...tinerica. eram cu tata in piatza si o batranica in frig, zgribulita, tinea un cocosh strans la piept . amarat si ala vai de capul lui. Nu cerea mult pe el, dar atunci mi-a parut asa de rau ca nu aveam banii mei ca i-as fi dat banii pe cocosh si i l-as fi lasat ei ca pun pariu ca nu mai avea acasa altul.of..M-a marcat tare povestea asta. aveam si jurnal atunci si stiu ca am consemnat senzatia.
cat despre povesti...da ...sunt dureroase, dar vorba ANNEI banuiesc ca au un continut moral si formeaza personalitatea copiilor. desi...ma uit la elevii mei, nu par sa fie deloc marcati de astfel de povesti...ba dimpotriva...uf...nu ma mai gandesc la asta.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ile tocmai voiam sa mai adaug o super poezie trista, da vad ca ai mentionat-o tu. Aia cu gandacelu: de ce ma strangi in pumnu tau...

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

baaaaaaaaaaaaaaaaaai!
ia sa inveselim atmosfera
stie cineva serialul "varul din strainatate"? cu "cazin Larry" si Balki Bartokomus???ziceti ca da pliiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

daaaaa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

daaaaa

razi de mine, nu???

e drept ca ai raspuns la intrebare cu promptitudine si ai zis si ce am cerut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Timea ureaza www.dancingsantacard.com/?santa=66007" target="_blank">Sarbatori Fericite tuturor pepenasilor,mamicilor si taticilor!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

io shtiu filmul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput