Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

S-a trezit Maya, a papat, a fost veseala si acum doarme, sa speram ca scapam cu bine de reactii.

vazut poze cu Luca de musette scump foc cum zambeste el la mami

vazut si fimuletul cu Sebi, e un dulce, wow e chiar fericit, rade pe bune pt mami

300 spor la bucatarit!

Eva Anca eu am steamer, dar moulinex, sunt f multumita de el, are si un compartment special pt mirodenii, nu stiu daca si cel de la tefal e asa. pot pune chiar frunze de telina, patrunjel, menta sau orice altceva. gatesc f des in el si sunt f gustoase. o sa-mi foloseasca mai tarziu la maya

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri vazut poze cu davidutza cel frumos!E un scump!

andy f bine ca petreceti voi doi,tu si andy ma refer,sa nu-mi zici ca va duceti la Mc Donald's ca mor de pofta,si asa am salivat cand am citit ca a fost babytza acolo

CosmyB tin pumnii sa nu aiba maya reactii adverse de la vaccin.

Freshanana in poza sigur e copilul meuAstept cu interes poze cu al tau,acu chiar m-ai facut curioasa

300
ce ai patit la banca?si eu de cate ori am treaba pe acolo ma enervez.....

Eu am un robot de bucatarie care face de toate,folosesc la greu blenderul si tocatorul de carne(nu cumpar carne gata tocata niciodata,mi-o toc eu acasa).Cred ca o sa-mi foloseasca si la bebe f bine.Dar as cumpara si eu un steamer,asa ca daca aveti ceva sugestii de marci,va rog.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vai musette, dar ce n-am patit! De vreo 3 saptamani ma tot chinui sa mi se emita un card! Mea culpa, l-am ;ppierdut, dar e al meu si am tot dreptul sa il pierd si sa mi se emita un altul daca il cer si platesc petntru asta, nu?

Ei bine, ca sa pot face asta in din Valcea, unde eram atunci, atrebuit sa fac o cerere de relocare, pentru carele-am dat o copie debuletin semnata de mine ( o trimisesem prin mama si nu era, asa ca m-am deplasat cu bebelina din dotare pana acolo si am semnat-o)si am asteptat 4 zile lucratoare. AM fost in a 5-a sa fac o cerere pentru un card, toate bune...

Eu am un nume de familie care nu se mai termina, ne-a mancat undeva sa le reunim, si pe card mi-a scris numele sotului. N-am avut nimic inmpotriva, doar e al meu si ala, nu?

Partea mai proasta e ca ei in sistem ma aveau cu numele vechi, si mi-au spus ca NU SE POATE MODIFICA IN SISTEM PANA NU VINE CARDUL CEL NOU.

Bun, am mai stat 3 zile lucratoarem, am primit PINUL (la serviciu, ca acolo am adresa de corespondenta, am rugat pe cineva de incredere sa mi-l transmita si m-am dus la banca la filiala unde m-am relocat. ra vinerea trecuta. SI surprise surprise, cardul meu NU A FOST EMIS doarece datele din sistem ERAU DIFERITE de cele prezentate de mine! Ok, nu mai era timp de rezolvat mizeriaasta in valcea, asa ca am cerut relocarea in bucuresti la o filiala aproape de casa mea.

Le-am explicat miercuri seara despre ce e vorba, mi-au confirmat ca nu se poate modifica numele si buletinul cel nou pana nu vine cardul, le-am recomandat sa imi treaca pe card numele de fata sa nu mai fie probleme, si ieri, joi, m-am dus la o filiala care lucreaza cu cahs sa retrag - ce credeti - din banii proprii si personali.

Ii spun tipului de la ghiseu ca este o inadvertenta ind atele pe care au in sistem si buletinul meu cel nou, si daca vrea sa imi trec pe formular numele de fata si buletinul de atunci, sau cel de acum. La care asta s-a infoiat si ma intreaba ci ne E.B? Eu sunt! Dar E.G.B cine este? Tot u dar mi-am schimbat numele. I da-i si explica-i tarasenia cu cardul.

La care inividul "nu doamna, imi pare rau, trebuie sa asteptatii sa vina cardul, nu va putem da banutii asa". La care eu ma infuriisi-i zic: dar fiti amabil, macar verificati ca sunt aceeasi persoana, doar am mai retras bani asa si n-a murtit nimeni. La care el: da, dar nu la mine! SI am tot tinut-o asa pana am ajuns la sefa unitatii,c are mi-a rezolvat broblema insa a trebuit sa astept numai o ora jumate sa schimbe ei vezi doamne date in sistem. SI nu va spun ca femeia chiar s-a lovit de niste colegi scartari care voiau sa faca pe-a lor, si numai ce nu s-a certat cu ei sa faca modificarile ins eara aia si sa imi dea banii...

Am fost la un pas de a depunde o reclamatie cat casa si de a raporta aceatsa situatie la toti colegii mei de serviciu, care sunt numai vreo mie si ceva asa... si toti au conturi la numita banca.

in sfarsit, scuzati eventualele greseli, ma duc la bebelina.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

harnicutelor! pleaca omul la plimbare o zi jumate si voi scrieti un capitol intreg! brava!
piticania e cam agitata de vreo 2 zile, nu prea mai doarme ziua si daca o tin pe burta mea numai cu bostanasul in sus sta.
nerantula, daca o vezi pe amalia zici ca-i maimuta, asa-i de paroasa. inclusiv la baza coloanei are un smoc de par... pediatrul n-a zis nimic si mi-a invartit-o pe-o parte si pe alta de-am crezut ca ameteste si-i ies ochii ca la melc. o s-o-ntreb data viitoare.
va salut din mers ca asta mica urla ca din gura de sarpe azi

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

300 cunosc,si eu in sistemul lor bancar ( de kakao fie vb intre noi) apar tot asa cu 2 nume si nu se gaseste unul destept sa-mi modifice o data pt totdeuna si mereu trebuie sa explicbine macar ca te-a rezolvat sefa

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

as vrea sa pun niste poze pe contul de webshots
dar nu mai stiu nici user, nici parola
mi le spune cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Am o veste buna! Ne-am intors de la pansat, rana s-a vindecat foarte bine, pe piept cel putin nici cojita nu mai este. Mai e pnsata doar manuta, pana duminica, mi-au zis ca mai sunt doua rani mici, de marimea unui banut, si atat. Doamne, sunt atat de fericita, nici nu pot sa spun. Am un erou de copil, care le zambea la asistente si la medic pe masa de pansat, pe cand il dezbracam!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

300 ce de timp si nervi pierduti din cauza nemerniciei lor! Vroiau sa te pedepseasca - indraznesti tu sa iti pierzi cardul si mai vrei si sa scoti proprii tai bani! Hm! Bine ca s-a rezolvat.

irina ce m-am distrat cand ai spus ca ii vorbeai si mamei la fel ca Andreei

kid foarte utile sfaturile tale, mi le-am pus la arhiva pentru cand incep diversificarea cu Tudoras, mersi

Cosmy vreau sa-ti spun ca imi place foarte mult de Maya, mai ales in poza in care isi lasa primele ei urme in zapada! Super ideea.

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Mamici, atat va incuscriti voi pe aici, ca nici nu mai stiu care frumusete de fata e deja luata si care nu. Vreau si eu o nora ochioasa si falcoasa pentru Tudorasul meu cel viteaz! As peti, dar nu stiu pe cine.

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

tzitziri foarte fain arata prima pagina la dulceturile din 2007, multumim pentru ca te ocupi de "aranjamente"

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput