Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Moni, multumim de oferta, dar avem de carat si ditamai hondrobeia de carut, nu stiu daca te putem incurca cu el, partea cu rotile abia o inghesui la mine in masina

Nerantula, daca ai cosuletz de masina si daca lui Gruia ii place sa stea in el 1,5 - 2 ore, nu are rost sa mai iei si caruciorul. Believe it or not, eu am luat caruciorul pentru ca prinderea cosuletului de masina mi se pare o chestie muuult prea complicata. Pur si simplu nu mai am spatiu pe hard-disk pentru chestia asta. Asa ca mi-l prinde sotul acasa si gata.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

CD, noi punem o aleza sub cearceaf....e mai simplu decat sa ude salteaua...

sau puteti sa folositi un cearsaf-husa impermeabil. Eu am unul de la Bebe Bleu, din asta si e foarte bun.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

nu credeam ca o sa ma bucur ca e maica'mea aici, dar deja am 2 victorii importante: 1. piti a dormit a doua noapte de la ora 10 pana la 5 dimineata, asta de cand doarme langa maica'mea, 2. maica'mea lasa copilul fara caciulita prin casa.

Cred ca a functionat tonul ala, chiar daca ziceam ca il folosesc si pentru andreea si pentru mama si pentru tata si pentru pisica.

Foarte foarte frumoase toate mamicile de la intalnire, si cred ca intalnirile astea sunt un tratament foarte bun pentru un moral scazut.
Sigur o sa fac tot posibilul sa ajung si eu cand o sa vin in bucuresti. Probabil la primavara cand ne linistim si noi.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am pus niste poze www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082352056/" target="_blank">nou-noute

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD eu stau in sectorul 1. Am depus actele tot in octombrie si tre sa ma duc pe 9, 10 sau 11 decembrie pt trusou si prima de nastere , iar alocatia nu mi-a venit la posta in oiembrie si zicea tanti aa ca sigur intra in decembrie, pe 15. Pt indemnizatie abia ieri am depus....

Eu azi am avut o surproza super placuta. Mi-au bagat de la servici banii de prima de nastere si am avut ce sparge, am si plecat sa cumpar cadouri de craciun....

Oau ce poze super!!! Data viitoare ne bagam si noi!!!

IRINA ALEXANDRA de clau_geo

ANDREI TUDOR de dyanira

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

[quote]citat din mesajul lui CD27

Tzitziri stai in sectorul 6? Unde? Cred ca si Drumul Taberei e in sect 6, de ce nu ai raspuns prezent cand am strigat la apel vecine?! reao, nu vrei sa ne vezi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Cand ai strigat ca eu n-am auzit! Prezent si stau in Militari!

Hi hi, poate ne vedem la jumatatea drumului, mall nu e la jumatate? ca vreau sa merg mai tarziu sa il caut pe Mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Am pus niste poze www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082352056/" target="_blank">nou-noute

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Vaaaaai cat poate fi de frumos!!! Si ce buzite are!!!!
Stiam ca am facut cea mai buna alegere!!!! il pupam cu drag!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vroiam sa va spun ca a trecut saptamana, si asa cum am zis, am facut testul Huggies nr3! Au trecut testul, copilul nu s-a udat nici macar o singura data intr_o saptamana! Patutzul nici atat! Oricum si noi avem in patut oun cearsaf impermeabil, de la b a b y c om f o r t.

Deci, tind sa cred ca sunt doua tipuri de Huggies, cum am mai zis, ca astia vad ca sunt exact la fel ca nr 2 in calitate, pe noi ne-au fidelizat, clar!

Fetelor, noua saltelutza Easy Bath ne-a ramas mica, nah, avem 3 luni (lunea viit!!) si vreo 65 cm. Vreau sa ii iau un scaunel de baie, care e mai bun? Ce imi recomandati?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ah, mi-am adus aminte. Ramode ce zici ca pastilele de ablactatie au reactii adverse?? Eu am luat ca na, nu avea rost sa ma lase asa si mi-au zis toti doctorii ca nu au nici o repercursiune sau reactie adversa. Zi-mi si mie please ca m-am cam speriat.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

moni nu te speria, eu am citit de ele pe topicul de la feminaa intim si zicea careva ca ar fi, dar pprobabil ca e ca in cazul anticonceptionalor, la unele are reactii la altele nu. Ma multe nu-mi aduc aminte acum si imi pare rau ca te-am speriat. Voiam mai degraba sa subliniez ca se iau la sfatul medicului.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom si eu tot pe 10 trebuie sa merg pentru trusou, banii de la munca...s-au cam dus de ceva timp, au fost de treaba, mi-au dat in octombrie, dar acum trebuie sa verific pentru ca astept alti bani, am implinit 3 ani de cand lucrez la ei si astept o prima

Da cred ca trebuie sa iau o protectie de saltea, nu ma asteptam sa faca asa ceva cu pampersul la fund

Eu am o mare problema, saptamana trecuta cand am fost la munca, sa duc medicalu,l au sarit sefii pe mine sa le spun cand ma intorc ca au mare nevoie de mine si ca vor sa stie, eu initial le spusesem ca ma intorc in ianuarie, dar situatia s-a schimbat, nu stiu cand a trecut timpul, vreau sa stau cu Miku acasa, dar nu stiu cum sa le spun, au fost intelgatori si mi-e rusine sa ii las balta acum cand au nevoie dar.....eu vreau sa stau cu piciul meu

Mergi la inceput