Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alina , ma bucur nespus ca esti o admiratoare a lui Gruia, se pare ca atitudinea lui playing hard to get il face mai atractiv, stie piciul asta de mic cum sa franga inimile doamnelor si domnisoarelor
Felicitari lui Cipri pentru dezvoltarea armonioasa! Eu stiu ca plusul de greutate se calculeaza fata de cea de la externare, de fapt fata de minimul pe care l-a inregistrat. A luat ff bine pentru primele 2 luni!
Felicic, e mortal Falkone cum isi tine el biberonul! . Ai copil precoce si care stie ce vrea, bravo lui!
Aly, multumim! Nu te mai stresa, mamico, doctorilor astora asa le place sa exagereze! Sindromul respectiv are multe alte simptome in afara de o greutate mai maricica, lasa copilul in pace, asa ii sta lui bine si e un scump!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ce ziceti fetelor, faceti fata la asta ?
Cu dedicatie pentru Nerantula Pregateste-te mamico, asa o sa rada si soricelul tau !

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FelicicSuper poza cu bibe.Eu cu Ramo(300) te invitam la o plimbare in Tineretului.Nu numai pe tine...toate fetele care stau in apropiere pot veni.
Poate daca se schimba locatia cu intalnirea de miercuri venim si noi.Este mult prea departe pentru mine sa vin cu bb.Stiu f bine traficul de la acea ora, asa ca nu ma bag la asa distantza.
BabytzaPoti sa mi zici si mie ce acte ti au trebuit sa i faci pasaport bb ului...sau e in al tau pasaport?Si este aglomeratie acolo?
Pup fetele

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu 5 min. Azi am avut musafiri si a venit Mos Nicolae mai repede asta pt ca am fost tare cuminti
Am vazut poze cu Craciunita Carla cu ochi albastri o splendoare!

babytza pai nu se putea altfel, soricelul trebuie sa fie vesel chiar si in poza din pasaport Tina oricum o sa primeasca cadouri, chiar daca a aflat de conspiratie.

ramonzca o prietena de-a mea are patut pliant si bebe are 1 an si inca doarme in el si il foloseste si ca tarc. tarcul nu stiu daca se poate folosi ca pat.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

MUSETTE ce zambet frumos !!!!!!!!!!!!!!!

Nikoloci eu am fost cu piciul la pasaport. Si am avut nevoie de actele noastre de identitate si certificatul puiului. Dar noi am fost la ambasada Suediei, ca are dubla cetatenie. Dar iti spun maine dimineata si la noi la pasapoarte ce acte ai nevoie, acolo a lucrat mama si da un telefon sa vada mai exact. Asta daca intre timp nu stie alta mamica.

LE: i-am facut pasaport individual. Valentina spre exemplu a iesit de 3 ori din tara cu mama mea. Nu am bagat-o in pasaportul meu tocmai din motivul asta. Se mai duce cu mama in vacante si a fost mai simplu asa.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

MUSETTE ce zambet frumos !!!!!!!!!!!!!!!

Nikoloci eu am fost cu piciul la pasaport. Si am avut nevoie de actele noastre de identitate si certificatul puiului. Dar noi am fost la ambasada Suediei, ca are dubla cetatenie. Dar iti spun maine dimineata si la noi la pasapoarte ce acte ai nevoie, acolo a lucrat mama si da un telefon sa vada mai exact. Asta daca intre timp nu stie alta mamica.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Scuze pt confuzie Babytza
As aprecia f mult sa ma ajuti cu niste raspunsuri pt pasapoartele noastre.
In primul rand eu trebuie sa mi schimb pasaportul pe numele nou, deci daca ai putea sa intrebi si de aspectul asta.
Ce taxe tre sa platesc la Cec, atat pt mine cat si pt.bb.Poza bb se face la ei sau tre sa fac in alta parte?
Multzu mult pt ajutor, m ai scuti mult de facut zece drumuri cu bb la directia pasapoarte.
AAA si ultima intrebare, imi trebuie vreo chestie in scris de la tati ca este de acord sa fie trecuta pe pasaportul meu, ca stiu pt iesit afara cu bb imi trebuie o procura cu acordul tatalui.
Pupi

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ce ziceti fetelor, faceti fata la asta ?
Cu dedicatie pentru Nerantula Pregateste-te mamico, asa o sa rada si soricelul tau !

Soricelul meu iubit

poze

poze David

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!
Multumesc, Babytza, chiar m-am simtit super vizionand!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Scuze pt confuzie Babytza
As aprecia f mult sa ma ajuti cu niste raspunsuri pt pasapoartele noastre.
In primul rand eu trebuie sa mi schimb pasaportul pe numele nou, deci daca ai putea sa intrebi si de aspectul asta.
Ce taxe tre sa platesc la Cec, atat pt mine cat si pt.bb.Poza bb se face la ei sau tre sa fac in alta parte?
Multzu mult pt ajutor, m ai scuti mult de facut zece drumuri cu bb la directia pasapoarte.
AAA si ultima intrebare, imi trebuie vreo chestie in scris de la tati ca este de acord sa fie trecuta pe pasaportul meu, ca stiu pt iesit afara cu bb imi trebuie o procura cu acordul tatalui.
Pupi

povestea nasterii

bebe Karina

No problem
Pentru taxe iti spun maine sigur. Poza o faci acolo. Da, ai nevoie de semnatura lui tati pentru a-l trece in pasaportul tau, dar oricum de cate ori vei pleca din tara doar tu cu bebe vei avea nevoie de acea procura de la notar. Stiu sigur asta ca eu fac mereu. Ma dispera treaba asta....Chiar si cand sunteti casatoriti e necesar acest act daca pleaca doar unul dintre parinti cu bebe.
Restul detaliilor maine ca sa nu spun vreo tampenie

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

fi-miu este Duracell. S-a trezit astazi la 14, a fost afara, am stat apoi la tzitzi de nu mai curge nici un pic, am baut bibe dupa bibe si acum ne jucam nush ce sa-i mai fac sa adoarma, macar daca beam si eu o cafea adevarata, tot spalatura de ibric am beut si azi Ta-su a cedat nervos si a plecat sa se culce, urmand sa-l scol la masa (nu va spun ce bunatati am pregatit, ca ma injurati, ceva cu foi de vitza), Vlad a fost cu mine in bucatarie si a asistat, este prima oara cand nu adoarme dupa baie si pe cuvant ca-i omor iepurasul ala care-i canta de m-a exasperat (iepuras dragalas a fugit de pe imas).
imi pica ochii in gura si el este hahait si hlizit cu gura pana la urechi, nu-mi mai trebe nik, decat patul meuuuuu

nani, nani, puiul mamiiiiiii

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

si fii-mea e la fel, s-a dat la barfa si are chef de gangureala. mi-a golit ambii sani si-a regurgitat ”putin” de-a trebuit s-o schimb de toate

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput