Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc foooooarte mult
incepusem sa-mi fac griji mari.........

mi se pare asa de maare

va multumesc mult de tot
si al meu ragaie.... si are gaze si elimina scaune cu mult zgomot hihi
am zis ca unde ies cu el asa zgomotos?

multa sanatate tuturor pupici multi

Banu foaaaarte fericita cu Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nausica, Nerantula, multumesc de raspunsuri, fetelor!

Am comandat deja scaunul care imi convine

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna seara!

Am fost azi la al 5 lea pediatru in 3 luni! Concluzia "Eu zic ca e un copil perfect sanatos;daca e hranit doar cu san, poate sa aiba si 20 kg, nu e vorba de obezitate.Insa totusi as vrea sa i facem niste analize."

Acum va rog sa mi raspundeti sincer...credeti ca sunt o mama denaturata, care nu se gandeste la binele copilului ei daca refuz sa merg din nou la analize si eco abdominala, in conditiile in care acum o luna juma am facut toate acestea si au iesit perfecte?
Am zis ca voi merge la un particular pentru o eco abdominala, dar nu mai vreau sa mi intepe iar puiutzul

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eva scaunelul cu inel este pentru peste 6 luni pentru ca bebelusul trebuie sa stea bine in fund... Daca il fortezi cumva mai devreme nu e bine pentru coloana & co.

Eu sunt happy, Maria a papat numai la san azi si e un super succes pentru mine, sa vedem cat o tine. Va pup si m-am delectat cu pozele voastre!

Nikolici ma bucur ca ai rezolvat cu verigheta. Uff. tare neplacut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nerantula tb sa ii fac sumar de urina si urocultura ca exista posibilitatea ca bb sa aiba o infectie urinara care impiedica cresterea in greutate a bbilor
am luat deja punguta cu buretel, tb doar sa ma apuc sa ii aplic pe putzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aly eu zic ca e perfect normal daca acum o luna ti-au iesit bine analizele. baiat bine facut si sanatos!

Fresh sper sa fie ok flacaul si sa nu aiba infectie urinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Eva scaunelul cu inel este pentru peste 6 luni pentru ca bebelusul trebuie sa stea bine in fund... Daca il fortezi cumva mai devreme nu e bine pentru coloana & co.

Kid, multumescNu l-am comandat pe acela ci pe cel unde sta intins, inclinat!Pe acela il iau cand crestem!

Aly_c, ooofff, medicii astia bajbaie rau de tot! Tu fa cum iti dicteaza inima!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

nerantula tb sa ii fac sumar de urina si urocultura ca exista posibilitatea ca bb sa aiba o infectie urinara care impiedica cresterea in greutate a bbilor
am luat deja punguta cu buretel, tb doar sa ma apuc sa ii aplic pe putzulica

poze printisor

parca vad ca ma paste si pe mine asta ...
cum se face recoltarea in punguta cu buretel?

Aly, dupa cum vezi noi avem aceeasi problema, dar la capatul celalalt ... nu se pune problema ca esti denaturata, poate mamici diferita ar actiona diferit, asta nu o face pe una mai buna sau alta 'denaturata'.
Despre Sebisor eu cred ca e sanatos tun! Am fost duminica la conferinta lui Culcer de la Palatul Copiilor si se proiectau poze cu copilasi grasuni hraniti la san si ea spunea ca obezitatea bebelusilor alaptati exclusiv este singura care nu se pastreaza mai tarziu, asa ca nu-ti mai face griji!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Aly, daca ar fi alte analize fata de primele poate le-as face...daca ar fi aceleasi nu vad rostul, pentru ca si daca le-a dat alt doctor nu au cum sa fie interpretate diferit de fiecare medic la care te duci.
Desi nu sunt medic eu incerc sa inteleg chiar si singura (a se citi cu ajutorul netului)de ce mi se dau anumite analize. Si cand nu le vad de nici o culoare sensul nu le fac daca nu am incredere deplina in doctor!
Noi de ex am ajuns intr-o seara la camera de garda si am dat de un dr despre care am mai povestit (sa nu mananc smantana si oua) si care ne-a zis sa ne prezentam urgent a doua zi la el sa ne ia bilirubina ca are icter si nu e normal sa aiba icter la matusalemica varsta de o luna fara un pic...si ne-am dus frumos acasa si nici ca ne-am mai intors pentru ca nu vedeam sensul.....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am fost duminica la conferinta lui Culcer de la Palatul Copiilor si se proiectau poze cu copilasi grasuni hraniti la san si ea spunea ca obezitatea bebelusilor alaptati exclusiv este singura care nu se pastreaza mai tarziu, asa ca nu-ti mai face griji!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Care-i treaba cu (,) conferintele?
Se tin regulat sau a fost doar duminica trecuta?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput