Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
laureta spune:
Nu mai spuneti de forum ca al meu este pina peste cap, tot aude de DC de 6 ani
, fetele in sus fetele in jos![]()
Asa facem noi gimnastica
http://good-times.webshots.com/video/3081873930072273563dvrfUF
Si vrem si noi ginerica, acum mi am dat seama ca nu ne a am lipit de nici un bobocel![]()

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Laureta ce bine se misca
Super !!!!!!
gimnasta mica.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:

Maya de July

Anna Sofia de Joy

Arriana Stefania de Gargarita

Soricelul meu iubit
poze
poze David
kid2003 spune:
Felicic nuuu, nu mai bine cu cainele. Varianta aia cu taxiul la fete, miercuri, e mai buna. Hai Nikolici. Cum adica nu esti pregatita sa iesi cu ea? Ca o sa fie totul super! O sa te simti bine! 
Cu ideea de cadou...a fost ziua mea acum o saptamana si am primit de la el un set de doua valize 
![]()
Ce sa fac? Sa il bat? Mai bine cu instructiuni!!! Zau! E adevarat, sunt frumoase, sunt samsonite, sunt aurii, aveam nevoie dar totusi. Valize??? Eu as fi preferat o bijuterie frumoasa, o piatra acolo...anul trecut am sugerat si am strigat cadoul: telefon mobil, stiam modelul, stiam tot si mi l-a luat. Anul asta nu am zis nimic si m-am trezit cu valize. In fine. M-as fi bucurat si eu la o haina frumoasa de iarna, la o bijuterie ceva...
babytza spune:
simona valize ??????
Vrea sa iti transmita ceva ? O fi vreun mesaj subliminal ??? 

Le: daca nu esti multumita de ele, trec mai tarziu pe la tine si le iau eu . ![]()
Soricelul meu iubit
poze
poze David
claudinna spune:
pup fetele}{
noi de ieri am reluat ce intrerupsesem, adica diversificarea. razvan nu mai manca cum trebuie, plangea la fiecvare masa, refuza biberonul, refuza suzeta si statea numai cu mainile in gura. nu mai stiam ce sa fac
asha ca de ieri mancam cateva lingurite de suc de mere si a facut minuni
mananca ff bine! nu mai plange la masa, nu mai lasa biberonul.
inca nu stiu daca-i voi da si altceva, trebuie sa ma mai documentez.
in seara asta il cantaresc, ca vineri ne cantarim de obicei. sa vedem cum sta treaba
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Felicic nuuu, nu mai bine cu cainele. Varianta aia cu taxiul la fete, miercuri, e mai buna. Hai Nikolici. Cum adica nu esti pregatita sa iesi cu ea? Ca o sa fie totul super! O sa te simti bine! ![]() Cu ideea de cadou...a fost ziua mea acum o saptamana si am primit de la el un set de doua valize ![]() Ce sa fac? Sa il bat? Mai bine cu instructiuni!!! Zau! E adevarat, sunt frumoase, sunt samsonite, sunt aurii, aveam nevoie dar totusi. Valize??? Eu as fi preferat o bijuterie frumoasa, o piatra acolo...anul trecut am sugerat si am strigat cadoul: telefon mobil, stiam modelul, stiam tot si mi l-a luat. Anul asta nu am zis nimic si m-am trezit cu valize. In fine. M-as fi bucurat si eu la o haina frumoasa de iarna, la o bijuterie ceva... |

as fi dat oricat sa-ti vad fata aparent incantata de cadou

nu te supara dar parca ma vad pe mine la cadouri nereusite. Am convenit intr-un final ca mai bine spun ce-mi doresc (noi avem 14 ani impreuna), stii la ce ma nimerea la fix? la rochii de seara
. am rochii de seara belea pe faza asta, dar la ce bun?

si atunci am convenit: mai bine spun ce vreau, mai apoi: mai bine imi dai bani si iti arat diseara ce cadou mi-ai luat!
Mamica de
VLADfalcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
nikolici spune:
Felicic Kid Dyanara
va pup pe toate.Am ras mult.
Felicic voi face 30...pana la 40 mai am de facut vreo 2-3 copii.
Sa ies cu cainele...in parc (Tineretului cumva?)adika sa merg cu el in masina???
...ca e destul de departe de mine pe jos...ar insemna un balamuc total, plus ca afara el se transforma intr un caine tare neascultator si se baga numai in belele...latra, maraie la caini mari si daca vine vreunul la el, fuge repede si se piteste dupa mine...ca cica il apar si este in teritoriu propriu si sa ma vezi cum stau cu betze si pietre sa NE aparam.![]()
Poate imi fac timp si imi croiesc ceva de iesit in weekend ul asta
.
Poate in parc iesim...fara catzelul meu cel putzin...insa nu stiu cu iesirea in oras....sunt urata, noroc ca mi spala rusinea iubitzica mea roz si anume Karinutza
Pupi all
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
khristin spune:
Kid, stai mai ca e super cadoul sotului tau daca stii sa citesti printre randuri, e plin de conotatii
. Poate omul tocmai planuieste vreun al doilea honeymoon pe vreo insula exotica, si tu nimik...asa ca n-ai decat sa dezvolti tu pe mai departe, ce zici? 
Felicic, a propos de codite pe picioare, ai vazut ultima parte din Sex & City? E o faza bestiala cand cele 4 gagici pleaca in Mexic sa o inveseleasca pe Carrie si stand ele la soare Samantha observa oripilata "bush"-ul Mirandei
...trebuie sa vezi musai faza, e bestiala 

Eva, tu poti manca linistita miere, ca organismul tau o poate procesa bine, micutul tau insa nu.
Laureta, ce gimnasta ai tu acolo 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
musettepink spune:
feli
cum ai tu mereu dreptate.Chiar asa e cu Luca cum ai zis tu!
Si te asteptam pe tine si pe blana ta miercurea cealata!![]()
Kid m-am spart de ras,valize
bine eu nu ar trebui sa rad ca nici al meu sot nu e mai breaz si chiar acu i-am spus ce ai primit cadou si nu l-a amuzat ba din contra i-a luat apararea sotului tau si a zis ca barbatii sunt mai practici si nu arunca cu banii pe prostii femeiesti![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra