Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata fetelor am iesit la raport,Serban s-a trezit la 6 am incercat eu sa nu il bag in seama dar a inceput sa vb singur in patutul lui.Ooka dar fontanela cum ii ca eu la Serban nu ii mai dau Vigantol ca aproape i s-a inchis fontanela.Ieri am fost la cumparaturi ca a trebuit sa ii iau cadou nasei noastre ,ca noi am avut botezul si asa se obisnuieste dupa botez.
Ce trebuie sa fac ca sa fie si comoara mea in tabelul vostru!
la toate
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata tuturor.
Noi suntem la o ametita cu o Eliza pe care o doare capul si o Erika datatoare din maini si din picioare.

OOKA - si Eliza a avut labuta in interior, foarte multi copii o au. Sincera sa fiu, am fost puturoasa cu masajul, cred ca ii facea mama zilnic, dar eu, seara, cam uitam (cam asa se intampla dupa 10 ore de serviciu pe zi... naspa). Drept urmare, am stat tot cu ochii pe ea, si cand a inceput sa mearga, si mai tarziu. In vara asta am fost din nou la ortoped pentru ca mi se parea ca merge prea pe calcaie si inspre afara (de unde pana acum mergea cu varfurile in interior) si ne-a recomandat sa mearga cat mai mult in picioarele goale si sa faca balet sau dansuri. Ei bine, a mea nu merge decat cu picioarele goale prin casa, iar la balet merge de anul trecut. Deci e ok.
De ce spun asta... Nu te grabi cu ghetuta gipsata. Daca era chiar asa de stramb piciorul, te-ai fi impacientat tu demult! Cum spune si Diana, incearca sa mai ai parerea cuiva. La cea mai mare parte din copii pozitia se corecteaza prin masaj.
Voi in ce zona stati? Ortopezi ca lumea sunt si la Alexandrescu. Tot ei vin si la pol masina de paine. Mie mi-a placut mult tipa care le-a vazut pe ale mele.

ESTRELLA - si eu astept sa treaca 6 luni pentru carnita. Banana i-am dat o singura data, si atunci o bucatica foarte mica amestecata cu mar, piure. A indulcit marul (singur nu ii place) si a mers... Nu imi fac insa un obicei din banana...
Deocamdata stau la legume - eu ii dau cate una pe zi, alternez culorile, si daca ii place, ii dau aceeasi leguma doua zile; ieri i-am dat broccoli, nu i-a placut, asa ca azi ii dau pastai galbene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

cine dorste e gata

KARINA FRANCESCA (tiberica )

CONSTANTIN (danabb1)

RAZVAN MIHAI (monysorescu)

MIHNEA ROBERT (blueeyes2003

la multi ani !!!!, multa sanatate

mona noi i-am facut lui Darius si la 2 luni si la 4 luni ... INFANRIXUL ... la 2 luni reactii au fost: somnolenta si nu mai manca asa de mult... iar la 4 luni ... numai in ziua cand i-am facut vaccinul nu prea a papat ... dar in rest normal si cu somnul ... noi mergem pe varianta I. de acum

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

multumim de suport mamici

Flo recuperare facem acasa, adica ii fac eu masaj

Anka sarumana de informatii, mai laba nu e stramba rau, iar dr e vecina noastra cea care a remarcat si deocamdata mi-a spus sa urmaresc eu si sa ii fac masaj dupa care daca nu merge cautam ortoped si om vedea cu ghetutza..bleah, biata purci la cat da din picioare..

lamureste-ma si pe mine te rog cum e treaba cu masajul, e pe minute sau pe miscari?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Dormit toata noaptea de la 23 la 7!!!!
ILE lasa cupilu in pace..si Clara la fel, regurgiteaza si dupa 2 ore, si ce...ia in greutate, asta e important...noroc ca prietena mea are bebe de 2 anisori sanatos tun si frumos foc si a regurgitat pana la 7 luni fix...acum ce sa zic...daca nu vedeam la ea, poate ca ma speriam ca eu mi-s paranoia, dar daca am vazut..m-am linistit!!!Pupam Vladutzul
Si noi cu masaj la labutze de cand le-am avut in ghips, eu sper sa fie bine pt ca m-a enervat rau dr ortoped si nu m-am mai dus la control, noroc ca a venit o dr. noua din Iasi cu care am vb la tel si mi-a spus sa ma duc la 5.5 luni sa o vada sa-i faca radiografia de sold, si sa stau linistita..
Ma duc sa fac curatenie ca aseara am avut musafiri si e ca dupa razboi...nu mai zic ca s-au lafait cu prajituri, care mai de care si eu am salivat ca bebelinda...ce sa-i faci daca sunt la dieta

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Buna dimineata fetelor am iesit la raport,Serban s-a trezit la 6 am incercat eu sa nu il bag in seama dar a inceput sa vb singur in patutul lui.Ooka dar fontanela cum ii ca eu la Serban nu ii mai dau Vigantol ca aproape i s-a inchis fontanela.Ieri am fost la cumparaturi ca a trebuit sa ii iau cadou nasei noastre ,ca noi am avut botezul si asa se obisnuieste dupa botez.
Ce trebuie sa fac ca sa fie si comoara mea in tabelul vostru!
la toate
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

fontanela cica e bine ca oricum tb sa se inchida pana cind face un an jumate ca cica asa le creste capu si implicit creieru

amu daca la al tau s-o inchis nu dispera ca sotului meu tot asa i s-a inchis repede si s-a dus maicasa cu el la doctor disperata ca ramane prost ca nu ii mai creste creieru, si doctoru i-a spus, ca tocma acu daca n-are loc sa creasca o sa se incretzeasca mai abitir

ps defecte are da prost nu-i

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA - nu e nici o regula cu masajul asta, decat sa faci miscarile corect. Cu putina crema, ca sa alunece bine. Eu ii faceam cam cand imi aminteam, asa, cat consideram eu ca e suficient, mai schimbam labuta... Eu zic ca daca ii faci de tgrei ori pe zi cate cateva minute e mai mult decat suficient. Si la Eliza era mai pronuntata pozitia la una din labute. In afara de masajul talpitei, trebuia sa masez si gamba, pe spatele piciorului, de jos in sus, apasand cu degetul mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata! Raportam prima baitza la care Alexandra a ras tot timpulNu mi-a venit sa cred.
DANA, flicitari ptr printesa somnoroasa, ce bine ca doarme toata noaptea fara sa-ti mai dea desteptarea. Noi abia ne-m trezit, vad c a iesit si soarele, daca se incalzeste te sun si iesim
SIBYLLE, multa sanatate puilor tai, uite si un pupic mare sa se faca bine
LADYMINA, orez cu lapte zici, yamiiiiCu dulceata de visine deasupra se poate ca mi-e o poftaaaaaaa!
OOKA, tinem pumnii poate nu ajungeti la ghetuta ghipsata, poate o sa se rezolve doar cu masaj
MCOCA , sa-ti fie de bine vacanta!
DIARUX, programul Alexandrei este identic cu al lui AndreiExact la aceleasi ore se trezeste ptr papa.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Multumesc fetelor pentru rapunsuri,azi ii cumpar ori milupa ori humana,mai vad eu,si daca nu-i place schimbam.Nu mi-e frica sa le schimb,stiu ca nu pateste nimic,doar ca sunt trista,sincer ma asteptam sa ia mai bine in greutate,mai ales ca am inceput si diversificarea.Nu stiu unde gresesc

Si Timi are cojite,aseara cu 10 minute inainte de baita am uns-o cu ulei fiert si racit,si s-a inmuiat bine.S-a curatat aproape de tot.Azi repetam procedeul.

Abia se reglase si cu kk,facea in fiecare zi,si acuma iar suntem la a treia zi fara,si cu supozitorul in fundel.Uff

Ma apuc sa-i pregatesc pranzucul,ca apoi plecam la ofta.Acuma isi face siesta scumpa mica.Tot de azi am ridicat marginile la pat,pentru ca se intoarce in toate partile zici ca e titirez,si deja de 2 ori am prins-o la margine,pe punctul de a decola.Bine ca am fost pe faza

Ile tin pumnii
Si noi proaspat vaccinate,raportez lipsa de reactii.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello
eu ieri am ramas fara net, tare greu e....parca as fi drogata cu netul asta.

alaltaieri am facut vaccinul de 4 luni si ieri Sofia a avut putina febra dar i-a trecut. eu in schimb am facut amigdalita si aproape ca am ajuns la cutite, dar ca de fiecare data, de frica probabil, imi trece si azi ma simt mai bine. eu am mai avut problema asta si am scapat ca prin minune....uf si tare repede ma termina...nici nu apuc sa-mi dau seama bine. aseara pe la 8 abia daca simteam o usoara durere in gat si pe la 12 noaptea deja erau umflate ca mingile ca abia mai puteam respira. n-am dormit toata noaptea de durere. ma duc acum sa ma intind cateva clipe cat sta bebe cumintica

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput