Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Cuscra multumim de urari!!!!Acum juma de ora a mai facut o criza de plans eu cred ca plange dupa Andreea.Sa puneti pozele de la botez poate ne mai trece
Andy multumim de urari!
Aly si pe mine ma bate gandul sa ii fac niste analize tot din cauza ca e prea gras sau poate mi se pare mie!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Nerantula am vazut si eu pozele cu ursul si soriceii,super dar se pare ca pe Gruia nu-l prea interesau ca dormea ca un urs![]()
Aly eu zic sa faci ce iti zice instinctul tau de mama,daca tu simti ca bebe e sanatos si nu are nevoie de analize atuni faci f bine.
Andy se pare ca nu mai ai scapare,Alexia e cu ochii pe tine![]()
Babytza unde esti?????
eu pe Luca nu mai reusesc sa-l dau jos din leagan,daca il las sta acolo si 3 ore legate,doarme ca un prunc
dar nu-l tin niciodata atat pt ca am obsesia ca ii dauneaza la coloana.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Care-i treaba cu (,) conferintele? Se tin regulat sau a fost doar duminica trecuta? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
Nu stiu sa fie vreo periodicitate, dar nu parea nici prima de acest gen. Oricum, subiectele abordate nu au prezentat nici o noutate pentru mine (ca si pentru voi), in principal a fost vorba de alaptare (continutul cursului ei pe care il avem si noi pe aici).
A mai fost o promovare a vaccinurilor (toate!!) si o alta doctorita a prezentat ceva despre diversificare, insa era prea fan borcanele Hipp si n-am luat-o prea in serios.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
musettepink spune:
boo si noi facem in continuare kk cu muci si inca nu i-am facut analiza.Dr ne-a zis tot de medlife,in alta parte cred ca mai poti face la cantacuzino.maine vine sa-l vada si o sa vad ce zice si de aspectul asta.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 aaaaaaa...am uitat sa va spun ca Erik doarme numai pe burtica...in orice alta pozitie l-as pune nu doarme mai mult de 10 min....la inceput mi-a fost teama dar acum m-am mai linistit...de la 6 sapt doarme in camera lui in patut si e super ok i pt el si pt noi....l-am mai luat intr-o noapte in pat si a fost agitat toata noaptea si nici eu nu m-am odihnit...e super ok cu baby phone-ul...ultimul pe care l-am achizitioant are foarte mare sensibilitate...sunt multumita ca-mi arata si temperatura din camera lui... POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Ai putea, te rog sa-mi spui de care babyphone ai? Sunt in cautare si nu stiu la care sa ma opresc.
Mersi mult!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
alexa si mami spune:
saluty mamici si bebici!
super pozele de la intilneala
am facut si noi o luna acu' 2 zile, drept pt care am fost la dr la evaluare. e bine dezvoltat si are 4300g. cit a luat daca la nastere a avut 3350 si la externare 3150?
am programat si botezul pe 27 dec
ceva intim cu familia si citiva prieteni.
nerantula, io ma declar
de gruia cel serios.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui musettepink Nerantula am vazut si eu pozele cu ursul si soriceii,super dar se pare ca pe Gruia nu-l prea interesau ca dormea ca un urs Minunea a venit! ![]() de Luca Nicolae |
Daaaaaaaa, a fost surprinzator si pentru mine
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Boo spune:
| citat din mesajul lui freshanana nerantula tb sa ii fac sumar de urina si urocultura ca exista posibilitatea ca bb sa aiba o infectie urinara care impiedica cresterea in greutate a bbilor am luat deja punguta cu buretel, tb doar sa ma apuc sa ii aplic pe putzulica poze printisor |
Asta ce infectie mai e ??? Si eu trebuia sa-i fac urocultura si nu i-am mai facut data trecuta ca mi s-a parut mult prea complicat cu punguta + ca nu ii iesise nimic la coprocultura.
Deci cum recoltez pipi ? ca punguta am
Boo spune:
| citat din mesajul lui musettepink boo si noi facem in continuare kk cu muci si inca nu i-am facut analiza.Dr ne-a zis tot de medlife,in alta parte cred ca mai poti face la cantacuzino.maine vine sa-l vada si o sa vad ce zice si de aspectul asta. Minunea a venit! ![]() de Luca Nicolae |
te rog mult sa-mi zici si mie ce ti-a spus legat de muci. stiu ca devin stresanta dar ma obsedeaza.