Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
freshanana spune:
felicic76 spune:
este prima oara cand nu resusesc sa citesc de doua zile, nush ce naiba am, dar mereu ma iau cu treaba. Acum sunt cu instalatorii in casa, am reusit sa stric minunatia de cada a lui barbatu-meu, am stricat duzele de aer si pe acolo curge apa

la intalnire a fost super, super, dar am prins o aglomeratie la plecare de m-am crucit, am plecat din restaurant la 5 fara 20 si am ajuns acasa la 6 si un sfert
, timp in care fi-mi a golit in taxi ce mai avea in biberon si a trebuit sa scot si tzitzi, iar cand am ajuns acasa uite ce am facut in primul rand
concluzii: Maria de kid este cea mai trendy domnisoara vazuta in ultimul timp
Mara de simodina este o gingasa si dulce faptura
Dimitri de Muuh va fi purtator de cuvant
Alexandru de Boo este cel mai cuminte si linistit copil
Ania de Nausica este o veverita dulce scumpa foc
Luca de musetee are o seninatate pe chip(sunt sigura ca el vorbeste doar cu ingerasii)
David de babytza are niste ochi de "sa va paziti fetele, fetelor!"
Sofia de Joy este aici
si aici intre traditie si inovatie la mine in bucatarie
ma duc sa citesc din urma
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
aly_c20 spune:
Kid, Eva, Nerantula, Tzitziri, Dyanira, Musette ...multumesc
.
Nerantula, Gruia e un scumpel si un smecheras...iti da zambete cu portia![]()
Felicic, ce baiat mare ai u! Eu cred ca foamea era prea mare si de asta isi tinea singurel sticla, nu a mai avut rabdare sa vina mama!
Kid, ma bucur ca printesa ta a redescoperit ce buna a tzitzi lui mami.
Vazut poze de la intaleala...bravo voua mamici
Eva, eu cred ca Sebi ii va face curte Sofiei de Joy,chiar daca e promisa celui de al doilea bb al tau.E o dulceata de fetita
...daca bb2 al tau va fi fetita?![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Ai putea, te rog sa-mi spui de care babyphone ai? Sunt in cautare si nu stiu la care sa ma opresc. |
Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine, dar eu am din asta: http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=BV67
L-am luat de pe Bimbomarket, dar acum vad ca nu-l mai au.
E super ok, ii poti regla volumul si sensibilitea, are 2 canale, activare vocala, functioneaza cu baterii dar are si adaptoare, pt ambele unitati. Daca i se termina bateriile, piuie.
Eu sint f multumita de el si ma felicit ca n-am luat unul mai sofisticat, nu vad cu ce mi-ar fi fost mai util decit acesta.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andy.p spune:
aly
puiutzul si zic sa nu-l mai chinui.
Felicic ce dragutz ee ,cum isi tine el sticlutza
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
EvaF spune:
M-am indragostit de aceasta pozaRar am vazut asa ceva!!!su-perb!!!
Felicic, musai sa o inramezi undeva si in format mare! Pe langa calitatea fotografica inspira o candoare rara!
Iar de flacau, ce sa zic, este rupt mami lui, tot rar mi-a fost dat sa vad atata asemanare! (sper sa nu se supere Mister Dad
)
Aly, daca bb2 va fi fata, Joy sigur va avea grija sa imi faca un baiat
!![]()
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
aly_c20 spune:
acum am descifrat ce scrie pe biletul de trimitere : SINDROM BECKWITH WIEDEMANN.

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
musettepink spune:
boo stai linistita ca nu esti stresanta.Iti povestesc maine seara ce si cum
mami de alexia felicitari pt puiul in grafic.Ma bucur a ati stabilit si botezul,ati gasit nasii potriviti pt Cipri
Felicic si de flacaul tau frumos si cuminte de ce nu zici nimic,mi-a venit sa-l mananc cand l-am vazut cum isi tinea el singurel bibe![]()

Daca vreti sa vedeti aici ce avalansa de 3 zambete,unul dupa altul, mi-a oferit fimiu'![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
laureta spune:

Noi suntem virusate de pe urma Inisei. Acum tusim mama si fetili, tati e tare n are nemek.
Acum mergem regulat la Medicover la control cu stetoscopul si facem a casa aerosoli 
Bianca papa putin ,urla de foame i dau lapticul repede repede trage de cateva ori si gata incepe sa rada sa gangureasca, numai sa pape nu vrea. Pare bine asa cum este deocamdata.
Eu sunt in plina cautari de jucarii, sora mea la fel cauta in Grecia jucarele sa i faca toate mofturile lui Inisa![]()
Oare la noi este magazinul Jumbo? Sau este alt magazin maaaare numai cu jucarii?
Merg sa citesc ce ati scris
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Ankussa spune:
Aly nu-ti mai fa atatea griji ca nu cred ca e nimic din ce zici tu. Am vrut sa-ti scriu de atatea ori si m-am luat cu altele, soacra-mea mi-a spus ca unul din cumnati avea 9 kilograme la 3 luni si hranit exclusiv cu lapte de la san.Cand l-a nascut avea vreo 4 kile si ceva, cat avea puiul tau la nastere? Acum cumnatul are 35 ani e sanatos tun si nu a fost deloc un copil obez. Din cate am citit despre acest sindrom ar trebui sa aiba si alte simptome (limbuta marita, defect al peretelui abdominal etc). http://ghr.nlm.nih.gov/condition=beckwithwiedemannsyndrome.
Stai linistita, ai un pui adorabil (sfatul meu e sa nu-l mai ridici asa in sus - unchii mei mi-au facut asta cativa ani cand eram bb si mai marisoara si mi s-a cam deplasat sternul, dar deh le era drag de mine, acum e totul ok dar m-au dus ai mei la mare vreo 8 ani la rand).
Pup 

Alexandru