Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
CosmyB. spune:
acum am vazut filmuletele simo e un dulce Tudor si tare frumos 
Pai tu mami sa te gandesti sa faci alt bebe ca o sa ramai repede fara Tudor
cu atatea ispite... ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
simo_ef spune:
Uraaaa!
Suntem cei mai tari daca am reusit sa o convingem pe mamica purtatoarei de gropita!!
Multi
Minei, iar pe Cosmy trebe sa o cinstim cum se cuvine
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
simo_ef spune:
freshanana foarte dragut vlad, asa, serios, cum se uita el pe geam. Iti vine sa il tot
ca sa nu mai stea incruntat.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
CosmyB. spune:
andreea_and
si pe frumoasa Mina!
Mai vrea cineva sa-i gasesc nora? 

freshanana?
vazut poze cu piticul prin geam, e un dulce!
Pozici
Mami super happy de
Maya
EvaF spune:
Am venit de la plimbare cu un cap cat China de la paranoia care dospeste in el! 
Dau eu ture cu fi-miu in sling si, ca de obicei, sa iau ceva yummy bun si dulce inainte sa mergem acasa, pt ca primul lucru acasa sar cu
si pt ca de cand alaptez si mai ales dupa plimbare am intotdeauna nevoie de dulce. Si imi iau nuga, cum am luat cam des in ultimul timp! Vin acasa, desfac Luca si pe moi même din tzoloandre, ma asez frumos in canapea, mufez copilul si incep sa mestec din nuga! Curiozitatea umana ma impinge sa citesc ingredientele: bla si bla si
hooopa, miere
Doar ieri s-a discutat aspectul; eu senina, stau calma ca fi-miu nu bea cei si nik altceva decat laptele meu, deci niet miere! Dar...din laptele meu poate sa pateasca ceva daca am consumat nuga cu miere? Cata miere poate fi in nuga si cat poate trece in lapte?
De obicei, sunt atenta ce mananc, indiferent ca alaptez sau nu, dar pana acum mierea nu mi-a creat probleme daca o vedeam la compozitie, acum...ce fac? Nu ma ating de nik cu miere cata vreme alaptez?
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)
andreea_and spune:
Simo nu era nevoie sa ne convingeti, am vazut pozele si Tudor e un frumos si un scump si mie mi se pare ca chiar seamana cu mami care e si ea o frumoasa. Multi
si multa sanatate puiului, sa scape repede de pansamente. Cand am citit aseara ce ati patit m-a luat plansul, numai tu stii ce a fost in sufletul tau. Bine ca sunteti bine acum.
Nerantula sper ca te bucuri de puiul tau acum de nu mai esti pe forum. Daca totusi citesti, vroiam sa il felicit pe Gruia, am vazut in poza www.flickr.com/photos/30462666@N03/3061330268/in/set-72157609663094382/" target="_blank">asta cum tine el singurel jucariile in mana! Pai noi suntem putin mai mari si tot nu am reusit performanta asta, asa ca ccc capul sus mamico, ai un adevarat premiant!
Miruna in Pantelimon stau, comuna devenita oras cica. La tara...
Anca ma bucur ca e bine Carla,
fetele.
300 ti-am trimis si pm, nu stiu daca l-ai primit, cu cea mai mare placere ii dau Colief-ul lui Ratonelu, sper sa il ajute pe pui sa scape de colici.
edit Freshanana bine ai revenit in primul rand, iar in al doilea rand ai o frumusete de baiat
si chiar ca seamana cu Luca al lui Musette! Sa va traiasca!
Eva eu pana sa aflu de miere am mancat si cu paine prajita si Mina e ok. Bineinteles ca acum nu mai mananc, dar nu cred ca trece din lapte.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
CosmyB. spune:
wow azi am sta pe forum cat n-am stat in doua luni 
asta pt ca am scapat de stresul cu vaccinul si a stat tati acasa
mda, ne bucuram pana la 4 luni
ne-a si masurat azi la doua luni jumate avem 57 cm, greutate 5100 g, n-am crescut f mult, la o luna aveam 3600 g, a zis pediatra ca e ea mai maruntica, nu prea are cu cine semana mica, ca nici unul nu suntem mici, dar ea a zis ca a crescut bine, e grasunica avand in vedere ca papam numai lapte de la tzitzi ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
musettepink spune:
Freshanana e un dulce si un frumos vlad
si da ,ai dreptate seaman f bine cu Luca![]()

Eva sincer nu cred ca are nimic daca noi mancam miere,eu una beau limonada cu miere la greu si nici nu am citit pe nicaieri ca daca alaptam nu avem voie.Plus ca ea daca ajunge in lapte a suferit ceva modificari nu e acelasi lucru ca si cum ai da miere copilului direct in gura.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
CosmyB. spune:
eva nu ma baga si pe mine in sperieti 
si eu am poftit la miere, eu chiar am mancat cu musli de mai multe ori, fara sa fac vreo legatura cu botulismul, desi stiam de mult. 
mama ei de miere!
nu cred ca exista atata miere intr-o nuga si chiar daca ai mancat mai multe nu cred sa fie vreo problema mai mare ca ingredientele ce le contin multe dulciuri delicioase de la noi.
Pozici
Mami super happy de
Maya