Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Eva, pentru ca tu ai caditza ca a mea, tind sa cred ca aceasta i-a ramas mica, nu saltelutza. Noi n-am avut caditza, am avut scaunel de la inceput, si acum de-abia mai incape fata in caditza. Scaunelul nostru e mic de tot, e un model ieftin pe care l-am luat de la Baby Expo, isi face super treaba, DAR la caditza asta de la Ikea ramine foarte putin loc in jur si, ca sa poti spala copilul ca lumea trebuie sa pui multa multa apa in cada. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Ai vreo poza cu Ania la baie? Sa vada si ochiu' meu cum se sta in scaunel, asa mici pot sta in el? Am vazut pe babycomfort un model.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Eva, pentru ca tu ai caditza ca a mea, tind sa cred ca aceasta i-a ramas mica, nu saltelutza. Noi n-am avut caditza, am avut scaunel de la inceput, si acum de-abia mai incape fata in caditza. Scaunelul nostru e mic de tot, e un model ieftin pe care l-am luat de la Baby Expo, isi face super treaba, DAR la caditza asta de la Ikea ramine foarte putin loc in jur si, ca sa poti spala copilul ca lumea trebuie sa pui multa multa apa in cada. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
I-au ramas mici amandoua!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
dyanira spune:
Anca multumim pt urari!Si Andrei plange la fel neconsolat nu mai stiu ce sa fac
.Maine avem programare la dr sa vedem daca nu e altceva.Si sa vedem dimensiunile de la 3 luni!
Bitza ma bucur ca la voi e mai bine
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
CD27 spune:

La Multe lunite Andrei

Dya
si Mikul plange nu stiu ce are, eu sper sa ii treaca acum ca nu mai e deranjat la burtica, nici in brate nu mai vrea nene, il pun in pat, in balansoar, pe canapea, in brate si tot asa, intr-un tarziu adoarme, de oboseala vorba ta, asa ca...rabdare
Mie mi=a rupt spatele, a inceput sa ma doara in ceafa si cand ma uit in jos
, e nasola treaba
Anca ce ursulet frumos
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
musettepink spune:
nausica as vrea si eu o poza cu Ania in scaunelul de baie,te rog
,ca sa ma dumiresc cum sta si de care model ai.Vazut poze cu ea,f frumoase dar oricum eu am avut placerea de a o vedea si in realitate!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
EvaF spune:
scaunelul asta cum o fi? http://www.c h i c b e b e. r o/products/4293-tigex_excellence_scaun_pentru_baie_cu_inel.mbs
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
dyanira spune:
CD el e agitat cred si din cauza dintilor!!!!I se vad deja cei 2 dinti de jos sunt pregatiti sa iasa, gingia e inflamata, saliveaza din abundenta si musca orice plus ca nu suporta sa il atingi acolo la gingie.Se pare ca are toate simptomele sa vedem ce o zice maine dr.Inca nu i-am dat cu nici un fel de gel astept recomandarea dr.
Il 
pe Mikul si speram sa fie mai bine!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nausica spune:
Giulianna, Musette, spre rusinea mea, nu am poze cu Ania la baitza. Dar am sa-i fac diseara si o sa le pun. De stat, sta f bine in el. Dar are si scaunelul avantaje si dezavantaje.
De exemplu, la tipul meu de scaunel, combinat cu tipul meu de cadita (i.e. relativ mica) e mai greu s-o speli pe spate, adica pentru faza asta + cea a clatitului trebuie sa scoti scaunelul din cadita. Suna a nimica toata, dar ventuzele alea blestemate se lipesc in asa hal incit se lasa, de fiecare data, cu injuraturi printre buze. Si de faianta se lipeste tare de tot, ca eu asa il "stochez" - vertical, lipit de faianta.
Le spuneam fetelor, la intilnire, ca marti seara al meu a fost plecat pina tirziu si a trebuit sa-i fac eu singura baie Aniei. Si metoda mea a fost ca am pus copilul in scaunel (in cadita) si am spalat-o frumusel pe fata, pe cap, pe piept si pe labutze, apoi, dupa ce am reusit sa desprind ventuzele, am pus copilul, CU TOT cu scaunel, in cada mare, am luat-o in mina, am spalat-o pe spate, am asezat-o la loc in scaunel si am clatit-o bine cu dusul.
Ei, fata mea n-a zis nici pis cit a durat toata procedura asta, dimpotriva, a avut o mutra incintata all along, a si gingurit. Probabil pt. ca eu, in sminteala mea, am fost foarte sigura pe mine. Asta pt ca nu ma vedea nimeni. ![]()
O sa pun diseara poze si atunci poate o sa vizualizati toata scena.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF scaunelul asta cum o fi? http://www.c h i c b e b e. r o/products/ |
Eva, scaunelul asta e pt copii mai mari, care pot sta deja in funduletz. De asta si e recomandat peste 6 luni.
al meu e asa: http://www.b e b e l u s u l tau.ro/detalii.php?cod=LF17
dar parca mai bun mi s-ar parea mie acum asta: http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=JN92
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Banu2268 spune:
buna mamaicilor ce mai faceti? Sper catoate sunteti bine
eu n-am intrat de mult...
dar am cateva intrebari daca ar putea cineva sa-mi raspunda va rog
bebele meu are 5 saptamani si parca de fiecare data dupa ce mananca are abdomenul mare... sau mie mi se pare mai mare, ii scot cu greu aerul din burtica dupa ce mananca. e normal oare? in rest e foarte cuminte doarme nu plange excesiv dar eu tot imi fac griji....
multumesc
va pup
Banu foaaaarte fericita cu Salih