Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003
Eu am Braun dar sunt si alte firme, acela cu un brat de inox care are la capat o lama, merge sa il bagi prin orice oala, vas sau castronul lui special. In 20 de secunde transforma orice intr-un piure fin si delicios. Eva ma refer la www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_400_PLUS" target="_blank"> asa ceva , de fapt cred ca si robotul face asta, dar e incomod sa tot murdaresti vasul ala mare pentru 100 de g de piure de legume si carnita. Cu telul nu vei reusi sa faci asa un piure fin din legume si carnita, oricat ai bate...In rest, cu steamerul nu e musai (mi-ar placea dar nu am loc si de el) dar am gasit un dispozitiv super. E un fel de oala cu sita jos care se pune peste alta oala in care fierbi apa. Pe sita de sus pui legumele care se gatesc la aburul venit de jos...Sunt super si asa, gatite exclusiv la abur, cu gust si vitamine. Cred ca se gaseste cam peste tot device-ul acesta, poate fi cumparat separat sau impreuna cu oala cu apa care se pune dedesubt.

Eu am un dita-mai robotul multifunctional, si il folosesc destul de des. Intr-adevar, la storcatorul de fructe e cam enervant ca trebuie sa faci bucati relativ mici, si mie mi-ar placea unul din ala industrial. Dar o sa incerc sa o invat pe cea mica sa manince fructele intregi, incet-incet, e importanta si pulpa. Noi asa mincam, ne dadea bunica-mea cite un sfert de mar, cite un morcov etc.

Subscriu insa la ideea ca e aiurea sa folosesti blenderul tip cana de la robot ca sa prepari un piure de fructe. Acela se foloseste mai mult pentru shake-uri. Cel mic, cu tija, e cel mai bun, eu am luat cel mai ieftin Braun si si-a facut treaba f bine.

Iar sita aceea pentru fiert in aburi eu una am luat-o de la Ikea. Se desface ca o floare si se potriveste pe fundul oricarei cratite. E f utila. Ne-a amenintat soacra cu un steamer Tefal, i-am zis sa mai astepte, sa vedem daca nu ne descurcam cu sita.

Pe mine una ma enerveaza ca, la robotii astia, mai mult stai sa speli la el dupa aceea.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Tocmai a venit sotul acasa cu un robot Tefal. Gand la gand, doar pe voi v-am intrebat de care sa iau...cu el n-am vorbit nimic.

Feli felicitari pentru achizitii. Stiam si eu de targ dar am uitat :( Poate trag o fuga maine.

Ma duc sa fac niste clatite cu mere. Pooop!

PS: am mai pus ceva poze la semnatura.

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci azi noapte, dupa ce am terminat cu alaptatul de la 2, m-am apucat de scris mesaj pe forum ... cred ca am scris vreo juma de pagina si L-AM PIERDUT ca mi s-a blocat pc-ul !!! (emoticon care-si smulge parul din cap).
Azi n-am mai apucat sa intru, iar vad ca au trecut n-shpe pagini, nu reusesc inca sa ma desprind de voi , desi aseara am avut si cu sotul o discutie pe tema dependentei mele de net, si el se simte exclus, cica am ajuns sa traiesc intr-o lume paralela .. cam are dreptate. Acum nu a ajuns inca acasa si bebe doarme in brate la mama, io am venit de la epilat, ma simt si eu o doamna si ... iar am rupt lantul pe forum.
N-am apucat sa citesc in urma, revin daca mai pot.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna mamici

Moooaaama ce vad eu aici ??? S-a deschis sezonul la petit ??

Cosmy, Denisa ati scapat si voi de vaccinel !!!

Tzitziri multumim ca te ocupi de pagina Arata minunat pagina de la odiseea vecina.

Sa stiti ca si mie mi-a zis dr sa ma abtin cu mierea cat alaptez. Nu mi-a zis ca ar fi interzis , dar m-a sfatuit mai bine nu miere...

Cosmy eu am pus o compresa cand am ajuns acasa de la vaccin si am mai pus seara la culcare. Apoi am udat-o din nou dimineata cand s-a trezit. Aseara , la o zi dupa vaccin, i-am facut masaj cu ulei dupa baita si am insistat putin in zona aia.

Cat difera sfaturile dr....Fiecare e cu varianta lui...Noi azi am iesit la plimbare, nu ne-a zis nimik de iesit dupa vaccin. Asa ca am putea sa nu ne mai miram ca fiecare stie intr-un fel. Pana la urma fiecare mamica sorteaza informatiile si alege ce crede ca e mai bine pentru puiul ei (asta in loc sa ne contrazicem si sa ne suparam).

Felicic te-ai rasfatat astazi !!! Super ! Azi mi-am scos si eu cizmele noi la plimbare Ca aseara dupa ce i-am luat Valentinei o pereche, mi-am luat si eu unele ochite de duminica prin vitrina ca era inchis . Si la ele .

Codruta bine ai revenit !!!

Simof ma bucur ca puiul e mult mai bine si nu mai esti asa suparata !!!!!!!!!!!!! Muuuuuulti pupicei

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor
voi vorbiti de intalniri, shopping-uri, targuri, epilaturi.Eu am prins radacini de fotoliul asta din fatza calc,pe care impreuna cu catzelul meu ii consider cei mai buni prieteni pana vine sotzul.
Pe mine nu ma ajuta nimeni in timpul zilei si deci in consecintza nu pot iesi fara ea....iar cu ea nu sunt pregatita.
Cred ca incep sa mi fac coditze la ce pilozitate am...am o cosmeticiana care venea acasa sa ma faca, insa ...cu bb cine sta???
Irina vorbeai de shopping-uri...huh ce vremuri bune....erau.
Sapt urmat schimb prefixul, sotzul ma intreaba ce sa mi faca cadou, caci stie ca daca nu ma intreaba nu ma nimereste si nu folosesc bunul respectiv, insa pt. prima data nu stiu ce vreau...any ideas girls???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Nu am apucat sa citesc ce ati scris astazi, de obicei sunt la zi cu tot ce discutati....

De data asta am si eu vreo 3 intrebari

- aly_c unde gasesti tu pampers baby dry? Caci eu am cautat in toate hipermarketurile, farmaciile... si nu gasesc decat active baby!! Am incercat baby dry si este muuuult mai bun! Mersi

- mie astazi mi-a venit menstruatia si am auzit ca in tipul ciclului scade lapticul!! Asa este, voi ce stiti?

mai aveam o intrebare dar am uitat. Cand imi amintesc , revin

Multumesc

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

musette: ma termina pozele cu Luca, nu cunosc alt copil care sa semene asa si cu mama si cu tata si la final sa fie EL. Va pe toti trei!
simo_ef: m-au trecut toate apele si starile posibile si imposibile cand am citit. Sunt extrem de bucuroasa ca s-a terminat totul cu bine. Multa sanatate!
irina: nu asa ca am devenit mai intelepte de cand sunte mama? mai ales cand le explicam propriilor mame ca acum NOI suntem mame? la mine a mers cu faza: Copilul meu, fac ce vreau cu el (plus responsabilul)
fresha: suntei niste superbi! frumosilor!
codruta: chiar ma intrebam ce face tizul nostru!
nerantula: incearca sa te ascunzi un pic, si eu ama avut oaresce probleme la inceput si cand bebe avea ceva, orice, si eu rezolvam problema, ma intreba : dar tu de unde stii? si ii spuneam : de la fete. Si acum ma lasa in pace si imi spune (bebe are o vanataie pe obraz, rosiatica, el are pielea alba si eu l-am pupat cu foc(de fapt l-am supt de obraz) si acum este un pic rosu, si zice: ia intreaba fetele, ai lor au?
si la mine mai merge si faza: daca nu taci din gura si ma cicalesti, iti sparg capul ca sunt lehuza

sa nu te desprinzi de noi, ca eu una sunt lehuza, da? si Haiducul mult de tot.

nikolici: mama, eu cu tine trebuie sa vem o dicutie, spune tu unde ca sa nu aflu eu unde stai Ce-i asta? cum nu poti? ma superi si navalesc cu Falkone peste voi si va scoatem din starea asta. Cum codite pe picioare? Eu asa bine ma desfasor in tinute sexy si apoi spun, nu am voie inca. Cineva turbeaza dar si eu am turbat, balon fiind, noua luni, nu?
in alta ordine de idei, ce faci pe 1 decembrie? ii dau liber la bona si vin spre voi, sa interactionam, hai in parc, hai cu taxi-ul la fete miercuri, peste 2 saptamani, dar mai bine in parc, si cu cateii. hai, fa ce ceva, ca ma inervezi rau de tot!
sfat ptr 30 de ani sau 40 ani? scuza-ma, nu stiu cati ani ai, dar iti spun cum a fost la mine: la 30 ani am vrut blana belea scurta (si este bestiala, imi place de mor, vulpe albastra cu piele si nu a costat o avere), la 40 vreau blana pana in calcaie, de nurca, de adevarat cocoana
o ultima intrebare: la mine acasa veniti?(am fotoliu si 2 calc, sa stai cu fetele pe forum)

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nerantula: incearca sa te ascunzi un pic, si eu ama avut oaresce probleme la inceput si cand bebe avea ceva, orice, si eu rezolvam problema, ma intreba : dar tu de unde stii? si ii spuneam : de la fete. Si acum ma lasa in pace si imi spune (bebe are o vanataie pe obraz, rosiatica, el are pielea alba si eu l-am pupat cu foc(de fapt l-am supt de obraz) si acum este un pic rosu, si zice: ia intreaba fetele, ai lor au?

al meu a zis ca ar fi cea mai mare tortura pentru mine sa nu mai pot intra pe forum.....As fi paralizata

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Fetelor
voi vorbiti de intalniri, shopping-uri, targuri, epilaturi.Eu am prins radacini de fotoliul asta din fatza calc,pe care impreuna cu catzelul meu ii consider cei mai buni prieteni pana vine sotzul.
Pe mine nu ma ajuta nimeni in timpul zilei si deci in consecintza nu pot iesi fara ea....iar cu ea nu sunt pregatita.
Cred ca incep sa mi fac coditze la ce pilozitate am...am o cosmeticiana care venea acasa sa ma faca, insa ...cu bb cine sta???
Irina vorbeai de shopping-uri...huh ce vremuri bune....erau.
Sapt urmat schimb prefixul, sotzul ma intreaba ce sa mi faca cadou, caci stie ca daca nu ma intreaba nu ma nimereste si nu folosesc bunul respectiv, insa pt. prima data nu stiu ce vreau...any ideas girls???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Eu una te inteleg ca nici eu nu pot iesi cu bebe singura ca de la problemele mele de la nastere nu am voie sa il ridic prea mult si nu il pot cobori in brate singura si ma simt asa cumva consemnata in casa dar asta e ne adaptam,Cand vine sotul mai ies si eu cu o fetele in oras , la coafor, la cumparaturi sau cu bebe si cu sotul.
Fa si tu la fel si ai sa vezi ce bine e sa te desprinzi si numai 2-3 ore.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Denisa si noi o sa luam calciu. Tot asa ,cate 5 ml- 10 zile pe luna.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput