Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya la multi ani lui ginerica!!!
sa treaca supararea.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Fetelor azi Alexia e ceva de speriat..nu vrea numa si numa in brate,adoarme o pun jos se trezeste in 5 min.A venit soacra-mea am zis ca fug la cumparaturi...nici vorba,cum am iesit din camera da-i la plans,n-am mai mers

Andrei de Dya sa cresteti mari si sanatosi

CD eu cred ca ei plang unul dupa celalalt

Anca CArla e o scumpa,m-ati innebunit cu costumasele de Craciun sunt superbi bbeii

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, ce ochi albastri am vazuuuuut! Credeti ca vor ramane asa, are cu cine semana? Gruia ii are albastri inchis acum, insa eu ii am caprui inchis, taica'su verzi-caprui, nu prea ar avea de unde mosteni, insa eu tot sper
Ursul la care l-am pozat pe Gruia e bestial, de fapt nu atat el, cat soriceii care se tot catara pe el, sunt haiosi rau de tot!
freshanana, ce analize la urina faceti si de ce? Nici noi nu vom dubla greutatea de la nastere la 4 luni clar, am mari indoieli ca vom reusi la 5 luni, dar nu disper, pana acum pare sanatos.
Numai cu kaki am inceput sa am niste nelinisti, nu stiu sigur daca are diaree, nu-mi dau seama ca se absoarbe in scutec, dar ce se vede nu mai are nici o consistenta, nici macar nu-l mai murdareste pe fundulet ... e diaree? Ca dureaza de cateva zile ...
CD, si Gruia a udat aseara si sacul de dormit, si patutul, mi-am amintit sa-i pun putzulica in sus in scutec si s-a produs .. inundatia. Noi peste salteluta de cocos avem o protectie de saltea si nu a ajuns udatura la saltea.
Giulianna, , asa ne creste inima la complimente asa inflacarate

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Nausica, avem scoica, nu l-am pus decat o data pe Gruia in ea, respectiv ieri cand am fost doar cu mama la cumparaturi, a dormit tot timpul, cam o ora si ceva, insa mie nu mi se pare deloc confortabil in ea. Poate m-am obisnuit sa-l vad numai lungit, nu stiu ce sa zic. Scoica se prinde relativ usor in masina, adica e o baza care ramane tot timpul fixata pe bancheta, iar eu vin doar cu cosuletul si il fixez in baza.
Oricum, imi imaginez ca toata iesirea la Capriciosa dureaza mai mult de 2 ore, nu?
Vezi ca linkul de la cearsaful-husa a fost suprascris cu 'reclama'.

Giulianna, foarte, foarte smecher Ion Cristoiu jr. Si daca ar fi fost fetita, sigur ii cadeau cu tronc lui Gruia buzitele si ochisorii aceia! (Asa i-au cazut cu tronc maica'sii )

Eva, si nous ne ramasese mica salteluta Easy Bath, insa se si stricase, se rarise, se scamosase, era uratica. Am trecut la suport de cadita, ceva asemanator cu al Nausicai: http://www.l i f e b a b y .r o/product_info/p-ok-baby-suport-ergonomic-pentru-cada-buddy-860
La scutecele suntem tot la Huggies Premium no. 3, dar aseara am patit-o, din pacate..

Dyanira, la multe lunite Andreiutului si cat mai senine si jucause!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

chiar nu e nimeni care poate sa-mi raspunda?

bebeii vostri tot cu abdomenul mare erau ?
e normal ?

Banu foaaaarte fericita cu Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ce bebei frumosi am vazut in poze... Anca eu propun sa o facem pe Carla fotomodel, asa frumos sta ea sa fie pozata si are niste ochi bestiali !!

Nerantula si eu am aceeasi problema cu kk-ul. E moale mereu, se absoarbe direct si mai e si cu muci. Hai ca v-am exasperat deja. Dar chiar am o problema. Dr mi-a zis ca daca e doar moale (asta in conditiile in care eu ii dau doar san) e ok ! Partea nespa sunt mucii.

Din ciclul "ce mi s-a mai intamplat la plimbare cu copilul" azi erau sa-mi fure telefonul !! M-a abordat un tigan pe strada sa ma intrebe in ce directie sa o ia ca sa ajunge nu-stiu-unde. Si cat am vorbit eu cu el altul pe partea ailalta mi-a umblat in geanta de la carut, ca doar cu aia umblu si acolo aveam telefonul intr-un buzunar. Nu stiu cum m-am prins dupa ce a plecat "interlocutorul" meu ca e ceva in neregula, si m-am intors dupa ei. M-au vazut ca m-am intors si atunci mi-au pus telefonul jos pe trotuar si au luat-o la fuga. Nu stiu nici acum de ce n-or fi fugit cu telefonul ca doar eram doar eu pe strada, dar bine ca l-au lasat. Asa ca inca am obiectul muncii !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Banu mie si acum mi se pare ca Alex e ca un butoi dupa ce mananca, dar cred ca e din cauza aerului pe care il inghite. Ca dupa ce ragaie sau se partzaie devine mai suplu ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

e normal ?

Banu, si pe mine ma mira uneori cat de mare e burtica, fata de restul corpusorului dar, in afara de paranoia maica-mii, (is setata pe 'ignore' la toate prapastiile pe care le mai debiteaza, din seria: nu vede copilul, nu e laptele bun, nu ai lapte destul, se uita crucis, etc.) nu m-a preocupat in nici un fel, presupun ca e normal asa.

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

e normal ?

Banu si Edi al meu avea abdomenul tare...cand a venit pediatra acasa mi-a spus ca inghite foarte mult aer cand mananca si sa-l pun de mai multe ori pe zi sa ragaie...nu nunai dupa ce mananca. Il puneam si stii cate gaze scoteaaa? Ma speriam, mai rau ca un om mare.
Incet incet s-a reglat, acum nu mai avem problema asta.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Banu alexia si acum are burta ca un balon dupa ce mananca si ragaie de ff multe ori si la o ora dupa ce a mancat.

Boo 'faina' intamplare..bine ca ti l-au dat inapoi

Giulianna apucai sa vad si eu poze de copil superb,sa-ti traiasca

Fresh multa sanatate

Nerantula ce scump e Gruia langa ditai ursuuu!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput