Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
_giulianna_ spune:
Vorbiti de petit...da' pe Edi nu-l vrea nimeni??? 

Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
dyanira spune:
Am pus niste poze cu noi pe contul boboci de fapt nu mai stiu unde se pun poze pe care cont?
Asteptam propuneri de la fete![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
EvaCine ti a zis ca tu nu ai voie miere??EU mananc in fiecare zi miere....nu ma mai speria!!!
e produsul meu preferat
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
simo_ef spune:
giulianna Edi al tau e asa de frumos ca numai pentru el as mai face un copil, ca poate se nimereste sa fie fata!
Imi place foarte tare de micul barbatel, sigur gasiti voi o mandruta 
Eva si eu zic sa stai linistita, cantitatea de miere continuta in nuga a fost cu siguranta foarte mica si nu se va intampla nimic. Vreau sa spun ca nasa mea, care are un baiat sanatos si voios de 12 ani, pe cand era mititel, ii indulcea si ceaiul si mancarica numai cu miere. Pe atunci nu se stia ca mierea e periculoasa, si se considera ca e mult mai sanatoasa decat zaharul. Piciul n-a patit nimic, chiar saptamana asta i-au mai facut niste analize si e sanatos tun.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
_giulianna_ spune:
Simo esti foarte draguta! Multumim!
LE: mi-am mai cosmetizat putin semnatura :)
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3061317734/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
_giulianna_ spune:
Ia sa vedem...
E bine :)
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3061317734/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
CosmyB. spune:
fetelor de cate ori trebuie sa-i pun compresa la vaccin??? i-am pus de doua ori si am masat cateva minute, dar acum plange in somn, cred ca inca o doare
temperatura e tot 37 cu 4.
Pozici
Mami super happy de
Maya
Codruta27 spune:
Dragele mele dragi,
Va imbratisez pe toate! Nu am dat bir cu fugitii, dar o problema tehnica a laptopului m-a tinut departe de internet tomp de aproape o luna!
Vladut a crescut, are 2 luni si aproape o saptamana, aproape 6 kg, si imi umple inima de bucurie ori de cate ori imi zambeste si chiuie cu foc!
L-am si botezat pe 8 Nov., s-a comportat admirabil! O sa incarc si poze cat de curand!
Va pup pe toate fara exceptie, si dispar din peisaj (din nou), pentru ca trebuie sa recuperez 11 capitole si jumatate!
P.S. Sper din suflet ca totul e super bine cu toata lumea!

Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
felicic76 spune:
ca o mama denaturata ce sunt trebuie sa impartasesc si cu voi:
la patinoarul 23 august este targul producatorilor din Romania, imbracaminte si incaltaminte. m-am facut boboc, am spart un card dar nu-mi pare rau: hainuta de blana-piele (absolut bestiala, peste 2 miercuri o afisez, ca miercurea viitoare mas mut cu biroul
, cizme si botine de lac, nenumarate bluze, sarafane si pantaloni,toate in pas cu moda, pana in primavara nu-mi mai trebuie nimic. targul este deschis pana duminica, dar , sfat, lasati bebeii acasa. Tb timp ptr probat plus ca este full si sunt doar trei culoare, nu ai loc cu caruciorul. Nu ratati cele care vreti sa va simtiti bine (ca mine)![]()
ma duc sa citesc din urma si revin, sunt curioasa ce au mai facut fetele intre timp.
toate
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
laureta spune:

Noi suntem in plin proces de tuse muci & comp, adica io si Inisa. Bianca cred ca incepe de acuma petrecerea.Le am programat la Medicover de abia luni, sper sa nu imi faca vreo surpriza. Io ma duc miine la cotrol ca tusesc ca un magarus![]()
Noi suntem tare zambarete si cum prindem pe cineva care se uita la noi cum i tragem un zambet cu gura plina si aratam gingiile![]()
E cumintica, papa cateodata normal si cateodata putin ( deh mama niciodata nu e multmumita
)
De botulism si miere eu stiu ca problema era in America din cauza ca mierea se tinea in recipiente metalice si au fost cazuri cu botulism. Nu cred ca e cazul aici. Papati linistite miere daca burtica va permite
, dar nu la bebei ca stomacelul lor nu e pregatit.
Nu prea am reusit sa tin pasul cu scrisul. O mai tin si pe Inisa in casa si nu imi dau seama cum trece ziua.
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole