Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom
Vaaaaai cat poate fi de frumos!!! Si ce buzite are!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Stiam ca am facut cea mai buna alegere!!!! il pupam cu drag! ![]() ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Wow cuscra ce surpriza placuta!
Multumim, pupam si noi si pentru Dariutza o

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CD27
Cand ai strigat ca eu n-am auzit! Prezent si stau in Militari! ![]() Hi hi, poate ne vedem la jumatatea drumului ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Nu astazi draguta, poate maine daca mai e valabila invitatia.
O astept pe maica-mea pe la mine si nu poci ca sa plec :)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
anca81 spune:
Eva, multumim mult
,
lui Luca din partea Carlei.
Giulianna, e adorabil pustiul tau 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ramonzca79 spune:
neata si de la noi....cam tarziu dar...speram ca se accepta...
vazut poze de la "marea adunare"...superrrrrrr....vreau si eu la Bucuresti....eu chiar m-as muta inapoi insa sotul nici nu vrea sa auda.....mi-e dor de Buc...sper ca in perioada Craciunului cand voi merge la parinti in Ploiesti sa dau o fuga intr-o seara sa ma plimb pe Magheru...
subscriu la ce spunea Eva...cand ma uit la puiul meu simt ca ma topesc..nu de putine ori ma trezesc plangand si multumind lui Dumnezeu pentru acest dar fara pret....sambata trecuta la binecuvantarea lui eram hotarata sa nu "ud coada pisicii" insa cand preotul a amintit de ranile trecutului facand referire la sarcina pierduta anul trecut nu m-am putut abtine.....
Carla ai o scumpete....si eu am sperat la "albastrele" pt puiutul meu ca mostenire de la soacra dar se pare ca el vrea sa semene cu mami la ochi...caprui
gata...ma duc sa-l imbrac pe d-l Erik...si mergem in oras la cumparaturi....deseara gatim....iar il obosesc saracutul....il tarnui peste tot....sa vedeti ce rad altii la semafoare cand ma vad intoarsa de tot in spate si cu biberonul cu ceai in gura pruncului...de obicei doarme in masina dar cand i se face foame si eu sunt in trafic e tragedie....de multe ori stau cu o mana pe volan si cealalata in spate pe el... asta e....vreau sa fie obisnuit pt ca noi calatorim destul de mult cu masina.....Cand plecam in familie...se imbraca sotul...apoi il imbrac pe Erik care bineinteles se pune pe urlat si dupa ce coboara ei la masina ma imbrac si eu.. pana cobor eu..tati face ture prin cartier...si in 3 min pruncul doarme ca un pisoi...
apropo de mancare...vin si eu cu o intrebare mai tarziu....dar....ce mai mancati fetelor??
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
CD27 spune:
am poze cu Edy i tine jucaria in mana,
Miku nu vrea sa tina jucarii
si mama vroia sa vina, dar i-am zis ca mergem dupa mos, hi hi, maine avem party
, dar ne vedem si noi cu baietzeii intr-o zi cand e frumos afara![]()
Mi-a facut o surpriza mirositoare, ma duc sa vad ce efect a avut/n-a avut ceaiul meu de menta![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
dyanira spune:
Salutari si de la noi!
Azi am implinit si noi 3 luni!!!Nocom multumim de urari!
Fetelor sunt tare necajita, puseul asta sau ce o fi nu se mai termina, copilul meu cand e treaz sta cam 20 de minute cuminte si apoi se pune pe urlat si nu il pot consola nicicum pana cand adoarme de obosit!Si tot asa face si ajunge sa doarma destul de mult ziua iar noaptea nu mai are chef de somn aseara la 1 nu vroia sa doarma!!!

Se pare ca baby blues e mai puternica ca niciodata!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Dyanira, si noi am avut o perioada plina de lacrimi la 3 luni 

, cam 2 saptamani a tinut. Seara era dezastru, plangea chiar daca o tineam in brate si o plimbam prin casa, saracuta de ea. Multa, multa rabdare 

Andrei si la cat mai multe lunite.
Ramo, multumesc 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Am pus niste poze www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082352056/" target="_blank">nou-noute |
Mai, mai, ce baiat frumos. Ce guritza are el! Si ce intzolit e! F.f. smecher.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
_giulianna_ spune:
Am primit acum pe mail o oferta de la Miniblu. Daca intereseaza pe cineva, in perioada 22 Nov - 31 Dec la fiecare bon de 200 RON primesti cadou un card in valoare de 50 RON (cardul se va folosi in aceeasi zi la cumparaturi)
Eu zic ca e o oferta buna!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Fetelor, noua saltelutza Easy Bath ne-a ramas mica, nah, avem 3 luni (lunea viit!!) si vreo 65 cm. Vreau sa ii iau un scaunel de baie, care e mai bun? Ce imi recomandati? |
Eva, pentru ca tu ai caditza ca a mea, tind sa cred ca aceasta i-a ramas mica, nu saltelutza. Noi n-am avut caditza, am avut scaunel de la inceput, si acum de-abia mai incape fata in caditza.
Scaunelul nostru e mic de tot, e un model ieftin pe care l-am luat de la Baby Expo, isi face super treaba, DAR la caditza asta de la Ikea ramine foarte putin loc in jur si, ca sa poti spala copilul ca lumea trebuie sa pui multa multa apa in cada.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)