Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
CosmyB. spune:
simo ma bucur mult pt vestea buna! M-am gandit mult la voi, sa stii..am tinut pumnii pt azi.
gaseste si tu o fata pt Tudoras, sunt atatea fetite frumoase, toate sunt frumoase
uite te ajut eu
fetita andreei_and are niste gropite 

pe noi ne-a ochit David de babytza!!! bine ca ne-ai amintit ca azi nu l-am pupat pe Davidut 

am scapat si noi de vaccin! si suntem aproape la fel de curajoase ca tine!
si pt tine cuscra ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
dyanira spune:
Simo si noi am vrea o nora!!
pt Tudor cel curajos o sa vezi ca totul o sa fie bine.Noi ne-am reorientat avand in vedere ca Alexia de Laura e luata si am vrea sa o petim pe Andreea de Irina ca tot suntem vecini....![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
simo_ef spune:
Cosmy, mare dreptate ai! E frumoasa foc Mina lui Andreea_and!!!! Sa-i tot pui gropita aia dulce
ce zici, Andreea, ne incuscrim? Raportez ca am un baiat frumusel, curajos, care zambeste si gangureste toata ziua si doarme (aproape) toata noaptea. Si are si casa la 5 km de Brasov ![]()
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
simo_ef spune:
Numai fete frumoase! Cosmy si Sabinel, ce ma fac? O sa-mi plece baiatul de-acasa taaaare devreme cu asa ispite!
Simona, mama lui
poze
Evolutia lui Tudor
CosmyB. spune:
simo cred ca tu te alegi cu mai multe fete pt Tudorica ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
simo_ef spune:
Pai, doar un baiat are mama, si nu e nici el chiar uratel. Doar seamana cu mama (zic rudele mamei)![]()
Simona, mama lui
poze
Evolutia lui Tudor
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simo_ef Cosmy, mare dreptate ai! E frumoasa foc Mina lui Andreea_and!!!! Sa-i tot pui gropita aia dulce ce zici, Andreea, ne incuscrim? Raportez ca am un baiat frumusel, curajos, care zambeste si gangureste toata ziua si doarme (aproape) toata noaptea. Si are si casa la 5 km de Brasov Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)poze Evolutia lui Tudor |
Scriu pe fuga ca maraie printesa dar nu puteam sa refuz asa propunere

Multumim mult de oferta si complimente, suntem tare incantate de Tudor cel scump
! Multi pupici mamicii si puiului drag! Adjudecat ps Cosmy multumim de intermediere
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
freshanana spune:
putine fete aici si multi pretendenti
eu am intrat prea tarziu ca sa mai gasesc o nora neluata de voi
am pus in sfarsit niste poze cu puiutzul
puiutz pozat prin geam