Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

aaaaaaa...am uitat sa va spun ca Erik doarme numai pe burtica...in orice alta pozitie l-as pune nu doarme mai mult de 10 min....la inceput mi-a fost teama dar acum m-am mai linistit...de la 6 sapt doarme in camera lui in patut si e super ok i pt el si pt noi....l-am mai luat intr-o noapte in pat si a fost agitat toata noaptea si nici eu nu m-am odihnit...e super ok cu baby phone-ul...ultimul pe care l-am achizitioant are foarte mare sensibilitate...sunt multumita ca-mi arata si temperatura din camera lui...

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Ai putea, te rog sa-mi spui de care babyphone ai? Sunt in cautare si nu stiu la care sa ma opresc.

Mersi mult!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Am avut unul de la "primii pasi" primit cadou dar s-a stricat in 2 saptamani. Am mers la magazinul Brendon din Ungaria pt a-l cumpara pe-asta http://www.be be lu su lt au.ro/detalii.php?cod=AV111 ...era la 230 ron dar una dintre vanzatoare vorbea romanaeste si mi l-a recomandatpe-asta http://www.b e b e l u s u l tau. ro/detalii.php?cod=AN02...erau la acelasi pret dar mi-a spus ca e mai ok...sunt fabricate in Canada. Eu sunt f multumita. Exista si varianta cu senzori de respiratie. Deci Angel Care!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si eu musette. ca o ironie, cu nasii, ea este o verisoara de'a mea, fata nasului meu de botez. amindoi sunt niste oameni deosebiti, f saritori. la ei chiar nu ma gindisem, dar duminica au sunat-o pe mama sa o intrebe cind facem botezul si atunci mi-a picat fisa au acceptat din prima si ne-au si vizitat sa vb.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am primit un transformator si l-am legat pe direct in locul bateriilor la carusel. Am scapat de baterii
I-am aratat si lui piti cum se demonteaza caruselul, poate imi calca pe urme si se face si ea minitehnicus ca mama.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Alina felicitari pt alegerea nasilor!
Aly nu dispera, te rog! Cu siguranta Sebi e bine..mai cere pareri si altor doctori!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Alina pana la urma nasii au gasit finutul si finutul si-a gasit nasii.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am aparut si eu azi pe la spartul targului . Am avut o zi fffff draguta. M-am intalnit cu gargaritza si cu bebitza ei Ari si ne-am plimbat 2 ore prin parc. Sunt niste dragute iar cea mica are niste ochisori albastri ca cerul senin de iti vine sa o papi cu totul. Am vorbit vrute si nevrute si ne-am despartit cu promisiunea ca ne mai vedem mai des si poate venim de manuta si miercuri la intalneala . Sunt doua fapturi tare frumoase, am ramas foarte impresionata

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Beeeeeeeeeeeey, da mult mai scrieti Mi-a luat ceva sa ajung la sfarsit....

Ankussa eu tot nu vad pozele tale De data asta imi da eroare, zice ca nu e poza acolo....

Anca e superba Carla ! Are niste ochi.....

Cd nu cred ca nu te va ajuta taximetristul sa iti urce in portbagaj caruciorul...Nu mai ai nicio scuza pentru sapt viitoare.

DYA sa iti traiasca puiutul!!!! La multe lunite !!!

Boo norocoaso Am patit si eua o chestie de genul asta, doar ca la mine nu a lasat telefonul.... S-a bazat pe faptul ca nu voi lasa carutul din mana sa fug dupa el si dus a fost ...

MAmi de alexa ma bucur mult de tot ca ati gasit cei mai buni nasi pentru Cipri

Musette am fost plecata de dimineata cu piciul sa ii facem poza de pasaport. Ne-au sunat de la ambasada ca a intrat in sistem CNP-ul suedez si ca ne asteapta acolo. Am ras cu lacrimi de soricel, El radea la ta-su cu gingiile cand ii faceam poza...o sa il vezi , ca pana la urma asa a lasat-o, cu un zambet de ingeras Si apoi am fost in oras sa ii caut printesei cadoul de mos Nicolae.
Apropos...a aflat mandra ca Mos Craciun nu exista...

VA pooooop pe toate si fug sa spal soricelul

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si cum a reactionat ?? Eu am fost tare suparata cand am aflat ca nu exista si mi-am dat seama ca mama m-a mintit .. Si eu am crezut mult timp, nu aveai cum sa ma convinga nimeni ca nu exista ! Revelatia am avut-o de Revolutie si eram in clasa a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetele...care aveti patut pliant...poate fi folosit ca si tarc???noi avem patut din lemn dar avem un prieten ce vrea sa ne faca ' cadou unul pliant pt a-l lua cu noi cand plecam...insa eu as vrea tarc...merita???patut pliant sau tarc???pot culca pe bebe si in tarc???sa nu radeti de mine!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Declar soricel spalat, masat, hranit si culcat !!!

Felicia e bestial piciul tau !!! Dar m-a amuzat teribil si comentariul...

Boo spre surprinderea mea , nu a fost deloc dezamagita. Adica ma asteptam si eu la o lacrima , o parere de rau...Nimik Ea e fericita ca vin cadouri oricum. Mai ales ca acum nu mai tine vrajeala cu "nu a gasit mosul..." Deja i-am facut pe plac si i-am luat ce isi dorea de mos niculae. Mi-a zis direct ca ea ar vrea un palton elegant ca al meu . Din fericire am gasit una superba la Okaidi. Abea astept sa i-o dau Si eu am fost tare dezamagita cand am aflat, dar ea nu. Bine , e si mare , eu ma mir ca nu a aflat pana acum. Aseara dupa sedinta de la scoala am intrebat-o pe mamica prietenei ei la care merge mereu daca a ei stie si cand mi-a zis ca a aflat sapt trecuta m-am prins ca si a mea stie de la ea. Asa ca am luat-o la sigur. Si mi-a zis ca a aflat ca noi suntem dar nu ii pare rau ca ea e domnisoara mare si era si cazul sa afle....

Ramonzca eu am folosit tot tarc pe post de patut la Valentina de cand a facut 6 luni. Aveam patut de lemn, era superb , dar dadea cu capul in alea de lemn si m-am hotarat sa il schimb. Dormea foarte bine in el si ii placea ca ne vedea mai bine. Dar il escalada foarte usor si ne trezeam cu ea la noi in pat Si trebuia sa ma dau noaptea jos si sa o mut la ea... Noi am tinut-o cu noi in dormitor pana la un an jumate.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput